De la: Dr . Roman, V.
Subiect: Trump

Textul mesajului:
Razboiul dintre evrei si crestini / presa, femei, rusi, CIA
De la alegerea sa, de trei ani presedintele republican SUA Donald Trump este supus unui tir de defaimare al democratilor, care au majoritatea numai in Camera Reprezentantilor. S-a inceput inca inainte de numararea voturilor in defavoare d-nei Clinton cu stiri false in mass media de elita NYT, Washington Post, CNN, apoi interventia suspecta a spionilor lui Vladimir Putin si hartuirea femeilor au agitat spiritele puritane sensibile la political correctness, o buna vreme.
Mai nou spioni anonimi CIA in sluja democratilor la Casa Alba tin cap de afis in actiunea desperata de al impiedica pe Trump sa mai candideze o data. Chiar si un prieten de partid, fost candidat la presedentia SUA, Mitt Romney, a schimbat tabara, ceea ce-l determina pe Trump sa-l califice un „cur plin de el, pompos / pompous `ass`“. Acest vocabular fara perdea place omului de rand White Anglo-Saxon Protestants (WASPs) anti-intelectual prin definitie, pentru care un intelectual este oricum cineva care foloseste mai multe cuvinte decat e necesar, ca sa explice ceva ce nu intalege.
In ciuda tuturora, majoritatea alba dezavantajata de globalizarea neo-conservatorilor a la Clinton si Obama, White supremacy, si-a recastigat constiinta de sine si-l va realege pe Trump impotriva incercarilor democratilor de al discredita, toate cusute cu ata alba de presa, femei hartuite, spioni rusi, CIA la Casa Alba si prieteni falsi. Ingredientele clasice a unui film de la Hoolywood.