George Epurescu la Europarlamentare
View this email in your browser

George Epurescu

Sustineti candidatura lui George Epurescu la Europarlamentare! Transmiteti mesajul mai departe!

Dragi prieteni,
Se apropie primul scrutin după proteste, alegerile europarlamentare de pe 25 mai 2014. Societatea are nevoie de voci puternice, de oameni de caracter, oameni cu experiență care să intre în lupta electorală. Totul despre mine gasiti aici: 
http://epurescu.ro
Am lăsat faptele să vorbească de la sine, pe site aveti în imagini, filmari, articole de presă, o radiografie a activității mele în lupta cu sistemul.
A venit momentul să facem o breșă în sistem, o breșă prin care tot mai mulți oameni de calitate să intre și să ocupe funcțiile de reprezentare și administrare.

Procedura este simplă: intrați pe pagina
http://epurescu.ro/semneaza-pentru-sustinere/ , printați tabelul într-un exemplar, apoi semnați și trimiteți formularul până pe 19 martie direct sau prin poșta.
Există o singură barieră, cele 100.000 de semnături! Putem strange cele 100.000 de semnături prin distribuirea tabelului pentru semnături la cât mai mulți români din țară si străinatate. Fiecare putem aduna câte 10, 20 poate chiar mai multe. Distribuiți acest mesaj catre prieteni, cunoștințe, rude, mai ales catre organizatii care pot da mai departe mesajul. 
Împreună schimbăm clasa politică!

Mulțumesc!
George Epurescu
0742689126

Str. Săgeții 7, Sector 2, București