CD
65 aprobate

cdimulescu@att.net
75.57.36.95 

Pentru gmbplay : partea trista pentru tara este ca asa hot si corupt cum incerci tu sa-l descrii era singurul politician care incerca sa duca partidul pe o directie nationalista si sa faca ceva pentru popor.
Ai acum pe cineva mai bun ca el? Numeste-l.
La cum tot rasucesti vorbe goale pe diverse siteuri se pare ca esti slujbas la Servicii, si lumea s-a cam prins ce-i cu tine si nu te mai baga in seama.

”Hai să fim serioși, avea multe păcate Dragnea – în frunte cu cel capital în ziua de azi: DEMNITATEA.
Dragnea e un bărbat cu demnitate, nu un ciolac!”

Cum ar fi fost PSD-ul acuma cu Dragnea la conducere?
Dragos Dumitriu

În ciuda faptului că ultimul lider de mare succes al PSD a devenit exemplu negativ în relatările actualei conduceri, unii pesediști mai au curaj să spună adevărul: sub conducerea lui Dragnea PSD NU ar fi suferit umilințele de azi… cel puțin NU fără să răspundă.
Codrin Ștefănescu pune problema lucid și curajos – ce s0ar fi întâmplat dacă PSD estre condus în continuare de Liviu Dragnea.

”Dacă Dragnea era azi președintele PSD, partidul ar fi avut un scor astronomic!”, afirmă Codrin, argumentând – ”La cât și-au bătut ăștia joc de noi, cu o comunicare bună și luări de poziții ferme, în mod cert depășeam 60%!”.
Dar… nu a fost să fie, constată Codrin, iar motivele se învârt în paradigma trădare – nerecunoștință.

”Am fost trădați și din interior și din afara partidului! Profesorii, medicii, pensionarii, micii întreprinzători au spus că e mai bun Klaus și PNL-ul!”, arată Codrin, explicând că numai așa sistemul a putut să pună jos PSD și pe Dragnea. ”Scorul a fost șocant și sistemul a avut curajul atunci să-l condamne pe Dragnea!”.
Nerecunoștință? Codrin așa spune – ”am făcut tot ce se putea face pentru oameni, pentru interesul românesc”. Ceea ce mulți au recunoscut încă de atunci, iar alții admit acum că așa e!
”Prin urmare, noi psd-iștii îl merităm pe Ciolacu și echipa sa securistoidă, iar voi îl meritați pe Ludovic și echipa sa sinistră!”, conchide Codrin Ștefănescu, punând ”punct” în dreptul ipocriziei generale.

După acest mesaj, l-am căutat pe Codrin Ștefănescu și l-am provocat la un scurt dialog: mi se pare o exagerare cifra aruncată de tine, Codrin, deși sunt de acord că scorul PSD ar fi fost mult mai mare, cu un lider cu personalitatea lui Dragnea și cu o comunicare adecvată.
Codrin a preferat să-mi răspundă cu o subliniere a unei realități cu care sunt de acord : ”niciodată românii – nu doar pesediștii – nu au fost călcați în picioare cu atâta cinism fățarnic”.
Dragoș Dumitriu: ”Da, istoric vorbind, nici un ocupat nu s-a manifestat atât de ipocrit și cinic”.
Codrin Ștefănescu: ” Oare crede cineva că Liviu Dragnea ar fi lăsat ca PSD să primească numai palme de la Iohannis – sau ar fi îndurat ca românii să fie călăriți de alde Zuckerman?”.

Dragoș Dumitriu: ”Nu, clar, iar cea mai bună dovadă e ce a făcut cu Ambasada SUA sau cu Timmermans…. Pe de altă parte, l-au acuzat, știi bine, de toate păcatele din lume!…”
Codrin Ștefănescu: ” Da, așa e!… Hai să fim serioși, Dragnea avea într-adevăr toate păcatele – în frunte cu cel capital în ziua de azi: DEMNITATEA. Dragnea e un bărbat cu demnitate, nu un ciolac!”.
Dragoș Dumitriu: ”Și cred că unul ca Dragnea nu ar fi permis ca banii necesari Sănătății, Agriculturii și Școlii să se ducă pe armamentul american – acum, în Pandemie și criză!”.
Codrin Ștefănescu: ” Și nici să crească banii Serviciilor, dar nu și ai pensionarilor!…”.

Dragoș Dumitriu: ”Da… În plus, nu cred că Dragnea ar fi acceptat ca acum, în criză, să definim puterile Răsăritului, China și Rusia, ”amenințări” și nici să le excludem prostește ca investitori și parteneri de afaceri”.
Codrin Ștefănescu: ” Adică era nevoie să dispară Dragnea și să vină… Orban și Ciolacu! Pe scurt, ca să răspund la dubiul tău față de afirmația mea, poți să nu crezi că PSD ar fi făcut cu Dragnea atâtea procente cât zic eu, dar știu că atât PSD cât și România nu ar fi căzut sub pragul demnității și nu s-ar fi călcat în picioare interesul național”.
Dragoș Dumitriu: ”Punct, vorba ta, Codrin!…”.
Codrin Ștefănescu: ”O singură completare: eu nu pun PUNCT niciodată când e vorba de oameni demni și de valoare, care suferă nemeritat!”