Am primit de la Miki Kohen din Israel mesajul de mai jos, la care voi face mai departe câteva comentarii:
FW: Evreii au distrus Romania! CITESTE!!!
Yahoo/Inbox
Miki Koren <shinto……………
To:ion coja
––––––––––––––––––––––––––––––––––
Jun 16 at 7:53 AM

D-le Coja,

Mi-a parvenit acest articol scris de d-vstra.

Probabil ca n-ati citit niciodata Vechiul Testament, cele 10 porunci si alte scrieri pe care ca un bun crestin ar fi trebuit sa se documenteze inainte de a  improsca in mod public cu ura si indemnare la omucidere a unor oameni care n-au nici o vina de ceea ce s-a intamplat in Romania de-a lungul istoriei.

In primul rand in Biblie scrie “iubeste-ti aproapele”. Acesta este modul in care d-vstra va iubiti aproapele?

Evreii au reusit sa reziste de peste 5000 de ani in fata multora care au incercat sa-i stearga de pe suprafata pamantului si n-au reusit, de aceea la Biblie scrie ca este “poporul ales”.

D-vstra puteti sa “latrati” in continuare ca in proverbul “cainii latra caravana trece”. Donald Tramp (care probabil dupa criteriile d-vstra este evreu) ne iubeste ceva mai mult decat pe romani asa ca n-aveti grija, evreii nu vor veni sa cucereasca Romania.

Daca in loc sa ne improscati cu noroi ati fi citit mai mult despre istoria noastra, ati fi vazut ca Otomanii i-au chemat pe evrei dupa alungarea lor din Spania si i-au tratat ca pe ospeti incurajandu-i sa dezvolte comertul, finantele si alte domenii in care evreii erau specialisti.

Iubitul d-vstra Ion Antonescu a incercat sa  sa resolve problema evreiasca deportandu-i in Transnistria sau urcandu-i pe vapoare precum Struma ca sa fie scufundati de catre nemti.

Cautati pe google evrei importanti in Romania si veti vedea cati evrei si-au adus aportul la dezvoltarea acestei tari.

Desi la ora actuala in toata Romania au mai ramas cateva mii de evrei batrani, ura d-vstra neimpacata se manifesta cu aceeasi virulenta ca pe timpul lui Goga-Cuza cand erau 800000.

V-am mai spus, uitativa in ograda d-vstra in care a lua spaga 200000 de lei este considerat o fapta buna si lasati-I pe evrei in pace
D-vstra sunteti la acelasi nivel cu cei care au scris “Protocoalele Inteleptilor din Zion” si de aceea ura d-vstra nejustificata nu poate fi stearsa.

Inca o data: “Cainii (toti cei ca d-vstra) latra caravana trece”. AM ISRAEL HAI (cautati pe google translate)

Un weekend placut

*

Comentariile mele:

  1. Nu-mi aduc aminte să fi scris un text cu titlul Evreii au distrus România. România a fost distrusă după 1990 de interese economice ale mai multor țări, ale mai multor entități internaționale. Destructurarea economiei românești este opera malefică a unor cetățeni români, printre care se remarcă în mod deosebit ca deschizători de drum doi kominterniști, întâmplător sau nu, evrei. Acțiunii lor criminale i s-a opus Alexandru Bârlădeanu, despre care se zice că ar fi fost evreu. Nu e clară situația din acest punct de vedere, dar eu nu aș da importanță acestui detaliu. Alexandru Bârlădeanu a fost un patriot! A fost evreu sau maghiar ori țigan, sau român, îmi este indiferent!
  2. Unde în Biblie scrie că evreii sunt „poporul ales”?
  3. Dumneata când spui că evreii sunt poporul ales îi pui la socoteală și pe cazari? Se spune că peste 90% din cei care se consideră evrei sunt cazari. Spun asta mari evrei!
  4. „Evreii nu vor veni să cucerească România”? Nu vor veni pentru că deja au venit! Sub pretextul repatrierii, sute de mii de evrei au cerut re-dobândirea cetățeniei române. Și li s-a dat! Dar România este supusă unei agresiuni economice din mai multe direcții: ruși, unguri, austrieci, turci, arabi, italieni, olandezi, plus multi-naționalele, au pătruns pe piața românească, au obținut mari privilegii și obțin câștiguri fabuloase. Ce se întîmplă după 1990 este reluarea unor planuri și strategii anti-românești de care evreii nu sunt străini! Nu e vorba de evreii ca dumneata, dle Kohen, ci de evreii mafioți, care acționează fie de capul lor, fie în cadrul unei strategii anti-românești, ai cărei făuritori nu mi-e clar cine sunt, dar realitatea acestei strategii este neîndoielnică.
  5. Despre Antonescu sunteți informat greșit: i-a strămutat în Transnistria pe evreii din Basarabia suspectați de simpatii comuniste și pe cei intrați în România fără acte, majoritatea evreilor din din România au rămas la casa și la rostul lor! Vezi „Testamentul lui Filderman”!
  6. Vasul Struma a fost unul din zecile de vapoare care, cu acordul lui Antonescu, au transportat evrei din România în Palestina. Transportul evreilor a fost organizat de firme evreiești, a fost o afacere grasă pentru câțiva evrei „întreprinzători” și fără scrupule. Cât privește tragedia vasului Struma ea a fost cauzată de englezi și turci, care nu le-au dat voie evreilor să debarce, iar submarinul care a torpilat Struma a fost unul sovietic, se știe bine asta.
  7. „Ura mea neîmpăcată” împotriva evreilor este prostia cea mai mare din textul dvs. Am scris multe texte despre minciunile „unor evrei”, le-am dat și numele, minciuni care au cauzat suferințe cumplite românilor. Sigur că au existat și evrei care au onorat calitatea de om, de evreu. Pe mulți dintre ei i-am pomenit cu recunoștință personală, au avut un rol benefic în viața mea!
  8. M-ați trimis la Vechiul Testament. Probabil că l-ați citit mai atent decât mine. Am să vă rog să-mi indicați locul în care evreii afirmă monoteismul lor, eu nu am găsit fraza care să afirme acest monoteism, ci am găsit afirmația că evreii cred într-un singur zeu, nu pentru că este singurul, ci pentru că este cel mai puternic, mai puternic decât zeii în care cred celelalte popoare. Poate că mie mi-a scăpat acea frază!
  9. Cât privește acuzația că îndemn la omucidere de evrei, ce să zic?! Se pare că mai mult nu puteți! Asta e!…

Cu urări de bine, printre care și urarea de a vă interesa mai adânc asupra subiectelor pe care le abordați, vă doresc tot binele.

ion coja