Text cenzurat acum de robotul faceboock

Mesaje primite

Misu Croitor

Ataşamente00:59 (acum 17 ore)

către eu

La o examinare atentă a accelerării dezastrelor naturale și incendiilor pe mapamond, se poate spune deja în condiții de siguranță că problema schimbărilor climatice poate fi utilizată de cineva pentru a promova și a accelera o agendă mult mai concentrată și cel mai probabil sinistră!

 Dar ce agendă și de cine?

Răspunsul la această întrebare poate să nu fie ușor disponibilă pentru masele care sunt încă manipulate fără voința lor…  induse pentru a crea o stare de spirit universală de care foarte puțini sunt conștienți.

Cu toate acestea, există un răspuns.

Vă mai amintiți de anul  2015?

In acel an, Papa Francisc a lansat mult așteptata, controversată și mult dezbătută enciclică despre Mediu, ‘Laudato Si’. Problemele centrale pe care le-a abordat sunt cu referire la amenințarea încălzirii globale asupra mediului și impactul acesteia asupra săracilor, familiei și economiei lumii pe care urmărea să o reseteze.  Subzicerea tezei sale este în general despre nevoia umanității de a proteja și avea grijă de Creație. Înainte de lansarea oficială, lumii i s-a prezentat o versiune „filtrată” care a accelerat discuțiile pe această temă. Religioșii, politicienii și oamenii de știință își ofereau părerea asupra impactului enciclicii lui Francis asupra dezbaterii schimbărilor climatice.

Enciclica verde  „Laudato Si” i-a fost inmânată și lui Donald Trump după publicare direct de către papa Francisc. Dar „marele blond” nu a facut caz papei, mai mult a și rupt acordul climatic de la Paris. Cum l-ar fi putut costa acest gest… este lesne de înțeles.

Joseph Biden însă a fost de acord cu papa Francisc  cu privire la schimbările climatice și a invocat enciclica papei Francis la o conferință cu aer curat la Casa Albă. Biden a declarat: „De obicei, enciclicele sunt emise doar pe ceea ce biserica crede că sunt inițiative incredibil de importante … aceasta nu are doar o componentă morală, ci are o componentă de securitate…, precum și o componentă economică ”. Opinia lui Biden subliniază implicațiile generale ale enciclicei „Laudato Si”. . În esență nu este vorba atât de mult de protejarea mediului și îngrijirea celor săraci; ci mai degrabă o altă tactică a papei Francisc în strategia de lungă durată a bisericii catolice de a schimba climatul politic al lumii și de a stăpâni asupra lui, deoarece ei cred că au dreptul acesta.

În cartea sa, „Cheile acestui sânge”(anul 1990) regretatul cărturar iezuit Malachi Martin, expert comentator cu privire la operațiunile și scopurile Papalității, a dezvăluit că am exista o luptă în trei direcții pentru dominația lumii. El a identificat jucătorii din această competiție ca fiind:

a) Comunismul

b) Globalismul (capitalismul)

c) Catolicismul.

Așadar, de la publicarea cărții sale în 1990, unul dintre acești concurenți mondiali a fost efectiv neutralizat … vezi căderea comunismului în Europa de Est etc.  Coperta revistei „Time” a publicat titlul „Sfânta Alianță” unde poate fi văzut Ronald Reagan și papa  Ioan Paul al II lea care au conspirat pentru a ajuta mișcarea de Solidaritate a Poloniei pentru a grăbi dispariția comunismului”

 (revista „Time”, 24 februarie 1992).

Articolul următor spunea: „La 7 iunie 1982, Reagan și papa Ioan Paul al ll lea s-au întâlnit timp de cincizeci de minute la Vatican. În timpul acelei conversații, complotul a fost creat în scopul eliminării comunismului. În acea întâlnire, Reagan și Papa au fost de acord să întreprindă o campanie clandestină pentru a grăbi dizolvarea regimului comunist, declară Richard Allen, primul consilier pentru securitate națională al lui Reagan, „Aceasta a fost una dintre marile alianțe secrete din toate timpurile” („Time” Magazine, 24 februarie 1992, pagina 28).

Există acum doi jucători rămași în această competiție pentru dominația lumii, Catolicismul și Globalismul (alimentat de America capitalistă). Malachi Martin a concluzionat: „În acest caz, ar părea de neevitat că în cele din urmă în competiția lor vor ajunge la confruntare. Nu este prea mult să spunem, de fapt, că scopul ales al Pontificatului lui Ioan Paul, motorul care conduce politica sa și care determină strategiile sale de la o zi la alta, de la an la an,… este ca el să fie învingătorul competiției”(cartea „Cheile acestui sânge”, pagina 15).

Papa Ioan Paul al II-lea  e plecat acum de pe scena lumii, dar obiectivul papalității rămâne același și neschimbat, după cum reiese astăzi din manevrele politice și religioase ale papei Francisc astăzi . Concluzia tristă este că, deși acest fenomen este bine înțeles de agenții Romei, acest fapt este total ignorat de majoritatea americanilor, inclusiv pentru majoritatea liderilor noștri. Papa Francisc continuă să ducă neîncetat bătălia pentru dominația lumii, atacând și infiltrând într-o competiție nebănuită din interior eșaloanele puterii americane.

Enciclica sa privind schimbările climatice este pur și simplu un pas uriaș în această direcție. Discursul său spectaculos la sesiunea comună a Congresului din 24 septembrie 2015, care a denunțat  Capitalismul, a fost un alt pas important pentru a se apropia și urca pe cel mai înalt piedestal al lideratului mondial (el, sau unul din următorii papi după el vor avea control deplin pe planetă).

Papa Francisc a mai afirmat recent  despre Capitalismul liber de piață că a „eșuat în pandemie”… și că este necesară o reformă economică globală. Evident, reformele economice catolice vor înlocui Capitalismul sub pretextul „binelui comun”. Lucru anunțat public de un birou al Vaticanului în anul 2011

https://youtu.be/VrLLgo6i9XQ

 Așadar, competiția pentru dominația lumii continuă furișată în spatele politicilor de mediu!

Catolicismul, cu Francisc la conducere se vrea a fi perceput pe scară largă ca fiind unul care există pentru binele umanității.. pus în antiteză cu „capitalismul ideii profitului cu orice preț” .. de aceea papa Francisc a criticat Capitalismul ca fiind „bălegarul diavolului”. America, motorul care conduce globalismul, devine din ce în ce mai slabă prin atacurile suferite  asupra principiilor fundamentale ale constituției sale, în primul rând conceptul de separare a Bisericii de Stat (principiu susținut și de regretatul JFK).  Ceea ce trăim astăzi în America este o punere în aplicare destul de rapidă, deși furișă, a religiei papale, construită pe principiul fundamental de unificare a bisericii cu statul, de a uni religia cu politica. Sistemul papal este total antagonic cu sistemul american de justiție și libertate pentru toți. Constituția Statelor Unite garantează libertatea conștiinței…

Francisc insistă continuu că soluțiile pentru problemele lumii se află în versiunea bisericii sale, în  moralitatea și spiritualitatea bisericii catolice care accentuează sfințirea Duminicii. Associated Press a raportat recent: „Papa Francisc a deplâns abandonarea practicii tradițional creștine de a nu lucra duminica, spunând că are un impact negativ asupra familiilor și prieteniei”. El spune că petrecerea duminicilor cu familia și prietenii este o „alegere etică” pentru credincioși și necredincioși deopotrivă … păstrarea caracterului special al zilei de duminică drept Ziua Domnului – chiar și în domeniul civil, acolo unde este posibil. ”

Predecesorul său, Benedict al XI-lea, a afirmat: „Într-un moment în care Creația pare a fi pusă în pericol în atât de multe moduri prin activitățile omului, ar trebui să acceptăm în mod conștient și această dimensiune a duminicii … să promovăm reflecția și eforturile de reconciliere… a perioadei de lucru cu cele de Familie pentru a recupera adevăratul sens al sărbătorii, în special Duminica, paștele săptămânal, ziua Domnului și ziua Omului, ziua Familiei, a comunității și a Solidarității ”(Zenith.org, 26 septembrie 2010). O altă publicație principală a bisericii din vremea sa spunea: „ Duminica este semnul nostru de autoritate … biserica este deasupra Bibliei, iar transferul sabatului(spre duminică) este dovada acestui fapt („Catholic Record”, 1 septembrie 1923).

   În ciuda opiniilor diferite cu privire la poziția lui Francisc cu privire la schimbările climatice, un lucru este sigur – aproape toți (Apocalipsa 13: 8) converg la propunerea Romei în ce privește sfințirea duminicii , aparent pentru a salva nu numai Mediul și a avea grijă de Creație, ci de asemenea, pentru a întări Familia și, prin extensie, societatea în ansamblu. Așadar sfințirea duminicii va face legătura între liniile Politice, Socio-Economice și Religioase racordate la schimbările climatice!

Un alt jucător neintenționat, dar foarte influent și folosit în agenda papei Francisc (care urmărește sfințirea duminicii în locul sabatului biblic)  este și Greta Thunberg, în vârstă de 15 ani . In întâlnirea ei cu papa Francisc a susținut „Laudato Si” și a adăugat un impuls cererii sale pentru guverne și indivizi ca să ia măsuri rapide și decisive asupra schimbărilor climatice.