Iulian MARES
0 aprobate

gravatar.com/maresiosifx
mares.iosif@gmail.com
91.206.194.253

 

În răspuns la gmbplay.

De mult timp scrii despre aceste tampenii stradale! Cauta firmele familiei, vezi profitul, deci scrie argumentat! Sa ai „un viloi” este de pork, insa sa ai 6 case este de bine!

Dar nu asta m-a frapat ci fatarnicia si lipsa de consecventa a unora….

Iata: ”Am fost trădați și din interior și din afara partidului! Profesorii, medicii, pensionarii, micii întreprinzători au spus că e mai bun Klaus și PNL-ul!”, arată Codrin, explicând că numai așa sistemul a putut să pună jos PSD și pe Dragnea. ”Scorul a fost șocant și sistemul a avut curajul atunci să-l condamne pe Dragnea!”.
Si sa nu trecem la analiza, pana nu scriu tusat: Vomit cand aud de liberali care au lucrat si care lucreaza numai in institutii de stat!

*Daca cineva nu a inteles scopul maririi salariilor si pensiilor este un analfabet functional si nu am timp sa-i tin prelegeri socio=economice!

Medicii: o breasla careia i s-a marit foarte mult salariul si inca dintr-o etapa; si intregului sistem medical! Scopul arhicunoscut! Nu discut de mentinerea inca a tendintei bacsisului ci de aiureala din capul lor (dex-uri de retete in fapt) aura autocreata de un elitism facil. Multi nu au elementele generale si profesionale de analiza, insa asa s-a perpetuat curentul, conform caruia sunt „micii Dumnezei”! Marii profesionisti nu fac asta si kiar le repugna.
Prostia: il scuipi pe cel care ti-a dat o franzela in plus si-l pupi pe cel ce vrea sa ti-o fure…..
Prostule!

Profesorii: pe acelasi calapod….din fente intelectruce este de pork sa fii social-democrat; na, ca va arde liberalismul la buzunar de va incovoaie! Si bine ar fi sa nu va dea masti si sa va puna sa cumparati voi, din salariul vostru si meditatiile liberale, masti pentru toti elevii din clasa! Si sa va bage la bulau pentru meditatii si neplata impozitelor pe venit, in pandemie!

Micii intreprinzatori: fraieri ati fost si va puteti dezvolta sub liberali! Ca fraieri uriasi! Si platitori de biruri nu ca multinationalele….. astia da, prosti de bubuie! ce o sa faceti? O sa scumpiti iar si iar marfa…si cine mai intra in pravalie? Tu cu nevasta-ta, ca sa rupeti panzele din colturi ale arahnidelor nationale!

Pensionarii: foarte bine va face la sanatate liberalismul votat! Asa veti intelege ca 14% este cu mult mai mic decat 40%! Ati ascultat ca prostii de copii, plecati la munca afara, Diaspora deh, ce v-au deturnat? Pensionarule inghite si taci! Fara sa analizez componenta calitativa a pregatirii/instructiei/educatiei majoritatii diasporene va spun ca v-au prostit! Nu ti-a fost clar ca cel venit in vacanta cu masina de mana a doua, ce da muzica tare, face mizerie peste tot, minte ca o duce bine desfundand canale si stergand cururi de mosi si babe, in fapt nu mai este fi-tau sai fie-ta?
Ai facut ce ti-au spus pentru 100E/luna, insa curand ti se va intoarce acasa, somer cu aer occidental, impins de economia in criza si nationalismul lor, ca al nostru va pute! Poate o fi bine si asta va fi relansarea?! Dau credit ideii, insa nu pe termen scurt!

Concluzia fara eufemisme: prosti ati fost si v-ati dezvoltat!
Social-democratia si suveranismul si nu liberalismul feroce se potrivesc tarilor sarace/emergente!