Analiza lui Viorel Roman
Dr. Viorel Roman <roman@uni-bremen.de>
To: stremberti@gmail.com
Cc: aurel.rogojan <aurel.rogojan@gmail.com>,GEORGE STROIA <geocosynus@gmail.com>,loredana alexandrina <loredana_alexandrina@yahoo.com>,Alexandru Citizen <scriitoriiromani@gmail.com>,Arhiepiscopia Majora <arhiepiscopiamajora@gmail.com>more…

Romanii in laboratorul mondial / 12 / lovitura de stat in SUA (II)

Numărarea buletinelor de vot la 3 noiembrie se desfășoara, deodată in cinci state cheie, nu sa mai numără si voturile poștale soseasc la miezul nopții, in Wisconsin, 169.000, toate s-au îndreptat către Joe Biden, 100%, in Michigan, 200.000, toate destinate lui Biden. Suspiciunea de fraudă devine concretă. Oamenii care au murit în 1984 au votat prin poștă și că astăzi, dacă ar fi în viață, ar avea 120 de ani.

Nancy Pelosi spune ca Biden e următor președinte pe 20 ianuarie. „Proiectul de integritate a tranziției”, in care e John Podesta, fost consilier al Hillary Clinton, dezvoltat un scenariu care prevedea intervenția forțelor armate dacă Trump refuza să părăsească Casa Alba. Incercarea loviturii de stat în curs a fost pregătita, iar mass-media face parte din aceasta, cenzurează știrile și faptele referitoare la frauda și transmit mesajul, Biden la Casa Albă fără umbră de neregulă. Rețelele sociale cenzurează tweet-urile președintelui Statelor Unite.

Trump stia că mlaștina profundă încerca să-l îndepărteze, că instituțiile vor da naștere unei încercări de subversiune si-a luat contramăsuri. Izotopii non-radioactivi par să fi fost introduși în buletinele de vot pentru a-i deosebi de buletinele de vot false care sunt în circulație. Dovezile acestei conspirații vor rezolva problema în instanțele competente si Trump va demonstra lumii cât de corupt este sistemul și va putea să dea o altă lovitură fatală subversivilor din palatele puterii.  

Președinția Trump a marcat divorțul Americii de globalism, asa ca acesta s-a dezlănțuit și a dat semnalul agenților săi infiltrați în aproape fiecare instituție națională pentru a răsturna rezultatul votului si joacă această ultimă carte pentru a încerca cu disperare să recâștige controlul asupra Americii, ferm în mâinile Noii Ordini Mondiale de zeci de ani. Această rețea de putere bancară, financiară, industrială și militară a decis calea acestei națiuni.

Criza a venit. Operațiunea Covid poate fi definită ca 11 septembrie a lumii. Klaus Schwab, Forumul Economic Mondial, Davos, un grup aflat în fruntea globalismului, vede o „fereastră îngustă de oportunități” pusă la dispoziție de falsa urgență de sănătate, prin urmare, forțele încerca sa-l răsturne pe președintele în exercițiu. Bătălia dintre copiii luminii și cei ai întunericului a ajuns, așadar, într-un moment decisiv.

Noua Ordine Mondială poate fi încă oprită. Jocul nu s-a terminat încă. Internet, Cesare Sacchetti – Sursa, Trump este pregătit pentru contraofensiva, agentia amos news, 10/11/2020

*

(Romanii in laboratorul european / 308 / noul capitalism) Coronacriza e o oportunitate pentru un nou tip de capitalism și resetare a economiilor, politicii și societăților globale. Niciun eveniment de la sfârșitul celui de-al doilea Război mondial nu a avut un impact global la fel de profund. Pandemia a declanșat o criză nevăzută de generații și a exacerbat probleme sistemice, cum ar fi inegalitatea și poziția de mare putere. Răspuns este o „Mare Resetare” a economiilor, politicii și societăților, un moment pentru a reevalua vacile sacre ale sistemului pre-pandemic, dar și pentru a apăra valori de lungă durată. Sarcina cu care ne confruntăm este să păstrăm realizările din ultimii 75 de ani într-o formă mai durabilă. Klaus Schwab, fondatorul, Forumul Economic Mondial, WEF, Davos

*

Romanii in laboratorul european 263-261 / fantoma fascista; Fascism vs. Capitalism; 293 / Dupa Angela Merkel; 265-264 / socialismul german; fascism sau socialism; Fara valorile comune; 242 / cu o devălmăşie ortodoxa moldo-valahă; 124 / democratie originala cu capitalism de cumetrie; 306 / irrational exuberance; 295 / cu potenţial distructiv

*

http://armoniiculturale.ro/2016/01/28/viorel-roman-dezmembrarea-europei/

https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf

https://www.academia.edu/27240962/Germanen_und_Rum%C3%A4nen

https://www.academia.edu/39820863/Viorel_Roman_Kleine_Schriften

https://www.totpal.ro/viorel-roman-germania-se-auto-lichideaza/

https://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/

https://www.academia.edu/30926628/Geopolitica_crestinilor

https://ioncoja.ro/noi-ipoteze-ale-dlui-prof-viorel-roman/

https://www.academia.edu/27240914/Romania_2015

https://www.academia.edu/27240809/Romania_2030

https://ioncoja.ro/viorel-roman-statul-la-romani/

Romanii in laboratorul mondial / 11 / lovitura de stat in USA (I)

Nu e de mirare deoarece in mai multe state (Philadelphia, Wisconsin, etc.) poștași au reacționat la trucajele făcute de managerii de poște care au ștampilat retroactiv o grămada de voturi și au și distrus mii de voturi cu Trump. Consider însă ca americanii sunt atâta de răsfățați de bine și de prostie încât merita un Biden și prin el o trecere spre socialism și comunism pe care 75% din tinerii americani îl curtează si, in teorie, și-l doresc. Sper sa îl trăiască pe pielea lor așa cum și noi l-am trăit! Oricum, acum sub umbrela virusului Corona, toate statele lumii introduc o noua dictatura bazată pe spaima sănătății. De frica, omul obișnuit needucat medical, accepta orice măsura guvernamentală aberanta și obusiva. Din antichitate și pina nu demult toate societățile au avut sclavi și robi care au putut fi folosiți pentru interesele celor avuți și ale conducătorilor! “Democrația” a stricat ordinea asta si oamenii chiar și-au luat-o in cap și s-au considerat liberi! Oamenii liberi sunt pretențioși și greu de controlat. Cui convine o astfel de ordine? Germaniei care după Bismark l-au avut pe Hitler? Rusiei? Franței? USA? Toți conducătorii și toți bogății vor slugi și asta vom fi toți de acum incolo. Corona și alți viruși vor fi introdusi cu regularitate și vor menține ordinea actuala și omul din prost liber va deveni un “zoombi” acceptat.Welcome to the future of humanity! Lenin din Ilidia

https://www.academia.edu/44459557/Romanii_in_laboratorul_mondial_9_alegeri_furate

https://www.academia.edu/44449784/Romanii_in_laboratorul_mondial_8_Donald_Trump

Romanii in laboratorul mondial / 10 / pe 14 dec. in USA, 

sunt convocați Marii Electori, ei proclamă preseditele, pana atunci Joe Biden ‘Has Not Been Certified as Winner’ spune Donald Trump, care are datoria față de alegătorii lui, 71 de mil., să aștepte până pe 8 dec. când se pronunța justiția. Biden e o marioneta perfecta (78), a fost operat de două ori pe creier de anevrism, e șantajabil cu dosarele fiului si Kaumala Harris (the first Black woman and first South Asian American woman), vicepresedinta sa, se pregateste fireste sa devina ea președinta. Prima ei declaratia a fost, sunt prima femeie in aceasta pozitie, dar nu ultima.

https://www.bursa.ro/alegeri-suadonald-trump-a-postat-alte-tweeturi-prin-care-sustine-ca-alegerile-au-fost-furate-42861142 A.P. Internaţional / 08.11.2020.

Romanii_in_laboratorul_mondial_9_alegeri_furate

 

Preşedintele Donald Trump, care, conform proiecţiilor realizate de presă, a pierdut alegerile în faţa democratului Joe Biden, susţine că alegerile au fost „furate“. News. “Credem – afirma Trump -, că aceşti oameni sunt hoţi. Maşinile marilor oraşe sunt corupte. Aceastea au fost alegeri furate. Cel mai bun realizator de sondaje din Marea Britanie a scris în această dimineaţă că acestea au fost clar alegeri furate, că este imposibil de imaginat că Biden l-a depşit pe Obama în unele dintre statele acestea … au furat ce le trebuia să fure”, si depune contestaţii pentru a se asigura că „legile electorale au fost respectate şi câştigătorul a fost ales pe drept“.

https://www.bursa.ro/alegeri-suadonald-trump-a-postat-alte-tweeturi-prin-care-sustine-ca-alegerile-au-fost-furate-42861142 A.P. Internaţional / 08.11.2020.

Romanii in laboratorul mondial  / 8 / Donald Trump 

a schimbat America încât să nu mai fie niciodată cum a fost. Victimă a devenit iluzia democrației. În 2015, cu greu și-ar fi putut cineva imagina că rețelele sociale vor putea cenzura pe față chiar pe președintele SUA, la postările căruia Twitter a atașat o etichetă cu precizarea că, de fapt, minte. Susținătorii președintelui in functie pot fi bătuți și chiar uciși, pentru o șapcă ”Make America Great Again” si celor cărora nu le convine că adepți înarmați ai ”idealurilor adevărului rasial și social” jefuiesc magazine și ucid oameni, cu aprobarea mijloace de informare, se tem să-și exprime poziția. Indiferent de cine va câștiga alegerile, el va primi o țară care detestă din tot sufletul jumătate dintre cetățenii ei, o țară speriată, dezamăgită și care, pentru prima dată, s-a privit în oglinda realității, iar acum visează doar să spargă această oglindă cât mai repede. Trump i-a arătat Americii adevărul pe care ea nu-l poate suporta. Agenția RIA Novost / Vesti din Rusia, 06/11/2020

http://romaniamare.info/trump-si-putin/ 

https://ioncoja.ro/viorel-roman-trump/

http://www.clipa.com/a19660-Putin-si-Trump.aspx

http://www.amosnews.ro/trump-si-putin-2017-01-07

http://bentodica.blogspot.de/2016/11/putin-si-trump.htm

http://bentodica.blogspot.com/2017/01/trump-si-putin.html

https://www.academia.edu/38655926/Defaimarea_lui_Donald_Trump_opinii

http://www.marianagurza.ro/blog/2016/11/21/viorel-roman-putin-si-trump/ 

https://gradinaculecturi.wordpress.com/2016/11/23/viorel-roman-putin-si-trump/ 

http://www.amosnews.ro/alegerile-din-sua-romania-si-germania-2016-11-10 

http://confluente.ro/viorel_roman_1483879091.html 

http://www.marianagurza.ro/blog/2017/01/07/dr-viorel-roman-trump-si-putin/ 

http://bentodica.blogspot.de/2017/02/putin-si-trump.html 

http://bentodica.blogspot.com/2019/12/viorel-roman-trump-impeachment-si.html

https://bentodica.blogspot.com/2019/05/viorel-roman-trump-putin-la-sainte.html

http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/43370/viorel-roman-anunta-un-efect-colateral-al-ascensiunii-lui-trump-finalul-erei-angela-merkel/0/

http://www.logossiagape.ro/2018/03/04/viorel-roman-antiintelectualismul-protestant-si-ortodox-

Romanii in laboratorul mondial  / 7 / Războiul global I 

Indiferent dacă acest virus a fost sau nu fabricat în laborator, nici nu contează, experimentul a reușit. Globalizarea, stimulată acum de comunicare, a determinat prinderea întregului glob în ghearele războiului, a unui război global. Un război care i-a cuprins și pe săraci și pe bogați, și pe estici și pe vestici și, în egală măsură țările din ambele emisfere. După sfârșitul celui de-al doilea Război mondial, după o foarte scurtă perioadă de liniște, a început cel de-al treilea Război mondial. Dacă marcăm cu stegulețe locurile din lume unde s-au auzit exploziile armelor clasice vom constata că tot globul a fost cuprins de flăcările celui de al treilea Război mondial. Ultimul dintre războaiele locale, parte a acestui război este cel din Siria. România a fost teatrul unui război sângeros în 1989 și apoi a fost înconjurată de altele: Transnistria, Iugoslavia, Ucraina. Până acum nu s-a făcut o statistică, doar la statistici ne pricepem, a morților, răniților și piederilor materiale din acest al treilea Război mondial. Sunt atât de mari, încât fie sunt greu de făcut, fie nu îndrăznim să le facem. Războiul al doilea mondial s-a încheiat cu o explozie nucleară, Războiul al treilea cu o migrație uriașă. Războiul global a început în tăcere într-o piață locală, fitilul care a produs explozia golbală a acestui virus. Nimeni nu v-a putea evalua urmările acestei explozii. A început primul Război global, iar dacă nu a început, așa va arăta. Stefan Boboc, facebook, Bucuresti, 15/04/2020

*

https://www.academia.edu/37507652/…_secretul_occidentului_…_viorel_roman.pdf

https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf

http://necenzuratmm.ro/editorial/51206-napoleon-hitler-merkel.html

https://www.academia.edu/30926628/Geopolitica_crestinilor

https://www.academia.edu/31566167/Geopolitica_anglo-american%C4%83_%C5%9Fi_eurasiatic%C4%83

Romanii in laboratorul mondial  / 6 / Războiul mondial III 

a început, nu ați observat deoarece e fără tancuri, bombe sau gloanțe, spune prof. Peter D. Zimmerman (șef al Comitetului pentru relații externe al Senatului SUA în timpul atacurilor cu antrax) după ce India și China, Armenia și Azerbaidjanul se confrunta militar. Inamicul public e virusul SARS-Cov-2 care are ca scop cucerirea celulelor și transformarea lor în fabrici pentru a produce mai mulți viruși. 400.000 de soldați americani au murit în cele 43 de luni în care au luptat în Războiul mondial II si 203.000 au murit în primele 7 luni ale Războiului mondial III. Americanii sunt uciși de coronavirus la o rată de trei ori mai mare decât soldații uciși de gloanțele germane și japoneze. Pe langa pandemie, două superputeri sunt față în față pe fondul tensiunilor de frontieră. India și China. Experții consideră că există o posibilitate ca acest război să ia o formă mai mare, deoarece Turcia si Rusia, Chestiunea Orientala, e departe de a fi pacificata.

*

https://www.academia.edu/37994648/THE_EASTERN_QUESTION_-CHESTIUNEA_ORIENTALA

https://www.academia.edu/36279592/Revin_rusii

https://www.academia.edu/31566167/Geopolitica_anglo-american%C4%83_%C5%9Fi_eurasiatic%C4%83