Medicina INTEGRATIVA, Naturista , Homeopata si Kiropractica , alaturi de Medicina traditionala chinezeasca

sunt o alternativa colosala la MEDICINA ALOPATA GLOBALA. Firmele multinationale FARMA, cu sediu in America produc pana la 1.000.000.000 de dolari PROFIT pe tot globul, exportand Vaccinurile contaminate cu Mercur toxic, aluminiu, formalehida, medicamente de sinteza cu reactii adverse criminale, antibiotice criminale, pilule contraceptiva criminale ( Cheaguri de sange asigurate prin estrogen)

Acest colos monstruos FARMA global, care a invadat si ROmania din pacate, si toate televiziunile au fost cumparate, reclame in fiecare 5 minute cu aceste produse, reprezinta un pericol real la adresa umanitatii. Dintr-un popor SANATOS TUN in 1989 am ajuns un popor BOLNAV si STERIL cu cea mai mica natalitate din lume alaturi de Moldova Germania Singapore Ungaria Estonia Polonia.

Ne-a intrecut la natalitate INSULA FIJI, Botswana, africa, India, Bangladesh-ul, acolo unde acest monstru FARMA global nu a ajuns inca cu produsele sale!!!

CHINA desi are o medicina traditionala chinezeasca de invidiat, recurge la Partidul Comunist la o medicina Farma globala, in scopul profitului, pentru ca acesta industrie medicala CORUPE, iar comunistii chinezi sunt corupti si GLOBALISTI, intrecand pe miliardarii din New York chiar! De aceea a venit TRUMP la putere in America, ca o reactie la invazia Chinei pe glob.

Medicina traditionala TIBETANA prin calugarii tibetani detine niste SECRETE medicale traditionale de invidiat !!!

Medicina Japoneza traditionala la fel.

Medicina unor calugari chiar si la noi in Romania, la unele Manastiri reprezinta o medicina traditionala de invidiat!! Si ei detin anumite secrete de invidiat, si de urmat!!!