D-ta faci parte din miliția gândirii, din CNCD sau Institutul „Elie Wiesel”? Tovarășe milițian, eu n-am făcut afirmații răutăcioase despre genocidul armenilor, nu l-am negat, n-am zis că meritau să fie exterminați(așa cum dușmanii noștri, pe față sau voalat cer și justifică exterminarea românilor, tratați ca pieile roșii de invadatori), ci pur și simplu sunt indignat de felul în care acest genocid este folosit de imperialismul vestic pt. a hărțui și șantaja Turcia(față de care nu am nici o simpatie), de parcă dânșii cu „democrațiile” lor au fost fecioare neprihănite. Asta e infracțiunea mea, tovarășe milițian, că în loc să scot batista și să mă screm a plânge(așa cum făceau la ordin nord-coreenii după moartea lui Kim Jong-il), îmi este silă de aceste dublu standarde care sunt laitmotivul „valorilor democratice și euroatlantice”, sau cel puțin NU-MI PASĂ!

Pentru cei care au scos idioțenia asta cu „primul genocid al sec. XX”, la fel ca și pt. d-ta, sunt simple mofturi crimele de acum un secol contra popoarelor nealese: uciderea în masă a chinezilor după înfrângerea Răscoalei Boxerilor și a burilor după Al Doilea Război Anglo-Bur; genocidul din India, Coreea, Congo Belgian, Irlanda și multe altele. La toate astea „lumea civilizată” face pe niznaiul, în timp ce pt. cca. 50 de jidani împușcați la Chișinău în 1903 toți s-au scandalizat inventând un pogrom pe care tot românilor îl atribuie. Spune-mi, oare dacă nu exista diaspora armeană(cu lobbyiștii ei care au folosit toate mijloacele pt. a construi o imagine favorabilă țării lor, efectiv au cumpărat simpatie) – se mai auzea ceva despre genocidul armean, sau lumea era la fel de neinformată ca în chestiunea kurzilor(alt popor neales)? Iată-l pe Ron Paul, un ex-congressman cu scaun la cap, vorbind contra acestor grupuri și felul necinstit în care influențează politica SUA în defavoarea altora. Apropos, de ce oare Congresul SUA și Departamentul de Stat nu mai pot de grija retrocedărilor către bisericile romano-catolică și greco-catolică din România? Crezi că lobby-ul unguresc doarme?

https://www.youtube.com/wat…

În fine, tovarășe milițian, e clar că a spune adevărul despre popoarele alese e o crimă, în timp ce a incita la exterminarea nealeșilor(cum au făcut Ilya Ehrenburg și Horia Patapievici) e ceva permis. Caracterizarea aspră pe care am făcut-o grecilor și armenilor poate fi acuzată doar de perpetuarea stereotipurilor(ori acestea se formează natural de-a lungul timpului) și generalizare(tehnică de dezinformare și manipulare folosită la scară largă). Când spui că românii sunt proști, lași, leneși și hoți, e clar că e vorba de denigrarea la care suntem supuși din partea jidanilor(sprijinită de pseudoștiințele sociale prin care ei îi devalorizează pe goyimi); când spui că jidanii sunt cămătari, speculanți, vânzători de rachiu contrafăcut, codoși, agenți bolșevico-globaliști și criminali sangvinari – astea sunt realități istorice care au intrat în conștiința poporului în ciuda eforturilor lor de a le ascunde și de a-și crea altă imagine – sub 1% dintre jidani erau muncitori cinstiți care se puteau integra țărilor unde locuiau. Dacă am exagerat cu aceste stereotipuri(la anularea cărora, lobby-ul armean a lucrat din plin), nu-mi poți da lecții de morală d-ta care, dincolo de aparenta erudiție pe care o arăți, ești copleșit de clișee ideologice și vorbești limba de lemn neobolșevică. Pt. asta și pt. „mânia proletară” de care dai dovadă, mă voi abține a mai comenta acest blog.