Am mai explicat aici că sub paravanul „surena” se ascunde un grup de jidani perfizi, care aruncă petarde. Și, de aceea, nu trebuie să vă mai pierdeți vremea citindu-le mizeriile. Recent acest mizerabil grup „surena” a emis afirmația că, în cartea mea nu am făcut decît să plagiez celebra carte „Industria holocaustului” a jidanului cinstit Norman Finkelstein. Pentru cartea aceasta, pentru cartea „Tupeu” și alte cîteva lucrări Norman Finkelstein a primit interdicția de a intra în Israel timp de zece ani – pînă în 2019! Atît de „corecți, de democrați și de toleranți” sunt jidanii ashkenazi care au ocupat Palestina. E-adevărat, din cele două cărți ale lui Finkelstein am citat doar cîteva fraze – cam o pagină în toată cartea de 808 pagini. Deci, mizerabilul grup „surena” atestă prin acea frază că nici nu a văzut cartea, ci a auzit de la alții despre ea! Dar, ca și în celelalte cazuri de citări, am pus textele între ghilimele și am dat nota bibliografică. Cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, vol. 1, 2015, în cele 760 de pagini de text are 1025 de note bibliografice; restul pînă la 808 sunt facsimile din presa jidănească din S.U.A. în care se face apologia holocaustului, în care este invocată sintagma „șase milioane de jidani”.
În mai mule locuri am scris că eu nu neg holocaustul, ci afirm că „propaganda holocaustică este cea mai mare minciună și escrocherie din Istoria Universală”. Paul Rassinier a fost primul care a făcut această afirmație; Arthur Robert Butz – care l-a citat pe Paul Rassinier – s-a mulțumit să spună că este doar „Minciuna secolului XX”; eu am repetat afirmația lui Paul Rassinier în ediția întîi, lansată în 25.08.2014; în octombrie 2015, Gerhard Menuhin, nepotul marelui rabin Moshe Menuhin, m-a confirmat în cartea sa TELL THE TRUTH AND SAME THE DEVIL”; apoi, în 28 decembrie 2015 am dat la tipar vol. 1, indicat mai sus, care, însă a fost tipărit abia în februarie 2016 și lansat în mai multe cluburi literare, cea mai mare lansare făcîndu-se la Librăria „Mihai Eminescu”, în 8 aprilie 2016. A fost introdusă în librărie în 5 aprilie și expusă în vitrină și în interiorul librăriei, pe corpul rotativ de la intrare. Atunci au aflat jidanii de carte, iar în 9 aprilie, Maximilian Marco Katz – escrocul vamal cu dosare penale mușamalizate – a făcut o sesizare penală la Parchetul General (cf. https://www.hotnews.ro/stir… https://www.incorectpolitic… iată ce scria „surena” cînd poza în „băiat bun”: https://ioncoja.ro/maximili… vezi și: http://www.ziaristionline.r….
Nu era nevoie, cum spune alt diversionist, „nick”, să fi mers la arhivele germane, să fi căutat cimitire și gropi comune cu jidani omorîți – fiindcă nu există așa ceva. Esența cărții mele rezidă în aceea că aduce o noutate pe plan mondial: am dezvăluit mecanismul escrocheriei propagandei holocaustice, prin care s-au colectat imense sume de bani: din iunie 1869 pînă în decembrie 1944, propaganda holocaustică a cerut bani de la oamenii milostivi pentru a fi dați jidanilor amărîți, care VOR FI în pericol de a fi holocaustați. Dar nu li s-a dat nici un ban acestor amărîți, ci s-au întărit serviciile secrete sioniste, grupurile paramilitare și s-a cumpărat pămînt în Palestina. În aceasta constă „holocaustul prezis”.
Din ianuarie 1945, propaganda a schimbat timpul verbal și a pretins că șase milioane de jidani AU FOST UCIȘI de Germania și aliații ei și le-au impus acestora „despăgubiri de holocaust”, la adăpostul armatei americane victorioase. România plătește anual circa 1,5 miliarde de euro ca despăgubiri de holocaust. Am cerut să se publice lista jidanilor din România care primesc asemenea despăgubiri, arătîndu-se lagărul unde a fost internat, sumele primite etc. Desigur, pentru a scăpa de plata necuvenită a acestor „despăgubiri”, trebuie să scăpăm de guvernanții trădători care au fost cumpărați și care au acceptat aceste escrocherii.
Deci, rețineți: eu nu neg holocaustul, ci am analizat perfida și incontinenta propaganda holocaustică și din această analiză rezultă cu necesitate că nu a fost nici un holocaust, ci a fost o escrocherie planificată și aplicată pe termen lung de Cahalul devenit sionist. Înainte, în timpul și imediat după Primul Război Mondial s-a făcut o intensă propagandă holocaustică, dar a fost un fîs: n-a ținut. Dar ea a continuat insistent și pervers sub diverse forme. Acum aceste forme de propagandă sunt și mai penetrante fiindcă uzează de industria filmului, în baza dictonului „O poză face cît o mie de cuvinte!” Unul dintre liderii jidanilor din S.U.A. chiar se laudă: „Noi suntem poporul Hollywood-ului. Noi avem cultura Holocaustului!” Și, într-adevăr, în fiecare seară se difuzează un film în care apare un jidan cu o kipă, cu un număr tatuat în lagăr, cu o mătușă care a murit holocaustată etc., etc. Impostorul Elie Wiesel nu avea nici un tatuaj. El a fost protejat de nemți, ca să nu-i strice pielea.
Am demonstrat, cu acribie, în cartea mea toată această escrocherie de care suntem înconjurați și pe care suntem obligați să o adulăm. S-a creat „religia ateistă” a holocash-ului, care ne este impusă prin legile sioniste de combatere a antisemitismului: O.U.G. nr. 31/2002, legea 107 din 2006, legea 217/2015 – zisă „antilegionară” -, legea Vexler totalmente antiromânească!
Necazul este că jidanii actuali nu sunt descendenții „iudeilor biblici” – care au dispărut de multă vreme -, nu sunt „poporul ales”, ci sunt descendenții hrăpăreților (k)hazari, de neam turco-mongol, niște impostori ai istoriei care au adoptat talmudismul pe la anul 740, la comanda regelui lor Bulan. Deci, sunt niște „bulangii”!