Corul calomniei continuă: Sabina Fati

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Așkenazii devin neliniștiți și adaugă o nouă voce în corul calomniilor debitate contra mea: blonda Sabina Fati. Dar pe Internet nu găsești nici o știre despre ea; adică e un nime᾿-n drum: nu are loc de baștină, nu are vîrstă, nu are stare civilă, nu are biografie etc. E-adevărat, are multe poze, din care te privește o față urîtă, o tipă care parcă suferă de progerie (îmbătrînire prematură). Dar are însă un doctorat în istorie, obținut la Școala „Națională“ de Științe Politice și Administrative (Ș.N.S.P.A.), poreclită „Fane Ideologu’ 2“ (cu trimitere, pentru cine nu mai știe, la defuncta Academie „Ștefan Gheorghiu“), și pe care eu am rebotezat-o Ș.N.A.P.S. – Școala Nemernicilor Abilitați cu Prostirea Studenților1 – fiindcă este, în fapt, o școală antinațională, antiromânească.

Acum Sabina Fati este vorbete la defunctul post de radio Europa liberă – resuscitat la București, fiindcă fusese alungat din München, din Praga și din Budapesta – și la alte posturi, ca Deutsche Welle, care denigrează România. În plus, e și redactor-șef la revista 22, fițuica Grupului de Dialog Social (G.D.S.), fondat, la finele lui decembrie 1989, de „Bestia Brucan“ – cum corect a fost poreclit de regretatul Eugen Florescu.

În 26 ianuarie 2021, soroșista Sabina Fati a publicat un articolaș difuzat de Deutsche Welle2, în care reia dezinformarea comisă de coetnicul ei, Petru Clej3 (citește: Clei), acum trei zile și care fusese preluată, prin copy-paste, de alte 5 (cinci) publicații. Dar ea vrea să aibă o alonjă mai mare: dă puternic în magistrați. „Nu e clar dacă magistrații români nu știu cum să trateze cazurile de negare a Holocaustului sau dacă, pur și simplu, preferă să le ignore. Mentalitatea ascunderii mizeriei sub preș continuă o tradiție mult mai veche. Cazul colonelului S.R.I. în retragere, Vasile Zărnescu, autorul volumului Holocaustul – Gogorița diabolică. Extorcarea de ‘bani de holocaust, este cercetat încă din 2016 și un posibil verdict ar putea fi dat abia pe 2 februarie. În patru ani lucrurile n-au putut fi lămurite și autorul a avut timp să-și popularizeze scrierile pe toate site-urile antisemite și conspiraționiste“. Într-adevăr, „cazul colonelului (rtg.) Vasile Zărnescu“ avea să se dovedească o nucă prea tare pentru dinții așkenazilor. Ca să mă vadă legat cît mai repede, reclamagii au început atacul pe mai multe fronturi: la Parchetul General al Î.C.C.J., la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, la Curtea de Apel București etc. Pînă la urmă dosarul meu a cunoscut un du-te-vino între Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 și Parchetul Judecătoriei Sectorului 3: „parchetarii“ și-l pasau unii altora fiindcă nu știau cum să-l „rașcheteze“. În esență, au încălcat toată procedura penală, căutînd să-mi fabrice probe, ca să le dea satisfacție jidovilor.

Peste procesele penale, de acum 20 ani, ale lui Maximilian Marco Katz4 „s-a pus batista pe țambal“, ca să poată fi prescrise infracțiunile: „În anul 2002, ziarul german Die Welt scria că Henrique Weil a fost şantajat pentru a-şi putea continua administrarea spaţiilor din Aeroportul Otopeni. Era vorba de o şpagă de milioane de dolari. În această afacere s-au vehiculat numele lui Adrian Năstase, prim-ministru, Miron Mitrea, ministrul Transporturilor, în subordinea căruia se afla Aeroportul Otopeni, Sorin Teşu, consilierul lui Adrian Năstase, Liana Iacob, secretar de stat, Marco Maximilian Katz, reprezentantul societăţii EDF, şi Henrique Weil, patronul acestei firme. Mult mai tîrziu, în aprilie 2008, Cotidianul a dat publicităţii o înregistrare audio de 27 de minute, în care este surprinsă o convorbire dintre Marco Maximilian Katz şi secretarul de stat Liana Iacob. Conversaţia ar fi avut loc în anul 2001, la trei luni după ce Henrique Weil s-a întîlnit cu Sorin Teşu, acesta din urmă cerînd suma de 2,5 milioane de dolari pentru prelungirea contractelor de exploatare a magazinelor duty-free! Tocmai despre această şpagă vorbeau Maximilian Katz şi Liana Iacob în înregistrare! Ancheta, care se anunţa spectaculoasă, fiind pentru prima oară cînd se vorbea de şpăgi de milioane de dolari la nivel foarte înalt, se pare că a fost îngropată prin sertarele vreunui procuror, căci, de atunci, nimeni n-a mai vorbit despre ea. În acelaşi timp, Marco Maximilian Katz s-a reorientat în afaceri şi a deschis acest Centru de Monitorizare a Antisemitismului în România, care s-ar părea că este la fel de bun ca o umbrelă pe timp de ploaie!

Dar despre ele soroșista Fati nu vorbește, fiindcă Katz face parte din „poporul hales“! De aceea, vorba țiganilor, hales-bules procese penale. Trebuie să invoc iarăși reproșul adresat de Iisus Hristos iudeilor: „Voi sunteți de la tatăl vostru, diavolul, și doriți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș și n‑a stat în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbește din ale lui, pentru că este mincinos și tatăl minciunii!“ (Ioan, 8, 44).

Este evident că dottoressa Fati știe problematica dosarului și e la fel de evident că știe că minte. De aceea se și exprimă la modul optativ, „un posibil verdict ar putea fi dat abia pe 2 februarie“. Într-adevăr, e foarte posibil să fie amînat și pe 2 februarie, deoarece procurorii care au făcut ancheta – îndeosebi procurorul Florin Oprică Cîrciumaru, de la Parchetul Sectorului 2 – nu au făcut decît să-i favorizeze pe cei patru reclamagii, încălcîndu-și atribuțiile: procurorul trebuie să caute probe și argumente și în defavoarea, dar și în favoarea inculpatului – adică să fie, echidistant, obiectiv, să apere drepturile și libertățile cetățeanului, conform statutului Ministerului Public; dar nu, ei continuă practica Procuraturii din Socialism, de esență stalinistă, pe care ziaristul Răzvan Savaliuc a denumit-o sugestiv „Cătușe sovietice“5.

Dar aceștia nu au fost obiectivi, ci au mers pe linia impusă de procurorul general adjunct, proțăpit interimar, Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’, căruia i-am cerut destituirea și băgarea la închisoare pentru plagiat, printr-o Scrisoare deschisă trimisă tuturor autorităților6 competente. Evident, nu mi-a răspuns nimeni, fiindcă „autoritățile competente“ fac parte din clicocrația cleptocrată (adică puterea clicilor și puterea hoților). Procurorii și milițienii anchetatori au citat, constant, numai din O.U.G. nr. 3/2002 și din sesizările-clișeu ale celor patru călăreți ai Apocalipsei pentru România: Alexandru Florian-Impostoru’, „consilierul“ vamal Maximilian Marco Katz – care a comis o evaziune fiscală de 1,5 milioane de dolari și a fost învinuit „de o șpagă de 2,5 milioane de dolari“, dar ale cărui dosare penale au fost mușamalizate, fiindcă era în cîrdășie cu unii mari neonomenclaturiști –, Aurel Vainer – trimis în tinerețe în Franța la „specializare“, deși era doar contabil și nu avea ce să socotească, doar dacă nu i-o fi dat D.I.E. misiunea să numere bărcile de pe Sena – și veterinarul nonagenar Liviu (ex-Ștrul) Beris, care corcise o rasă nouă de porci, marca Beris.

În urma probelor și contestațiilor depuse – așa cum am menționat și în replica dată lui Petru Clei –, Parchetul a fost nevoit să disjungă dosarul, care fusese început nu în 2016, cum minte „doctoreasa“ Sabina Fati, ci în 13 martie 2014, în urma sesizării penale a judeo-bolșevicului Alexandru Florian, făcută direct la Parchetul General de pe lîngă Î.C.C.J. – căci el nu se coboară la nivelul Parchetelor locale, de jos. Dacă nătărăul ar fi adresat sesizarea direct Parchetului Judecătoriei Sectorului 3, unde domiciliază „institutul“ antinațional care suge de la buget o traistă de bani, atunci procesul s-ar fi încheiat de mult timp. Și, oricum, repet ceea ce am precizat în răspunsul dat lui Clej: pe 2 februarie nu se judecă sesizarea „celor patru“, ci numai sesizarea lui Alexandru Florian – adică instanța nu a judecat pe tema cărții mele HOLOAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“, ediția din 2015, care are 808 pagini, format mare, lansată în 8 aprilie 2016, cum minte – ca și Clej – Sabina Fati, cu „doctoratul“ luat la Ș.N.A.P.S.!

De la înălțimea tupeului său doctoral ȘNAPS-ist, Sabina Fati le face procese de intenție magistraților că cum, că cînd, că care etc., fiindcă magistrații nu au judecat și nu au dat hotărîrile pe care le vor ea și membrii echipei de zgomote – pentru că ei sunt și acuzatori, dar, simultan, se erijează și în judecători și în călăi – ca pe vremea odioasei Hannah Robinsohn, alias Ana Pauker! Și, de aici, trage falsa concluzie că „românii sunt antisemiți“, fiindcă magistrații nu-i acceptă ideile cu care ea – asemenea lui Petru Clei – face presiuni asupra lor prin această campanie de presă, pe lîngă presiunile oculte, pe care ministrul jidov Bogdan Aurescu et comp., secondat de ocultă, vrea să le oficializeze printr-o amplă strategie denumită fariseic „națională“7, dar care este esențialmente antiromânească. Ba, soroșista Fati chiar se miră cum de românii sunt antisemiți în proporție covîrșitoare, cînd „în România nu sunt decît 3.271 de evrei, pe care nici nu-i văd!“ Într-un articol din 2005 se afirma că „comunitatea evreiască română are astăzi numai 12.000 de membri8. Dar, la ultimul recensămînt, au fost înregistrați 5.785 de așkenazi: unde au dispărut 2.514 de jidovi?! Au murit de covid-19?! Apoi, circa 1,5 milioane de indivizi nu și-au declarat religia și naționalitatea – ceea ce a dus la „suspiciunea rezonabilă“ că aceștia sunt jidanii care s-au infiltrat în etapa postdecembristă, așa cum au făcut de cînd, de pe la 1830, au început să invadeze ilegal România, profitînd de toleranța românilor! Organizația teroristă a așkenazilor din S.U.A., Anti-Defamation League (A.D.L.), dezinforma opinia publică internațională afirmînd că ponderea românilor antisemiți ar fi de 47 procente, ca M. K. Katz să-o umfle la 57 la sută9!

Deci, după sofismul falacios al Sabinei Fati, cei „3.271“ de jidani trebuie să își impună voința în fața celor 20 de milioane de români, iar magistrații să facă sluj în fața directivelor jidovilor! Nu prea e cușer, cum zice olteanul! Iată unde au dus omenia noastră proverbială, bunătatea, toleranţa, indiferenţa, nepăsarea înrudită cu nesimţirea şi chiar prostia românilor: „Un popor ridicol şi criminal de tolerant“, cum declara Nicolae Iorga (vezi Nicolae Iorga, Problema evreiască la Cameră, 1910). Atitudinea non combat a românilor a dus la reacapararea industriei, a agriculturii, în esență a conducerii României de către ashkenazi!

În pledoaria mea finală, dată în instanța de judecată din 11 ianuarie a.c., am declarat că, „axiomatic, eu nu pot fi antisemit, deoarece sunt creștin ortodox. Chiar apologeții iudaismului răspîndesc doctrina iudeo-creștinismului, conform căreia, deci, creștinismul ar deriva din iudaism, deoarece Iisus Hristos era iudeu și, la fel, toți cei 12 Apostoli. Deci, eu, noi românii, întrucît suntem ortodocși, nu suntem funciarmente antisemiți, cum ne acuză tendențios Sabina Fati și grupul ocult de presiune din care face parte. De aceea și suntem atît de toleranți, de înțelegători cu alogenii. Dar, alogenii, și îndeosebi jidovii (și moghiorii, și țiganii), sunt intoleranți cu noi, românii, deși i-am protejat tot timpul și își revendică proprietățile pentru care primiseră despăgubiri grase la imigrarea din România! Ca atare, nu le mai putem suporta insanitățile, agresiunile la adresa Culturii, Istoriei, Spiritualității, Ortodoxiei României și trebuie să devenim intoleranți față de ei. De două milenii, ne-am dovedit omenia, am fost toleranți cu iudeii, dar ei au devenit intoleranți cu noi, iar noi am făcut din România o casă de toleranță!

Ajunge!!!

Această individă, Sabina Fati, de la înălțimea doctoratului ei ȘNAPS-ist și în baza dogmei rasiste, teroriste a „poporului ales“, își permite obrăznicia să dea directive nu numai magistraților, ci să atace și Biserica Ortodoxă Română, motiv pentru care a primit o replică dură, B.O.R. precizînd că jurnalista Sabina Fati „aduce acuzații injuste şi nedemne“10.

În ceea ce privește celelalte inepții denigratoare la adresa mea pe care le fac apologeții holocau$tiști enumerați mai sus, precizez iarăși că eu nu neg holocaustul, fiindcă nu m-am ocupat de acest fenomen istoric, ci eu am studiat propaganda holocau$ti$tă – veche de circa 150 de ani –, care este criminală fiindcă este fariseică, demagogică, falsă și are exclusiv scopul mercantil să strîngă bani de la oamenii miloși, de la fraieri, de la popoarele pe care le poate șantaja la adăpostul armatelor învingătorilor din cel de-Al Doilea Război Mondial (Vae victis!, spusese Brennus, în 18 iulie 390 î.H.). Sioniștii nu au distribuit jidovilor oropsiți de vicisitudinile vieții nici un sfanț din aceste sume imense de bani, ci cu ele și-au consolidat băncile, serviciile secrete, organizațiile lor militare teroriste și au cumpărat pămînt în Palestina pentru ca, apoi, în baza Declarației Balfour, să înființeze ilegal Israelul – contestat chiar de iudeii fundamentaliști antisioniști, care ard steagul izraelian11!

Mai trebuie să repet că, în proporție de circa 95 la sută, cei care se autointitulează azi în lume „iudei“ (Juifs, Jews, giudei, Die Juden etc.), nu sunt iudei ca matrice genetică, ca neam, ci sunt ashkenazi, adică sunt descendenții (k)hazarilor – un neam turco-mongol care nu are nici o legătură cu iudeii ziși „biblici“, adică, așa cum relevase jidanul onest Arthur Koestler, în cartea sa celebră AL 13-LEA TRIB, sunt niște impostori ai istoriei, niște uzurpatori are și-au însușit talmudismul/iudaismul, la ordinul șefului lor, Bulan. Pe cale de consecință logică, genetică, istorică și juridică, ashkenazii (din 740 pînă de azi) nu sunt „poporul ales“, cum, de altfel, nici iudeii de pînă la venirea lui Hristos nu au fost: dogma rasistă și teroristă în cel mai înalt grad a „poporului ales“ este o născocire a leviților, pe care Iisus Hristos i-a acuzat de fariseism fiindcă pervertiseră Legea, adică doctrina lui Moise, transformînd-o în opusul ei: Noul Testament este opusul absolut al Pentateuhului, care constituie Tora – adică cărțile sacre ale talmudismului. Reamintesc, de asemenea, că nu a existat un popor „evreu“ și o limbă „ebraică“, și numai în România folosirea cuvîntului „evreu/i12, născocit de Cahal, a fost impusă de către jidovii veniți pe tancurile sovietice. Timp de un mileniu înainte și cîteva secole după uciderea lui Hristos de către iudei, aceștia au vorbit un dialect foarte apropiat de limba aramaică – lingua franca a Antichității. De aceea a apărut SEPTUAGINTA, adică traducerea în limba greacă a „bibliei“ (a textelor sacre) „ebraice“ – ca să înțeleagă și iudeii textul, fiindcă ei nu vorbiseră niciodată „ebraica“, deoarece nu existase niciodată limba „ebraică/evraică“!

Referitor la aceste aspecte, în Occident există o vastă literatură, care este prohibită în România. De aceea, jidanii profită de ignoranța generală a opiniei publice, a românilor, a magistraților, a parlamentarilor – care, în marea lor majoritate, nu sunt numai ignoranți, ci și corupți, coruptibili, venali, trădători de neam – și, cu ajutorul ăstora din urmă, își impun pretențiile absurde, consemnate în legile deliberat antiromânești, anticonstituționale, precum O.U.G. nr. 31/2002, legea nr. 106/2006, legea nr. 217/2015, legea nr. 157/2018 etc. Oricum, magistrații care se pronunță în procesul pe care mi l-au intentat jidovii trebuie – pentru a da o sentință în cunoștință de cauză – să citească măcar textele depuse la dosar de mine și să interpreteze corect probele, nu așa cum a procedat procurorul Oprică-Florin Cîrciumaru (căruia îi voi publica prompt malefica biografie profesională13, ca să afle și dl președinte al instanței de judecată cine-l dezinformează și pe mîna cui merge procuroarea care cere condamnarea mea!) și cum ar vrea un Petru Clej, Sabina Fati și alți impostori și denigratori ai României, ca Al. Florian, M.K. Katz, Ștrul Beris, Aurel Vainer, Radu Ioanid-Sperjuru᾿, Michael Shafir-Denigratoru’, Leon Volovici, H.-R. Patapievici, Teșu Solomovici, Vladimir Tismăneanu, Cioflîncă et ejusdem farinae14.

De aceea îmi exprim speranța că pronunțarea se va amîna și pe 2 februarie, fiindcă președintele instanței are nevoie de timp pentru studierea contestațiilor mele și pentru interpretarea corectă a probelor. E-adevărat că jidanii fac enorme presiuni ca să fiu condamnat, fiindcă miza este uriașă: prin „condamnarea colonelului S.R.I. Vasile Zărnescu“ s-ar crea un precedent-reper, în baza căruia și alți români patrioți vor fi condamnați facil, „pe bandă rulantă“!

De aceea apelez la patriotismul organizațiilor naționaliste să lanseze o campanie energică în apărarea mea și să organizeze mari acțiuni de protest dacă nu sunt achitat. Cei care trebuie condamnați sunt așkenazii, care vor ca poporul român să facă sluj în fața lor și care vor să-și realizeze lejer proiectul „Israel în România!“15 Unul dintre mijloacele extrem de pernicioase prin perfidia lui este școala înființată de Ronald E. Lauder în incinta Teatrului evreiesc de stat, în care sunt pregătite cadrele care vor ocupa toate funcțiile de conducere din toate instituțiile statului român, ceea ce va însemna înrobirea României!

Dumnezeu să ne ajute și să-i lumineze judecata președintelui instanței!

28 ianuarie 2021  

1 Vasile Zărnescu, „Ș.N.S.P.A. lustruiește neonomenclatura“, pe https://www.incorectpolitic.com/s-n-s-p-a-lustruieste-neonomenclatura-mmm/.

3 Petru Clej, „Verdict așteptat în cazul Vasile Zărnescu de negare a Holocaustului“, Radio France International, 23 ianuarie 2021, pe https://www.rfi.ro/politica-129786-verdict-asteptat-cazul-vasile-zarnescu-de-negare-holocaustului. Vezi și replica: Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu, „Petru Clej, un ignobil dezinformator“, pe https://www.incorectpolitic.com/petru-clej-un-ignobil-dezinformator/; https://ioncoja.ro/petru-clej-recidivist/

5 Răzvan Savaliuc, Reacții la „Cătușe sovietice“, Ziua, nr. 2304, 14 ianuarie 2002, pe http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-01-14&id=80860; Răzvan Savaliuc, „Cătușe sovietice“, Ziua, nr. 2301, 10 ianuarie 2002, pe http://www.ziua.net/display.php?data=2002-01-10&id=80559