contact@justitiarul.ro

Cine ridica piatra si vorbeste de primari corupti! Asta trebuia sa fie la puscarie, dar iudeo-masonii, care l-au si facut presedinte, i-au asigurat permanent protectie in fata justitiei!

Inca un jaf imobiliar la Sibiu facut de FDGR (http://www.turnulsfatului.ro/2…, care s-a declarat oficial succesorul organizatiei hitleriste Gupul Etnic German din anul 2007, cand era Klaus Iohannis presedintele FDGR dar si primar, in procesul de pomina in care sasii s-au dat in judecata pe ei insisi, adica FDGR a chemat in judecata Primaria Sibiu, cu primar FDGR si majoritate absoluta de consilieri FDGR. Primaria nici nu s-a aparat si nici nu a atacat decizia, aceasta ramanand definitiva la prima instanta (Judecatoria Sibiu)! Conflict de interese si abuz in serviciu clar pentru Klaus Iohannis!!!
Scopul a fost obtinerea tuturor imobilelor avute de nazisti, desi ele au fost confiscate prin Decret regal in octombrie 1944, fara sa aiba vreo legatura cu comunismul si nationalizarile acestuia! Detalii aici:http://www.justitiarul.ro/jaf-…
Si-au dat concursul la aceasta ultima retrocedare si judecatorii corupti de la Sibiu si Alba Iulia, cei care i-au scos permanent „basma curata” pe Klaus Iohannis si restul mafiei imobiliare sibiene!