MOȘU
108 aprobate
oricare@careofi.com
85.255.232.55 Ca răspuns la Sorin.
„…lucru neadevarat, i s-a dat atata cata a fost, ba chiar si din ratiile altor fronturi….”

Sorin
(si altii ca tine)

DACA VOI CREDETI CA FEDERATIA RUSA(ma rog Siloviki), NU STIE CE ESTE ACELA UN „RAZBOI” va INSELATI.
Numai daca va uitati, la Germania lui Hitler si-ar trebui sa intelegeti, cati ani i-a trebuit sa se inarmeze.
Am mai spus-o cu alta ocazie:
Federatia Rusa, a pornit aceasta Operatiune Speciala, ca buni jucatori de sah, cu DOI PIONI, SE PREGATESTE AL TREILEA PION/CAL. Se pare ca Prigojin este un…CAL !?! :)
Daca la inceputul Operatiunii, Federatia Rusa a cam fost luata prin surprindere de reactia mediatica a celor din ukraina, cam aceiasi de la …”padurea vesela” pe drum Rusii au recuperat si le-o servesc inapoi tuturor neamicilor.
Trebuie sa recunosc faptul ca-s trist deoarece multe comentarii sunt foarte scazute ca nivel de LOGICA(ce-o fi aia !?!)

S-O TINETI MINTE: FEDERATIEI RUSE NU-I LIPSESTE NIMIC SA DUCA UN RAZBOI…PERPETUU. Au materii prime, au industrie, au si…oameni. Banii, pentru o tara in razboi, NU AU NICIO…IMPORTANTA/VALOARE.
Ce cauta NATO sa mai EXISTE, dupa ce s-a desfiintat Tratatul de la Varsovia, la portile Federatiei Ruse !!!???!!! Evident, MATERII PRIME.
Sunt voci, din ce in ce mai multe, din occident care o spun cu TUPEU, ca Federatia Rusa trebuie …sparta ca tarisoarele mici sa fie usor de…”DEZVOLTAT” asa ca si Romania!:(
Intreaba-l pe comentatorul „Iulian” sa-l „intrebe” pe subalternul lui(Pavel Caruta*) de unde stia el acum 25 ani ce va urma!?!

Pacat