Petru Clej, un ignobil dezinformator

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Ieri, 23 ianuarie 2021, lui Petru Clej, un ignobil dezinformator care maculează un post respectabil, Radio France International, i s-a publicat un fake news clasic, în care scrie,  printre alte gogomănii, cum că „Vasile Zărnescu, fost locotenent colonel în Serviciul Român de Informații, a publicat în 2016 cartea Holocaustul – Gogorița diabolică. Extorcarea de ‘bani de holocaust’Lansarea cărții, care fusese programată pe 8 aprilie 2016 la Librăria Mihai Eminescu, a fost contramandată, iar Vasile Zărnescu a făcut obiectul unui denunț penal și al cercetării de către Parchet, fiind trimis în judecată în 2020“[1]. Prima falsificare a adevărului este că nu sunt „fost locotenent colonel“, ci sunt actual colonel, dar în retragere (rtg.). A doua scorneală este că lansarea cărții ar fi „fost contramandată“: nu, ea a avut loc și a durat peste două ore. Partea a doua o puteți vedea foarte bine aici[2]. Dar, dacă aveți răbdare, o puteți viziona integral, începând de aici[3].

După cum a declarat în instanța de judecată Marius-Traian Cazan – care l-a înlocuit slugarnic pe Alexandru Florian, fiindcă ăsta și-a etalat disprețul pentru Judecătorie și l-a trimis pe acest cioflingar să-l reprezinte, căci, deh!, Alexandru Florian face parte din „poporul hales” (cum se exprimă caustic un comentator) și, cum am mai întrebat, „este intangibil?![4]“ –, M.-T. Cazan, ziceam, a declarat că așa-zisul I.N.S.H.R.-„E.W.” supraveghează toate mas media din  România pentru a măsura antisemitismul românilor – deși, cum a declarat rabinul Elie Kaufman[5], în România nu există antisemitism. Deci, acest Petru Clej știe care a fost parcursul anchetei penale, dar minte cu nerușinarea și tupeul funciare neamului său de mincinoși: „Voi sunteți de la tatăl vostru, diavolul, și doriți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș și n‑a stat în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbește din ale lui, pentru că este mincinos și tatăl minciunii!“ (Ioan, 8, 44).

Mai precis, cei patru denunțători –  adică Maximilian Marcu Katz[6], Aurel Vainer, Liviu (ex-Ștrul) Beris și Alexandru Florian –, care m-au denunțat pentru publicarea cărții HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust, ediția 2015, au depus sesizarea la Parchet, dar fără să depună și „proba infracțiunii“, anume cartea respectivă. Dar cei patru „cavaleri ai Apocalipsei“, care constituie falanga prigonirii[7] românilor, au depus o sesizare și nu o plângere penală prealabilă – în lipsa căreia acțiunea lor penală trebuia respinsă din start! Numai că, în urma contestațiilor mele  argumentate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, unde a început toată tărășenia ca urmare a ilegalităților comise de către procurorul general interimar, Dimitrie Bogdan Licu-Plagiatoru’[8], a decis disjungerea procesului, iar „infracțiunea“ pe care ar reprezenta-o publicarea cărții va fi anchetată separat, ulterior. A rămas în judecată numai sesizarea extinsă a lui Alexandru Florian referitoare la așa-zisele „infracțiuni“ pe care le-ar constitui articolul „Falsitatea noțiunii de holocaustolog“[9], introducerea mea, de ½ pagină, la traducerea cărții lui Arthur Robert Butz, ÎNȘELĂTORIA SECOLULUI XX[10], și broșura-pamflet SABIN ORCAN $UPORT€R[11]. Această broșură este un colaj de articole scrise de către reputați ziariști despre Sabin Orcan (pe numele real Borcan) și despre alții dintre cei din emisiunea lui (B)Orcan, X-Press, de pe când o avea la B1TV[12], în care mă insultase grav și fără temei. Că am avut dreptate să îl fac de kko o dovedesc alte articole, ulterioare publicării broșurii mele, precum al lui Dan Andronic, în care relevă că este suveica penalilor[13] și, apoi, îi cere constant și repetat lui (B)Orcan să își publice diploma de licențiat în ziaristică, pe care nu o are (sic)[14] – deci este un impostor – și al Simonei Ionescu, care arată cât de abject este (B)Orcan[15]. De fapt, este cel mai abject dintre condeierii de azi!

Ca atare, mâine, 25 ianuarie 2021, instanța va hotărî ceva despre materialele sus-menționate, nu despre HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust, ediția 2015, semnalată și în Israel[16], despre care fabulează mincinosul Petru Clej. Din păcate, dezinformarea lui Clej a fost preluată papagalicește pe alte site-uri. Deci, nu poate fi vorba de nici o condamnare pentru aceste articole, care intră sub incidența art. 4, alin. 3 al O.U.G. nr. 31/2002. Ca dovadă că jidanii au spioni și la Judecătoria Sectorului 3 – unul a intrat discret în sală, până l-a observat președintele instanței și l-a dat afară – este faptul că Petru Clej a aflat de propunerea porcuroarei de ședință de a fi condamnat la trei ani de închisoare cu executare și confiscarea cărților (adică a broșurii despre odiosul BOrcan). Trebuie să mai precizez că declarațiile martorilor acuzării – Geta Vodislav și Marius-Traian Cazan – au fost complet irelevante, chiar contradictorii. Cât despre depozițiile martorilor mei, au fost fulminante, magistrale ca fluență, ca volum de informație și ca argumentare. Dl prof. univ. dr. Corvin Lupu a vorbit o jumătate de oră, iar dl prof. univ. dr. Ion Coja[17] a vorbit circa 70 de minute! Dar procuroarea de ședință nu asculta, se uita cu o față placidă pe pereți, iar când i s-a dat cuvântul, a citit un text cu care venise printat, adică venise cu propunerea de condamnare „dată în plic“! Probele, contestațiile mele, cărțile cumpărate din Occident arătate instanței ca bibliografie, depozițiile martorilor mei nu aveau nici o valoare, fiindcă porcuroarea nu ține cont de ele, ci de directiva ocultă dată „de sus“. De către cine?! Ca să vă faceți o idee „rezonabilă“, trebuie să aflați că Geta Vodislav este de profesie inginer minier – deci nu are nici o legătură cu cultura, cu cărțile, cu librăriile, ci este proptită directoare de către ocultă –, este căsătorită cu George Vodislav, traseist partinic, implicat în „privatizări cu cântec“ (zice presa), iar acum este director la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, la care până de curând a fost vicepreședinte… – ghiciți cine?! – nu, nu ghiciți: omniscientul Aurel Vainer, președintele Federației comunităților evreilor din România-cultul mozaic (F.C.E.R.-C.M.)! Și așa se închide cercul grupului de presiune care a dispus scoaterea cărților mele din librărie și care face presiuni asupra instanței, îndeosebi asupra procuroarei, ca să mă bage la închisoare. Trebuie să menționez că Aurel Vainer este mincinos – cum spune Evanghelistul Ioan – inclusiv pentru denumirea pusă în coada numelui federației: „cultul mozaic“! Cultul mozaic nu mai există de pe vremea lui Moise. „Cultul mozaic“ a fost pervertit de leviți în talmudism. Nu există nici o carte despre mozaism, ci doar despre talmudism, redenumit iudaism ca să fie mai bine ingurgitat de fraieri. De aceea am anunțat[18] că voi publica studiul „Talmudistul este Antihristul!“

Dar iată că denigratorul Petru Clej jubilează deja: „Dacă este găsit vinovat, această condamnare ar fi o premieră în materie“. Așa este: va fi creat un precedent, cu care așkenazii să le laude că, iată!, au băgat la pușcărie un colonel al S.R.I. Dacă, în pofida probelor, argumentelor, declarațiilor martorilor mei, a literaturii revizioniste produse chiar de iudei cinstiți, ca Norman Finkelstein, Moshe Menuhin, Gerhard Menuhin, Israel Shahak, Shlomo Sand, Benjamin Freedman, Jacob Brafman[19], Gilad Atzmon[20], Bobby Fischer[21] și mulți alții, aș fi condamnat pe nedrept, atunci pe jidani îi așteaptă vremuri grele. Și chiar pe unii procurori! Oricum, escrocheria holocaustului a fost demonstrată de multe articole chiar din presa din S.U.A., cele mai recente demascând încadrarea în categoria de „supraviețuitori ai holocaustului“[22] pe unii care nu fuseseră în nici un lagăr, sau că nu fuseseră la Auschwitz, dar înșfăcaseră „bani de holocaust“[23], sau pe alții care și-au contrafăcut „dovezile“ de „supraviețuitori“ copiind aceleași fotografii și texte și băgate în mai multe dosare[24]. Dar sunt convins că președintele instanței va dovedi judecată dreaptă, rectitudine morală, fermitate de român și nu va ceda presiunilor oculte comise de sioniștii care vor să ne încalece ca pe vremea odioasei Ana Pauker, supranumită „Stalin cu fustă“.

Dumnezeu să ne ajute!

               24 ianuarie 2021, Duminica a 31-a după Rusalii,

               Ziua Unirii Principatelor Române!