S-a mai pomenit aici acest aspect, inclusiv de către mine. În mod esențial polonii nu mai există ca etnicitate de 2-3 secole, polonii de azi sunt românii de mâine: Tismăneanu, Oișteanu și Florian, cei pe care îi vedem la TV cum își „unesc destinele” la biserica dezromânizată și își „creștinează micuții” deseori cu nume sugestive ca Moise, David, Aviv, Raisa, Veniamin, șamd.. Zilele astea s-a inaugurat în Polonia o catedrală planificată din 1791(atunci când noua Constituție și reformele în spiritul Revoluției Franceze au declanșat reacția imperiilor vecine și ștergerea țării de pe hartă în anii următori), numită „Templul Providenței Divine”, o clădire în așa stil încât numai prezența crucii ne împiedică a o considera sinagogă sau templu masonic.

http://adevarul.ro/life-style/…

Noi nu trebuie să avem decât dispreț față de toate Poloniile: statul feudal eterogen exact ca Ungaria, condus de șleahticii catolici, cu o influență distrugătoare asupra Moldovei și aliat de conjunctură a turcilor; statul anarhic și putred, atacat de vecini și mâncat pe dinăuntru de jidani până când vechea șleahtă a rămas doar cu titlurile nobiliare, împotriva lipitorilor izbucnind și răscoala lui Bogdan Hmelnițki; apoi supraviețuirea nației pseudo-polone mai ales în teritoriile anexate de Habsburgi, influența neobișnuită a acestora și lobby-ul în Occident pt. refacerea Poloniei; în fine, statul modern care în ciuda victimelor cauzate de cotropirea sovieto-nazistă, a fost ajutat de oculta mondială, a primit teritorii ale Germaniei în schimbul celor pierdute în favoarea URSS(noi abia am recuperat Ardealul de Nord), i s-au șters datoriile la FMI și s-a creat „miracolul polonez”(în timp ce România a fost obligată să plătească o sumă mult mai mică, ulterior invadată și ruinată economic).

Altă dovadă mai puternică nu este decât procesul istoric în sine, care în situația actuală nu poate fi studiat cum trebuie și făcut cunoscut întregii lumi. Din sec. XVII și până la înființarea statului Israel, capitala mondială a jidovimii a fost Liovul, majoritatea personalităților cripto-jidănești(indiferent de religia practicată) proveneau de pe teritoriul fostei Uniuni Polono-Lituaniane, tot de acolo a venit puhoiul jidănesc revărsat peste noi după 1800.

less