Vlad Voiculescu încă nu a răspuns acuzațiilor de impostură

2021-02-14T20:23:06+02:0014 februarie 2021|Textele altora|

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR), contestat de Radu Zlati, fost consilier PNL al Educației, în privința diplomei de studii superioare. CONTROVERSA CONTINUĂ

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR), contestat de Radu Zlati, fost consilier PNL al Educației, în privința diplomei de studii superioare. CONTROVERSA CONTINUĂ  Foto: Facebook
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR), a fost acuzat de fostul deputat PNL Radu Zlati că nu este licențiat al Universității din Viena și că nu ar avea nici masteratul, potrivit EVZ.ro.
„Vlad Voiculescu – Omul și-a schimbat CV-ul. Acum pare mai apropiat de realitate. Dar care realitate este cea reală? Din captură nu mai reiese că ar fi licențiat al WU (n.r. – Universität Wien) ci doar că a urmat niște cursuri; nici că ar avea masterat, ci doar că a urmat un curs de 1 an (masteratul conform Bologna este de doi ani!) numit exat așa – „Masterat”.
Pentru unii din Est (asta îmi aduce aminte asta de felul cum livrau universitățile franceze în perioada interbelică, diplome și doctorate «bonne pour l’Orient»)
P.S.: Recunosc, sunt rău. Dar tot răul este spre bine – poate așa se întărește Coaliția!” a scris Radu Zlati, vineri, pe Facebook.
Radu Zlati a fost consilier al președintelui interimar Crin Antonescu în domeniul Educației, în 2012, deci cunoaște foarte bine situația atestatelor. În același an, el a fost și consilierul ministrului Educației, Ecaterina Andronescu. În decembrie 2012 a fost ales ca deputat PNL al colegiului uninominal Gherla, județul Cluj.
Postarea lui Radu Zlati vine ca reacție la felul în care Vlad Voiculescu a răspuns celor care îl acuzau că nu are studii superioare. Ministrul Sănătății publicase marți seara niște facsimile care nu dovedesc însă că a îndeplinit toate criteriile pentru obținerea masterului.
Dezbaterea rămâne controversată. Ne propunem să o lămurim într-un articol edificator din ediția ActiveNews de mâine. Până atunci vă recomandăm cele patru articole relaționate acestui material-semnal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top