aura & adrian

To Me ioncoja13@gmail.com

Today at 11:38 AM

Viteazul general Radu Theodoru a lansat încă o carte pe un subiect puternic controversat „FRANCMASONERIA PRO ŞI CONTRA” ieri 08 martie 2014. În public oameni de mare calitate, desigur şi câteva excepţii de impostori.Faţă de subiect, cu greu ne-am putut stăpâni hohotele de râs văzând în sală pe Răzvan Teodorescu şi Gen. Mircea Chelaru. Chelaru chiar a ţinut o alocuţiune folosind cuvinte meşteşugite, grele, impresionante, cu voce răsunătoare, alocuţiune din care nimeni nu a înţeles nimic, pe care aş caracteriza-o ca fiind limbă de lemn, vârtos şlefuită cu inutilă măiestrie.

Generalul Radu Theodoru, un mare om, un caracter viteaz, patriot desăvârşit, la cei 90 de ani arde de a se implica în asigurarea continuităţii valorilor neamului nostru, în orice luptă necesară şi indiferent de sacrificiu. Om de o mare fineţe, eleganţă în tot, de la comportament, maniere la vorba cumpănită, copleşitor prin respectul nesfârşit ce radiază pentru oameni şi valorile neamului nostru. Un mare om care onorează atât haina militară cât şi identitatea de român. Un om care ne obligă şi ne încurajează să acţionăm prin simplul fapt al existenţei sale.

Cel puţin o altă carte a domnului general Radu Theodoru ce trebuie citită este „ România ca o pradă” editata în 1996, mai actuala ca oricând, ce dovedeşte că acest om a înţeles de mult ce ni se întâmpla, noi nefiind capabili să înţelegem ce ne spunea el acum aproape 20 de ani.

Aşadar, din acest exemplu, sa invatam să nu acuzăm oamenii care ca şi noi, nu înţeleg ce citesc atunci când se întâlnesc cu informaţia. Dacă aş fi avut ajutor, aş fi putut înţelege încă de atunci… Ca şi mine, suntem milioane care încet încet ne dumirim.

Doamne-ajută !

ADRIAN  GRIGORIU