Text primit de la dl MIȘU CROITOR

Dezastre naturale mortale, schimbarea climei, proviziile de hrană amenințate, încălzirea globală, Binele Comun, refugiați, salvarea planetei, un nou început… arată că lumea noastră este pe punctul de a se schimba definitiv iar drepturile noastre civile şi religioase vor înceta să mai existe în forma pe care o cunoaştem astăzi. In cele din urmă, populația lumii va fi obligată să asculte noile legi impuse de papalitatea romană! Forurile legale ale planetei vor asculta de papă, impunând legile care sunt deja pregătite.

Impunerea legilor papale pe mapamond se va face într-o modalitate înşelătoare, inobservabilă, ( prin vechiul procedeu „problemă+ reacție= soluție”) iar pentru înșelarea lumii creștine se va utiliza, în general, două PRETEXTE principale:

a) MEDIUL
b) FAMILIA

Ești gata să faci parte din FAMILIA MONDIALĂ să te integrezi și să respecți principiile CASEI COMUNE?
şi că toată lumea astăzi stă la picioarele suveranului pontif, Pontifex Maximus, Papa de la Roma, actualmente Francisco I.

Forurile legale ale planetei vor asculta de papă, impunând legile care sunt deja pregătite.

Aceste putine zile de libertate relativă care ne mai rămân trebuie să le dedicăm pentru a întelege, în sfârsit, ce se întâmplă în jurul nostru.

Strategii imperioase şi urgente, vrea să zică SOLUȚII!
Şi, la nivel mondial, solutiile se cheamă LEGI!

Aşa că papa urgentează legislativul mondial pentru ca el să se pună în mişcare. Şi, vă asigur dragi prieteni, că legislativul exact aşa va face [07:27sec.]

Pe acest subiect, există doar două optiuni personale, individuale:

a) asculti de ceea ce spune papalitatea romană.
b) ori vei suferi consecintele persecutiei.

Şi, este foarte important de ştiut, şi de înteles bine, că unica tară din lume bazată pe fundamentul libertătii religioase, va fi cea care va impune prin fortă, legile papalitătii[08: 20 sec.]
Această tară, care în ultimile două secole, întelegând bine că unitatea face forta, şi utilizând strategia imperiului roman „divide et impera”, a desfăcut şi distrus tări întregi precum Iugoslavia, Afganistan, Vietnam, Irak şi acum Siria, începe acum cu Rusia provocând cele mai rele genociduri moderne, cu milioane şi milioane de victime. Această tară sunt Statele Unite ale Americii, bratul armat al papalitătii şi legislatorul mondial!