Nu am visat niciodată că  as putea să mă confrunt cu perspectiva de a nu trăi în Statele Unite ale … americanilor  de tot felul   Niciodată nu mi-am dorit să trăiesc altundeva decat in USA  .  Aici este casa ,familia mea , am avut privilegiul să mă nasc aici. Dar astăzi m-am trezit și mi-am dat seama de-o vreme că totul este pe cale să se schimbe. Indiferent de modul în care am votat si votez, indiferent de ceea ce aș spune, simt ca ceva rău ne-a invadat marea noastra Națiune . Iar viețile noastre par ca nu vor mai fi niciodată la fel. Am fost confuzat de ostilitatea multor prieteni . Mă uit altfel la oamenii pe care i-am cunoscut de-o viața  ;  sunt  privita cu ură doar pentru ca nu sunt de acord cu opiniile lor. Parcă America a devenit un mare ospiciu… Am devenit o Națiune care și-a pierdut mintea colectivă! Cum puteți justifica această nebunie colectiva ,precum comunismul alta data:

 • Dacă un tip se preface a fi femeie, ți se cere să te prefaci ca nu-l vezi…
  • Este ne-american pentru recensământ să numere câți americani sunt. pe sexe , în America.
  • Rușii care, se zice , ne influențează alegerile sunt rai, dar ” ilegalii ”  de-acasa care votează în alegerile noastre, sunt buni…
  • A fost insa suficient pentru ca  vicepresedintele Joe Biden să-l „șantajeze” pentru fiu-sau pe președintele Ucrainei, Dar a fost  de neiertat dacă Donald Trump a întreabă despre porcaria asta…
 • La douăzeci de ani in SUA esti prea tânăr pentru a bea alcool pe strada , dar la optsprezece ani abia impliniti eram  suficient de mare pentru a vota.
  • Americanii de azi care nu au deținut niciodată sclavi , trebuie să le plătească despăgubiri celor care … nu au fost niciodată sclavi.
 • Oameni care nu au fost niciodată la facultate  trebuie  sa plătească datoriile studenților care nu si-au platit împrumuturile uriașe pentru diplome… si apoi s-au dat  la fund (De une sa fi invatat alde Catzu retzeta?)
  • Imigranții cu covid, tuberculoză, sifilis… sunt bineveniți,in SUA dar trebuie să dovediți dacă câinele dv. este vaccinat.
  • Medicii irlandezi și inginerii germani care doresc să emigreze în SUA trebuie să se treacă printr-un proces riguros de verificare, dar orice analfabet care sare gardul sudic cu Mexicul, ramane si el binevenit.
  • 5 miliarde de dolari pentru securita tea frontierelor a fost socotita o suma prea mare pentru buget, dar 1,5 trilioane de dolari pentru asistența medicală „gratuită” a celor care sar gardul ilegal și nesocotesc legile noastre, nu.
 • Oamenii care spun că nu există genurile bărbat și femeie cer cu vehementza de oe acum un președinte de sex feminin.
  • Vedem cu interes cum foste țări socialiste  se prăbușesc, dar ni se pare un plan grozav pentru America…sa fim neomarxisti !
  • Unii cetateni sunt considerați responsabili pentru lucruri care s-au întâmplat înainte de a se naște, iar alții nu sunt considerați responsabili pentru ceea ce fac acum.Și arătând toată această ipocrizie,mass-media ne face „rasiști”?!

Nimic nu mai are sens – fără valori, fără morală și fără civilitate. Oamenii mor de un virus chinez, dar este rasist să-l numiți chinez, chiar dacă a început în China. Trăim în mod clar într-o lume cu capul în jos, în care binele este greșit și răul este corect, în care moralul este imoral și imoral este moral, unde binele este rău și răul este bine, unde uciderea criminalilor este greșită, dar uciderea copiilor nenăscuți este OK! Se pare ca marea navă de nescufundat  – America s-a … lovit de un aisberg, iar ia apă și se scufundă repede.
În ziua în care cea mai mare putere a Lumii își lua „rămas bun” de la unul dintre cei mai „buni” fii ai săi, DECEDAT sub genunchiul unui politist american ce isi facea datoria , în acea zi America a arătat că e posibil sa fi ajuns la finalul jocului.
Sicriu de aur, milioane de americani (de culoare, dar si „cretini … albi”!) pland în lacrimi, iar alti mii de idioți căzuți în genunchi, isi cer iertare de la populația de culoare, pupându-le pantofii, Toată această mascaradă grotescă a devenit azi simbolul marii Americi!
Imaginea cu primarul Mineapolis-ului, agățat de sicriu, ca să nu se prăbușească de durere, vărsând lacrimi de crocodil,ca sovieticii la moartea lui Stalin , este cireașa de pe tort. Sau membrii din Congresul american , îngenunchiați pentru un criminal! Cum e posibil așa ceva?! Uite că … este! Iar  soția „eroului național”, cea care nu își mai văzuse soțul de 6 ani, după ce o părăsise lăsând-o singură cu o fiică de trei luni, țipă de când a murit „eroul”, că … „a singura si rămas fără pâine”, deși timp de 6 ani nu a primit nici o fărâmitură  de la soțul care o lăsase cu ochii în soare… Și uite cum americanii, rușinați si complexați de sindromul „omului alb” s-au mobilizat și au făcut donații de 20.000.000 (douăzeci de milioane!!!) de dolari pentru sărmana văduvă a „eroului național”. Pentru copii de culoare , Universitatea Massachusetts a înființat o bursă George Floyd. Nimic nu este prea mult pentru „eroul” de culoare, care, in acea dimineatza încercase să-și cumpere țigări cu … bani falși! Tare, nu? Urmează, poate, si un Paremiul Nobel pentru pacea Natiunii, acordat post mortem. Marelui Floyd, marele erou, arestat pentru jaf armat, trafic și consum de droguri (ultimul act de eroism fiind când a pus cuțitul la burta unei femei însărcinate, cerandu-i bani), iar după ce și-a turnat complicii, a primit o pedeapsă redusă.
Și în numele lui, jafurile, violențele cresc în orașe ca New York, Los Angeles, Chicago, Minneapolis ș.a. Unele surse spun că 89 de polițiști ar fi fost omorâți, si sute de alti polițiști au scapat din  mașinile de poliție incendiate,  magazine distruse, parcuri … Până și lebede omorâte, săracele victime colaterale ale unui război al oamenilor. (semneaza un stranepot al Marelui George Washington)