Fw: CUM stam pe WC – nu-i deloc o gluma!

Mesaje primite

Traian Sbarcea

07:56 (acum 4 ore)

către
    Acum treizeci de ani doctorul european Simetra, numit de confratii sai “omul de stiinta  rahatului” a fost uimit ca turcii nu sufereau de boli ale prostatei, de hemoroizi, de cancer stomacal sau intestinal, nici de boli de  inima sau atacuri cerebrale. Dupa el, toate se datoreaza WC-ului turcesc, mai bine zis pozitiei pe vine, pozitie normala pentru eliminarea excrementelor.
A acuzat WC-ul englezesc (scaun) de nenorocirea Europei si, in general, a lumii “civilizate”; scaunul confortabil a adus multe boli. 
    Presiunea exercitata in actul de defecalizare asupra sfinterului anal si asupra peretilor  intestinului gros este anormala, fiind preluata de artere si, in ultima instanta, de creier.

Cum sa convingi Europa si lumea “civilizata” sa renunte la WC-ul englezesc, cum sa convingi batranii care se ridica cu greutate de jos, cum sa convingi o industrie intreaga sa se intoarca la WC-ul turcesc:? Imposibil.
Tot doctorul Simetra a gasit solutia ideala pentru eliminarea neajunsurilor WC-ului englezesc:


SA SE PUNA IN FATA WC-ULUI ENGLEZESC UN SCAUNEL DE 20 SAU 25 SAU 30 cm INALTIME, dupa dorinta, pentru actul de defecalizare.
GENUNCHII TREBUIE SA FIE MAI SUS DECAT SCAUNUL WC-ULUI
.
Astfel, excrementele vor fi eliminate rapid, fara durere, iar in timp se vor regla constipatia, diareea, hemoroizii, se va intari sistemul imunitar, digestia va fi mai usoara; este posibila si reglarea sistemului hormonal, multi bolnavi de inima nu vor mai face infarct la toaleta, etc,
Adio cititului pe WC!
Europa a ras de acest doctor, dar o parte a Asiei nu. Scaunelul este la el “acasa” in Australia, unde, in fiecare casa, in fiecare toaleta veti gasi un scaunel sau un paralelipiped mic, cu inaltimi diferite, 25 sau 30 centimetri. Metoda se raspandeste acum si in Olanda.