CD
410 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
În răspuns la CD.„Pentru noi principala problemă acum este că nu suntem protejați”, a spus el. „De aceea e bine să avem un astfel de dialog… pentru a obține poate niște tehnologii, poate niște arme, poate părți din această tehnologie.”
Lubkivskyi a subliniat că Ucraina și Israelul „sunt parteneri și nu facem presiuni asupra nimănui”.

În același timp, mesajul Kievului către lume este „Putin nu se va opri niciodată… Deci, protejându-ne, vă protejați pe voi înșivă.”
Zelenski a făcut referire la faptul că este evreu în apelurile către evreii din lume și Israel în timpul războiului. Șeful lui Lubkivskyi, ministrul ucrainean al apărării, Oleksiy Reznikov, este și el evreu.
Întrebat cum s-a întâmplat acest lucru în Ucraina, Lubkivskyi a spus: „Respect că există un evreu ca lider al țării mele. El protejează Ucraina, ca ucrainean, Apreciez foarte mult acest lucru. Îmi place. Este un patriot al țării noastre. Este uimitor, cum oamenii pot fi uniți, pot fi împreună.”

Lubkivskyi a vorbit despre modul în care războiul i-a unit pe ucraineni.
„Acum suntem uniți, iar acesta este pentru noi un moment crucial al independenței noastre. Trebuie să câștigăm, trebuie să supraviețuim și să devenim mai buni. Și pentru a deveni diferit. Trebuie să schimbăm regulile într-o altă comunitate. Trebuie să luptăm împotriva corupției.
Trebuie să luptăm.
Trebuie să ne înțelegem unii pe alții.
Trebuie să ne iubim unii pe alții.
Trebuie să muncim, să trăim ca o singură comunitate. Iar acest lucru este foarte important pentru noi. Cred că aceasta este lecția pe care ar trebui să o învățăm cu adevărat.”

Ucraina speră la avioane de război din Polonia și la alte modalități de a proteja țara de rachete.

Sursa: https://www.jpost.com/israel-news/article-701093

Traducerea CD