ARTICOL

Guvernare globală prin asistență medicală și supraveghere asupra fiecărui cetățean de pe Pământ
.
Imagine de știri DE BOB UNRUH – CENTRUL DE ȘTIRI WND 01 IUNIE 2023
Distribuie acest articol:
.
Organizația Mondială a Sănătății și-a pus ochii pe stabilirea „o platformă pentru guvernanța globală prin asistența medicală”.

Așa avertizează fostul candidat la președinția GOP și reprezentantul SUA Michele Bachmann, care a fost prezent la adunarea anuală de zece zile de la Geneva a Adunării Mondiale a Sănătății, considerată „organul decizional al OMS”. Bachmann, potrivit unui raport din Washington Stand, spune că organismul internațional este gata să extindă influența mandatului OMS asupra deciziilor de îngrijire a sănătății la nivel mondial.

În acest scop, a propus o convenție mondială în care își va asuma autoritatea de a lua decizii majore cu privire la îngrijirea sănătății sau amenințările pentru sănătate și apoi să ceară ca toate națiunile să se supună deciziilor și hotărârilor sale.

Asta ar însemna că grupul internațional – cu legături strânse cu China comunistă – ar putea ordona blocări, boicotare, tratamente medicale, cum ar fi vaccinări și multe, multe altele.

Iar lumii i s-ar cere să se supună.

Criticii agendei îl acuză pe președintele Joe Biden că lucrează pentru a permite grupului internațional să „centralizeze autoritatea nu doar pentru pandemii, ci și pentru orice urgență de sănătate în mâinile directorului general”.

Preocuparea lui Bachmann este că adunarea este pregătită să extindă autoritatea OMS la nivel mondial.

„Există un proces dublu pe care îl urmează”, a explicat ea. „Unul este printr-un tratat global de pandemie pe care ei îl numesc „acord”. Al doilea este printr-un pachet de aproximativ 300 de amendamente la regulile internaționale de sănătate.

„Ambele duc la același rezultat. Ambele duc la crearea unei platforme de guvernare globală prin intermediul asistenței medicale. Și este un web care ne blochează în… lucruri pe care nu le-am mai văzut niciodată”.

Ea a remarcat în mod clar că nu existau membri ai Congresului care au participat la magistrala adunării.

„De fapt, am fost șocat pentru că aceasta a fost o problemă mare de care mulți alegătorii lor au fost pe bună dreptate foarte îngrijorați… nu a existat nicio presă americană aici. Deci, cum ar ști cineva ce se întâmplă dacă nu se acordă și nu au urmărit singuri?” a spus ea Standului.

„Plănuiesc să se întâlnească în New York City în septembrie. Vor trece peste progresele pe care le vor face în ianuarie. Vor oferi un pachet final final cu cele 300 de amendamente, împreună cu un tratat global privind pandemia. , către Organizația Mondială a Sănătății și ONU Și apoi se vor întâlni din nou la Geneva în februarie anul viitor, dar la un an de la această săptămână, vor vota. Și astfel intenționează să voteze pentru o platformă pentru guvernarea globală și să se dea ei înșiși puterea pe care nimeni nu a mai văzut-o până acum”.

Ea a avertizat că secretarul de sănătate al lui Biden, extrema stângă Xavier Becerra, i-a spus că vrea mai multă „supraveghere” a americanilor și a sănătății lor.

„Și apoi vor să împărtășească acele date cu toți ceilalți din lume. Acest lucru este extrem de invaziv. Au fost foarte clari astăzi. Vor un limbaj foarte îndrăzneț. Intenționează să supravegheze fiecare cetățean de pe Pământ și intenționează să… . controlează-ne prin îngrijirea sănătăţii.”