Ministrul Economiei Nasui vine cu un proiect de lege pentru infiintarea unui registru de urmarie a copiilor si nepotii fostilor ofiteri de Securitate pentru care CNCD pastreaza tacerea, avocatul poporului pastreaza tacerea, centrul Wiesenthal pastreaza tacerea si toate ong-urile pe drepturile omului pastreaza tacerea. Cine va identifica copiii de securisti???? Si ce inseamna asa ceva in Romania reala?
Alcatuirea listelor cu copiii si cu nepoti de securisti va fi alcatuita de CNSAS, de catre SRI si de catre Parchetul General ce va trimite Romania in randul dictaturilor din anii ’70 in care institutiile statului roman vor vana copiii fostilor ofiteri pe motiv de origine – fascism pe fata…..pentru care Centrul Wisenthal atat de vocal pe denumiri de strazi si pe monumente nu-l trimite ijn judecata pe ministrul Nasui….
USR stie foarte bine ca dupa distrugerea tarii pentru o falsa pandemie va plati la urne si nu-i va mai vota nimeni pe modelul PMP-ului trimis astazi la groapa de gunoi a istoriei si pentru voturi a initiat o campanie de vanatoare de vrajitoare cu proiecte legislative pentru care CNCD-ul nu isi mai justitifica existenta pentru ca un guvern si un parlament incalca legea de protectia a datelor si desfasoara campanii de vanatori de vrajitoare cu servicii secrete, procurori, istorici si cu politisti in baze de date si cu interdictii ce incalca Constitutia .
Dezvaluirile din presa pun sub semnul intrebarii valabilitatea actelor pe familia lui Nasui motiv pentru care se justifica alcatuirea unei comisii a CNSAS-ului pentru studierea valabilitatea actelor cu experti grafologi pentru ca dupa 1989 si mai ales in perioada CDR au fost falsificate multe acte de catre DIA si de catre SRI.
Biografia familiei lui Nasui si implicarea in afacerea Motorola lasa alte semne de intrebare pentru ca in aceasta afacere a fost implicat si fiul informatorului care i-a predat Securitatii pe legionarii parasutati si executati de Securitate din 1953 ajuns secretar de stat in CDR. In 1996 fiul acestui informator era secretar de stat si asa s-a intrat in dosarele legionarilor si primul lucru l-a facut a fost sa inventeze o biografie pentru tatal lui cu acte falsificate pentru ca tatal lui a ajuns la Poarta Alba in conflictul dintre directiile militare si directiile politice terminat inclusiv cu arestari si cu executii de ofiteri….. Eram de fata cum veneau amenintarile la tatal meu cu sefi de servicii secrete ca sa pastreze tacerea pe falsificari de acte si pe curatari de dosare in care acest informator era si e comemorat si astazi de liberali si de taranisti.

*

Nota redacției – Îl invităm pe domnul coleg anonim să dea totuși numele clar al celor pe care îi acuză. Altminteri acuzația nu are nicio valoare, niciun impact.