Intermediez un mesaj de ieri, 27 septembrie 2019:

Niculae Cornel
10:55 PM (15 minutes ago)

to me

Buna seara
Am vrut sa postez pe website-ul IonCoja un raspuns lui Surena, dar nu ma pot loga pe site.
Acesta trebuia sa fie textul pentru postare:
Gresiti, domnule Surena, probabil ca gresiti cu intentie, ca sa calomniati. Sper sa nu fie asa, de aceea incerc sa va lamuresc.
Am verificat dovada cruciala pe care o invocati ca sa dovediti plagiatul la domnul Vasile Zarnescu.
Invocati, astfel, gresit, ca la pagina 27 a lucrarii domniei sale ar fi plagiat de pe site-ul http://www.sfatulbatranilor.ro, din articolul „Khazarii de ieri Evreii de azi” dupa lucrarea „,,Dosare secrete” privind războiul nevăzut al evreilor sionişti cu românii”. In realitate acea postare de pe sfatulbatranilor este o postare neatorizata a primului capitol al lucrarii mele „Razboiul nevazut al evreilor sionisti cu romanii”. Puteti vedea, insa, daca verificati, ca dl. Zarnescu chiar a facut trimitere la aceasta lucrare a mea la aceeasi pagina 27 a lucrarii d-ei sale, pagina pe care o invocati. Mai mult, citatul dlui Zarnescu este preluat ad-litteram de la Arthur Koestler, un doct autor evreu in domeniu, nu din textul meu, cum pretindeti. Nici eu nu am dat si numele in ebraica al lucrarii despre Khazaria a lui Abraham N. Poliak, cum pretindeti ca ar fi fost necesar. Ce rost ar fi avut? Am dat numele tradus in romaneste, asa cum si A. Koestler a dat traducerea in engleza a lucrarii.
Asta e! (Nu o sa intru in polemici, in caz ca aveti chef si timp. Eu nu am!)
Cornel Niculae
10:55 PM (15 minutes ago)
to me

Așadar, o altă dovadă că acest mizerabil „surena” falsifică, nu din prostie, ci cu rea intenție, fiindcă asta-i însușirea de bază a jidanilor, încă de pe vremea cînd erau numiți iudei. Însuși Iisus Hristos îi blestemase: „Voi sunteți fiii tatălui minciunii!”