Codrin S
49 aprobate

csarbu@gmail.com
66.71.243.131
Xenofobie, rasism sau discriminare de dragul discriminarii sau toate la un loc.
Comentatorii de mai sus (surpriza aparitia in club a Carolinei) au pareri foarte interesante despre lumea in care traiesc, dar nu stiu sa traiasca in aceasta lume.
Daca descoperitorii geografici circumcisi nu gaseau ceva de furat din colonii se lasau de descoperiri.
Civilizatiile colonizate o duceau bine mercy si fara ajutorul colonizatorilor, nu coloniile au cerut colonizatorilor, crestinarea sau democratizare sau finantarea cu FIM si alte unelte financiare.
Occidentul isi da arama pe fata acum si inca nu s-a terminat, inca mai vine.
Mai vreti o tara ca afara, acum?
Traind in strainatate nu trebuie sa te faca sa aperi civiliazatia pe care ai adulat-o si unde ai vtrut sa traiesti. La o anumita varsta este greu sa-ti schimbi parerile, dar asta nu’i altceva decat imbatranire, sclerozare, elastaicitate si versalitatea gandirii dispare si ramanem blocati pe dogme si paradigme depasite. Putina gimnastica a mintii si a sufletului nu strica, caci a invinui fara dreapta judecata e mare pacat.
Sunt sigur ca si prietenul meu Mesia va veni cu cateva versete sa dovedeasca maretia sufletului omenesc cand este pornit pe lucrari dumnezeiesti: a lucra sa faci oamenii sa fie mai buni.
Asta am citit-o tot pe acest blog si imi amintesc ca Mesia nu a vut decat versete de lauda la adresa ideii scopului omenirii si dumnezeirii.
Poate altii mai docti pot duce ideea mai departe si cu alte rezonante morale.
Comentariile de mai sus… mare pacat.