În răspuns la Iulian MARES.

Marturia mea e o proba pentru ca vin ca fiu de fost sef in Securitate . Am fost de fata cum veneau la tatal meu sefi de servicii secrete cu amenintari pentru pastrarea tacerii pe curatari de dosare si pe furturi de dosare din cazul legionarilor parasutati, am fost alaturi de el cand era pe moarte cand imi povestea secretele anilor 50 incepand de la comandourile directiilor militare si pana la reteaua ofiterilor din arhive prin care arhiva dosare in secret.
Eu sunt o proba pentru toate secretele din anii 50 incepand de la confruntari pe granita, cazuri de ofiteri executati , experimente psihologice, epurari staliniste in Securitate, arhivari de dosare in secret, anchete in secret, revolte antisovietice in directiile militare ale Securitatii, pe executii de romani in Timoc, pe spionajul romanesc la inalt nivel care a salvat o tara de dezintegrare, pe culisele reorganizarii armatei romane, pe acte de politie politica cenzurate astazi si nu in ultimul rand pe latura nationala care astazi deranjeaza pentru ca sunteti miniti si manipulati de istorici si tot ce vedeti pe anii 50 e cenzurat si e falsificat in furturi si in falsificari de dosare.
Pentru furturi si pentru falsificari de dosare am trecut prin tentative de omor cum a fost in 2001 la Tritonul clanului Basescu, in firme de senatori cu mizerii de speriat, in firme cu batausi MMA, in UMC, in Autoritatea Navala Romana, cu cladiri devastate si lasate sa se prabuseasca peste propietatea familiei cu toata mafia politica aici , cu bande de tigani si de puscariasi la devastat , cu abuzuri, cu excrocherii imobiliare in notariate de partid ca la notara Darie, cu mizerii de speriat in firme de securisti locali grecofili ca la Samara, cu mizerii de speriat la firme de liberali ….
Eu sunt proba si furturile de dosare , falsificarile de acte si falsificarile de acte le-am simtit din plin in acesti ani in presiuni si in amenintari cu moartea in si dupa proces pentru pastrarea tacerii la nivelul cel mai mizerabil: in si prin familie!
Eu sunt o proba pentru care presedintele Traian Basescu a utilizat psihiatria ca arma de politie politica pe origine , a aplicat abuzuri ani de zile pentru compromitere si a intervenit in presiuni si in amenintari pentru pastrarea tacerii. Presedintele Romaniei m-a distrus ca sa se pastreze secretul furturilor si a falsificarilor de dosare .
Trec prin presiuni la nivel de crima pentru compromitere si am amenintari cu moartea.

*

Nota redacției: Suntem dispuși să vă credem, dar ar fi util să veniți cu câteva precizări, câteva nume de colegi ai tatălui etc. Este grav ce povestiți, dar trebuie să găsiți o cale pentru a convinge și pentru a vă face util cu aceste dezvăluiri. Ce faceți? Îl menajați pe Băsescu?