Vlad Georgescu – victimă a colegilor de la Europa liberă?…
By Ion Coja|19 iulie 2015|Textele altora
Continuăm publicarea unor comentarii interesante. Le mulțumim însă tuturor, inclusiv cititorilor care trec mai departe fără să lase nicio mărturie. Poate data viitoare… Tuturor, tot binele!
i.c.

Textul cu care a debutat site-ul nostru

radu Stefan • 52 minutes ago

Situl este excelent , tocmai datorita flexibilitatii tonului, nu doar al varietatii remarcabile a subiectelor, care permit informarea cititorului si suscita participarea comentatorilor, fiecare cu ce stie mai bine sau considera mai important de aflat, pentru toata lumea..

Fara acest site , prea putini dintre noi ar fi stiut cine l-a ocrotit pe Petre Tutea la batranete si cine l-a ajutat sa-si propage lucrarile.

Fara Dumneavoastra , multe nu s-ar fi petrecut cu Petre Tutea, domnule profesor..

Sa va deie Domnul sanatate si putere sa tineti steagul sus in continuare, invatand romanii despre ce nu stiu dar trebuie sa stie, ca sa transmita copiilor lor!

A propos: scoateti-l pe Vlad Georgescu din ecuatia santajistilor – el era foarte pazit de Vladimir Socor si de Remesh si de baligoiul pervers Gelu Ionescu, si de multi altii eiusde farinae care misunau intr-una in jurul lui: NU CRED CA VLAD GEORGESCU V-A SABOTAT PUBLICAREA operei ” Recviem pentru Jan Palak” şi cele câteva intervenţii trimise!!!!!!!!!!!!!

E absolut sigur ca nici nu i-au parvenit lucrarile dumneavoastra!!!!!!!!!!!!!!!

Vlad Georgescu a fost precis iradiat deoarece era roman si patriot, (brusc s-a trezit cu o tumora gigantica crescuta pe creier intr-o viteza inexplicabila decat prin iradiere, ea i-a fost operata iar la doua luni fix dupa operatie a decedat. De la o persoana(crestin ) extrem de bine informata stiu ca Vlad Georgescu a iesit intr-o noapte in turnul Arabella al E.Lib. si in jur de miezul noptii a strigat in microfon: „Romani, revoltati-va, daca nu va revoltati sunteti un popor de nimic”!.
De la aceeasi persoana stiu ca a urlat in public ca „Sunt prea multi evrei la Europa Libera care fac opinia si cenzureaza adevarul, fapt pentru care transmisiile dezinformeaza!!!!!!”.

Vlad Georgescu era vehement anticomunist. I-a facut zob pe parvenitii de la putere ridiculizandu-le si numele lor hade, asa cum nu le-ar place unora de pe acest site care nu suporta caricatura nemiloasa fata de raufacatori.

Se tragea din Sturdza si Racovita si era recasatorit cu o romanca cu tatal ce se tragea din vechea aristocratie germana, intemnitat pentru ani lungi, fara cauza.
La unul dintre cocktailurile din apartamentul lui la parterre din Munchen, am surprins o ura de o intensitate inexplicabila pe fata lui Vladimir Socor, privindu-l de la spate pe Vlad Georgescu si urmarindu-l cu o mutra total schimonosita de acest sentiment fata de istoricul roman !
In viata sunt astfel de imagini care iti explica abea in timp anumite derulari de evenimente.
El a fost ucis de tovarasii criminali de la Europa Libera, intrucat era si simtea romaneste .Si nu altfel!
A fost un mare curajos sa urle ce a urlat in gura mare in fata unor colegi in majoritate iudei !
A tras consecintele care n-au intarziat sa se manifeste.
Dumnezeu sa il odihneasca SI SA-I IERTE TOATE PACATELE, cate o fi avut.