În răspuns la Trimis pe
Puscasu Vlad
420 aprobate
Cat de mult semanam in gandire! Si eu credeam si cred exact acelasi lucru(cu dovezi!) despre acest pastor-escroc si fals mare ,,iudeo-crestin,, ( ca nu-i asa e si evreu si crestin, ca de acolo iese banul) pe numele sau ,,pastorul Wumbrand,,

In primul rand faptul ca a fost comunist ilegalist nu a fost un lucru condamnabil, condamnabil este ca a fost un oportunist de cea mai joasa speta si vazand ca in 1940 Hitler castiga razboiul si ca cucereste planeta, s-a convertit imediat la crestinism sa dea bine tradand tovarasii sai comunisti ilegalisti.

Macar daca esti comunist, fi comunist pana la capat si conform idealurilor! asa cum eu sunt si voi muri roman!

Asa, deci dupa ce i-a tradat Sigurantei pe tovarasii sai ilegalisti comunisti, dupa 1945 si-a luat-o in freza de la tovarasi, ca au castigat razboiul si au venit la putere in Romania pe tancurile sovietice.

Toate bune si frumoase.

De ce escroc, mincinos si criminal acest pastor Wumbrand? pentru ca i-a fost salvata viata de catre Valeriu Gafencu un tanar student care i-a cedat streptomicina salvandu-i viata,iar Gafencu decedand in 1952 in lagarul Targu Ocna de exterminare in massa.

Drept recompensa Wumbrand nu a spus nici un cuvant de lauda si nu i-a ridicat statuie binefacatorului sau Valeriu Gafencu, ci dimpotriva in America a ponegrit si a denigrat Romania, denuntand pe toti tortionarii comunisti de origine romaneasca!

In 1965 Congresul American a facut mare tam-tam in presa cu acest Pastor- fantoma Wumbrand pentru a justifica tineretului care protesta anti-razboi, ca America trebuie sa intervina in Vietnam. Evident interesele politice ale americanilor nu erau sa salveze Vietnamul de comunism, ci sa puna mana pe droguri de acolo, sa faca banii, si sa mareasca productia de armament pentru interese financiare obscure.

Astfel acest ratat pastor mincinos si escroc Richard Wurmbrand a devenit mega-vedeta si in loc sa binecuvinteze Romania si sa ridice statuie romanilor ca i-au salvat viata, si in timpul razboiului dar si in lagarele staliniste el ce face? ca tot escrocul: PONEGRESTE BINEFACATORII SAI!! Astfel …..cel putin sustine ca nevasta-sa are parintii morti in Transnistria?!?! ( Cand, unde, cum!?!?) ca tortionarii sai din lagarele comuniste au fost romani( cand in realitate erau conationali de-ai sai, etnici minoritari) si ca iata ce i-a facut Romania lui, un evreu, deci prin urmare Romania e anti-semita.(SIC!!!!!!)

Ion Coja

95.76.3.170

În răspuns la Puscasu Vlad.Episodul Gafencu ar trebui lămurit, este un episod cheie în viața de sfînt a lui Gafencu, iar „replica” lui Wurmbrandt se pare că îi compromite toată înseilarea numită „viața și opera pastorului Wurmbrandt”.

Nota redacției: Firește, așteptăm intervențiile în favoarea pastorului. Dl Pușcașu s-a remarcat pe acest site prin „extremism”: este extrem de radical, de intransigent, fără a avea totdeauna dreptate. Revin asupra gestului din Senat al pastorului evanghelic: mi-a amintit totdeauna de scena ca pantoful lui Hrușciov de la Adunarea Generală ONU…