De la: viorel roman
Subiect: adevarul

Textul mesajului:
Romanii in laboratorul european / 162 / Rasist, fascist …
dupa lichidarea colonialismului si hitlerismului, au o conotatie negativa. Dupa Cortina de Fier erau motive de a fi linsat mediatic si bagat intr-un lagar de reeducare, la Canal, Pitesti etc.
Dupa prabusire Lagarului moscovit, neo-comunistii raman la putere si dupa o scurta perioada de timp propaganda neo-marxista continua lupta inpotriva dusmanului de clasa si de rasa chiar si in lumea occidentala, dupa cum vedem din observatiile personale :
„M-am născut alb, ceea ce mă face rasist. Nu votez stânga, ceea ce mă face fascist. Dețin casa mea, ceea ce mă face un proprietar bogat. Ador foie grasul și mielul nou, ceea ce mă face un fan al abuzului animalelor. Sunt creștin, ceea ce mă face un câine infidel în ochii a milioane de musulmani. Am peste 65 de ani și sunt pensionar, ceea ce mă face un bătrân nemernic. Îmi place să privesc femei frumoase (foarte!) puțin îmbrăcate, ceea ce mă face pornograf. Identitatea mea franceză și cultura mea occidentală sunt importante pentru mine, ceea ce mă face xenofob. Vreau să trăiesc în siguranță și să-i văd pe criminali în închisoare, ceea ce mă face gestapovist. Cred că fiecare trebuie să fie răsplătit pentru ceea ce câștigă, ceea ce mă face un liberal antisocial. Cred că apărarea unei țări este o problemă pentru toți cetățenii, ceea ce mă face militarist.“ Alain Cavaillé, 9 mai 2019
Succesul propagandei politic corecta este evident in revolta evreilor impotriva lui Trump, rascoala negrilor din USA si protestele impotriva discriminarilor din capitalele vesteuropene unde stanga mobilizeaza negrii, precariatul ce nu are de pierdut decat lanturile, impotriva dreptei conservatoare, rasiste, fasciste, xenofobe, parazitare, asociale etc.. Urmeaza dictatura Adevarului?
vezi Rumänen im europäischen Labor / 134 / Emil Cioran … 147 / fenomene ale timpului, Nicolae Steinhardt, Paris 1937

Romanii in laboratorul european / 161 / Pensiile speciale
sunt ca cele ale ilegalistilor PCR, majoritatea eveii Anei Pauker si revolutionarilor FSN, majoritate tiganii romi a lui Ion Iliescu, ca spaga democratiei originale a capitalismului de cumetrie, o forma de redistributie clientelara moldo-valaha din „Statul Paralel“ oriental, ortodox, pe picior de razboi, incompatibil cu cel occidental, catolic. In România post-revoluționara e un conflict între clasa feudală năpârlită in feudal-mafiotică și conștiința liberă a acquis-lui comunitar al Europei.
Victoria în alegeri a FRN, PMR, PCR, FSN, PSD, PNL, USL, USR, de fapt al Frontul Salvarii (de influentele occidentale, catolice) a ortodoxiei – neam, glie, rit -, a forțelor feudale in simfonie cu BOR, Biserica Mantuirii Neamului, da șansa privatizării parlamentului, guvernului, justiției și a forțelor de ordine, gărzi pretoriene ale stăpânilor. Se urmărește, realizeaza conservarea devalmasiei orientale teocrate bazata pe relații de vasalitate în care loialitatea față de șef prevalează relațiilor profesioniste. Se recreează astfel o stratificare ferma a națiunii celei de „Patra Roma“, Bucuresti, o clasă feudală moldo-valahă privilegiată și restul, vatafi si șerbi.
Viorel Roman: Feudalismul actual moldo-valah. Romania 2020. ed. Artpress, Timisoara 2019, p.149

https://www.academia.edu/36701780/Tiganii_si_evreii_romani

https://www.academia.edu/35901853/Razboiul_dintre_Statele_Paralele
Miorita USA, Anul XII, Numărul 133, martie 2018, p.7 www.mioritausa.news
https://www.academia.edu/38581016/Viorel_Roman_feudalismul_actual_moldo-valah%C4%83

https://www.academia.edu/38582114/Viorel_Roman_feudalismul_actual_moldo-valah%C4%83
https://www.academia.edu/36702007/Aderarea_Rom%C3%A2niei_la_Uniunea_Europeana
https://www.academia.edu/38590531/Razvan_Th_eodorescu_feudalismul_actual_moldovalah_
feudalismul_actual_moldo-valah_Viorel_Roman