„Valter Roman, subiect controversat: erou sau asasin laș?”

Ticalos, nemernic, criminal, NEISPRAVIT ca si „git lung”!; ca multi altii care sunt la butoanele tarii din „khazarii alesi ai Domnului”!

In USA au fost nominalizati:

1 – Donald Trump, din partea Partidului Republican (care si-a platit in cea mai mare parte propria campanie electorala; caz unic in istoria USA!)

2 – Hilary Clinton (HILARA!), din partea Partidului Democrat, a carei campanie electorala a fost platita – mai pe ascuns ce-i drept – de „bancherii” (asasinii economici!) de la Goldman Sachs! „Banca Internationala” care a pus pe butuci: Argentina si mai nou se pare ca o va face cu Venezuela!; dar NU numai! Aceasta banca sionista i-a platit si campania prezidentiala a lui Barack(a) Obama, iar „baraca” a fost denumit primul presedinte „evreu” (MARIONETA) al USA. Nu stiu ce va fi daca Donald Trump cistiga alegerile (eu fiind un admirator al acestuia de multi ani de zile), insa se crede ca daca va fi aleasa tovarasa hilara, atunci USA va avea cel de-al doilea presedinte „evreu”!; femeie de aceasta data!

PS1. „Baraca” va fi judecat – mai devreme sau mai tirziu – ca a stat in spatele atentatelor din scolile in care niste „copii nebuni” impuscasera alti „copii nebuni” (…). In fapt, s-a vrut ca opinia publica sa fie de acord ca armele cetatenilor americani sa fie predate statului! Pentru ca Unchiul Sam nu este chiar asa de „cowboy” – cum se (mai) spune! – in anul 2015 au fost vindute cele mai multe arme de foc catre populatia civila!!!

PS2. Pe ultima suta de metri, „baraca” vrea sa introduca in august Legea Martiala (!!!).
(v. de ce au mai fost necesari inca 10.000 de tineri in tara noastra pentru „improspatarea internelor”!)

PS3. Lui „baraca” chiar Donald Trump – in urma atacurilor presedintelui „evreu” (pro-sionist) impotriva acestuia – i-a cerut public ca acesta sa prezinte public americanilor certificatul de nastere! Din cite stiu, nu a facut-o nici cind a fost „ales” presedinte in primul mandat, nici in al doilea!; si nici macar acum la cererea lui Trump! S-a hlizit pe la teliviziuni cam cum ride proasta-n tirg (sau in s…la!) tatarul nostru scopit Ponta, sau „albanezul” Naumovici (…).

PS4. „Baraca” se pare ca in tinerete a adunat peste 10 (ZECE) buletine de identitate, sau SIN-uri (Social Insurance Number)!

Asta ca sa stiti – sa se stie! – ca mediocritatea si mai ales SANTAJUL nu functioneaza numai pe meleagurile dimbovitene, ci si in USA! De ce? pentru ca cei ce se folosesc de aceste PANARAME de oameni, sunt din „aceiasi familie” de „iluminati” SMINTITI!