Constantin DimulescuCD
0 aprobate
cdimulescu@att.net
75.57.36.95

Virus Mania
-o carte despre cum industria medicala in mod continuu inventeaza epidemii/pandemii, facand bilioane de dollari profit pe banii nostri
Prefata de Etiene de Harven

Cartea Virus Mania din 2007 de Torsten Engelbrecht și Claus Köhnlein prezintă un mesaj tragic care, sperăm, va contribui la reintroducerea valorilor etice în desfășurarea cercetării virușilor, a politicilor de sănătate publică, a comunicațiilor în mass-media și a activităților companiilor farmaceutice.
Evident, regulile etice elementare au fost, într-o măsură foarte periculoasă, neglijate în multe dintre aceste domenii pentru un număr alarmant de ani.

Când jurnalista americană Celia Farber a publicat cu curaj, în Harper’s Magazine (martie 2006) articolul „Scăpat de sub control— SIDA și corupția științei medicale”, unii cititori au încercat probabil să se amageasca că această „corupție” a fost un caz izolat. Acest lucru este foarte departe de adevăr, așa cum a documentat atât de bine în această carte de Engelbrecht și Köhnlein.
Este doar vârful aisbergului.
Corupția de cercetare este un fenomen pe scară largă în prezent este găsita în multe probleme majore de sănătate, variind de la SIDA la hepatita C, bovine encefalopatie spongiformă (ESB sau „boala vacii nebune”), SARS, gripa aviară și practicile actuale de vaccinare (papilomavirus uman sau vaccinare HPV).

În cercetarea cu privire la toate aceste șase distincte probleme de sănătate publică care se referă la cercetare științifică pe viruși (sau prioni în cazul ESB) sa alunecat pe calea greșită în urma practicarii aceleiași căi in mod sistematic.
Această cale include întotdeauna mai multe etape cheie:
– inventarea riscului unei epidemii dezastruoase,
– incriminarea unui agent patogen evaziv, ignorarea cauzelor toxice alternative,
– manipularea epidemiologiei cu numere neverificabile pentru a maximiza percepția falsă a unei catastrofe iminente și promițând salvarea cu vaccinuri.
Acest lucru garantează profituri financiare mari.
Dar cum este posibil a se realiza toate astea?
Pur și simplu bazându-se pe cel mai puternic activator al procesului de luare a deciziilor umane, adică FRICA! (va amintiti antraxul la Congresul SUA la 9’11?)

Nu asistăm la epidemii virale, asistăm la epidemii de frică
Și atât mass-media cat și industria farmaceutică poartă cea mai mare parte a responsabilității pentru amplificarea temerilor, temerile care nu se întâmplă întâmplător, pentru a porni întotdeauna fantastice afaceri profitabile.
Ipotezele de cercetare, care acoperă aceste domenii de cercetare a virusului, nu sunt practic niciodată verificate științific cu controale adecvate. În schimb, acestea sunt stabilite prin „consens”.
Acest lucru este apoi rapid remodelat într-o dogmă, eficient perpetuata într-un mod cvasi-religios de către mass-media, inclusiv asigurarea că finanțarea de cercetare este limitată la proiecte de sprijinire a dogmei, cu excepția cercetării în ipoteze alternative.

Video: Laureat al Premiului Nobel om de știință care a descoperit HIV spune Coronavirus a fost creat în laborato:r
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=9MmqJmleaw8&feature=emb_logo

Un instrument important pentru a ține vocile disidente în afara dezbaterii este cenzura la diferite niveluri, de la mass-media populară la publicații științifice.

Nu am învățat bine din experiențele trecute
Există încă multe întrebări fără răspuns cu privire la cauzele epidemiei de gripă spaniolă din 1918, precum și cu privire la rolul de viruși în poliomielita post-al doilea război mondial (posibil sa fie neurotoxicitatea DDT?).

Aceste epidemii moderne ar fi trebuit să ne deschidă mintea la analize mai critice. Pasteur și Koch au construit solid o înțelegere a infecției aplicabile multor boli bacteriene, contagioase. Dar asta a fost înainte ca primii viruși să fie descoperiți. Transpunerea principiilor infecțiilor bacteriene la viruși a fost, desigur, foarte tentantă, dar nu ar fi trebuit făcută fără a acorda o atenție paralelă nenumăratelor factori de risc din mediul nostru toxic; la toxicitatea multor medicamente, precum și la unele deficiențe nutriționale.

Cercetarea cancerului a avut probleme similare
Ipoteza că cancerul ar putea fi cauzat de virusuri a fost formulată în 1903, cu mai mult de un secol în urmă. Chiar și astăzi ipoteza nu a fost niciodată demonstrata convingător. Majoritatea studiilor experimentale de laborator efectuate de vânătorii de virusuri s-au bazat pe utilizarea șoarecilor consangviniți, consangvinitatea implicând un fundal genetic total nenatural. Au fost acesti soareci modele adecvate pentru studiul cancerului uman? (suntem departe de a fi consangvinizati!)(kosher?) Adevărat, acești șoareci au făcut posibilă izolarea și purificarea „virușilor tumorali ARN”, mai târziu redenumiti „retrovirusuri” și bine caracterizati prin microscopie electronică.

Dar sunt aceste particule virale pur și simplu asociate cu tumorile murine, sau sunt cu adevărate vinovat de transformari maligne? Sunt aceste particule, particule infecțioase, exogene reale, sau virusuri endogene, defecte ascunse în cromozomii noștri? Întrebarea este încă discutabilă.
Ceea ce este sigur este că particulele virale similare cu cele ușor recunoscute la șoareci canceroși leucemice nu au fost niciodată observate sau izolate în cancerele umane. De șoareci și bărbați…

Cu toate acestea, până când acest lucru a devenit clar, la sfârșitul anilor 1960, oncologia virală a atins un statut dogmatic, cvasi-religios. Dacă particulele virale nu pot fi văzute prin microscopie electronică în cancerul uman, problema a fost cu microscopia electronică, nu cu dogma oncologiei virale!
Acesta a fost momentul în care biologia moleculară a luat o postură total dominantă în cercetarea virală.

Prin urmare, au fost inventati „markeri moleculari” pentru retrovirusuri (transcriere inversă, de exemplu) și înlocuiți cel mai convenabil cu particulele virale absente, sperandu-se salvarea dogmei centrale a oncologiei virale.
Acest lucru a permis ipoteza virală de a supraviețui încă zece ani, până la sfârșitul anilor 1970, cu ajutorul unui sprijin din ce în ce mai generos din partea agențiilor de finanțare și din partea companiilor farmaceutice.
Cu toate acestea, până în 1980 eșecul acestei linii de cercetare a devenit jenant de evident, și închiderea unor laboratoare de oncologie virală ar fi fost inevitabilă, cu excepția faptului că …

Cu excepția a ce?
Cercetarea cancerului virotic s-ar fi prăbușit imediat, cu excepția faptului că, în 1981, cinci cazuri de deficiențe imune severe au fost descrise de către un medic din Los Angeles, toate în rândul bărbaților homosexuali, care de asemenea, toti abuzau droguri, ca nitrit de amil, abuzau si alte medicamente, abuzau antibiotice, și, care probabil, ca sufereau si de malnutriție și de Boli cu Transmitere Sexuală.
Ar fi fost logic să se ipotezeze că aceste cazuri severe de deficienta imunitara au avut origini toxice multiple.
Dar asta ar fi fost o incriminare a stilului de viață al acestor pacienți… nu era “politically correct”!
Din păcate, o astfel de discriminare a fost, din punct de vedere politic, total inacceptabilă.
Prin urmare, o altă ipoteză a trebuit să fie găsita – acești pacienți sufereau de o boală contagioasă cauzată de un nou … retrovirus!

Datele științifice în sprijinul acestei ipoteze au fost uimitor de indestulatoare, însă lipsesc în totalitate. Asta nu a contat, instantaneu și pasionati de interesul in cercetarea cancerului virotic, cercetători și instituții a erupt imediat. Aceasta a fost salvarea laboratoarelor virale unde SIDA a devenit acum, aproape peste noapte, principalul obiectiv al cercetării. Acesta a generat sprijin financiar imens de la Big Pharma, mai mult buget pentru CDC și NIH, și nimeni nu a trebuit să-si facea griji cu privire la stilul de viață al pacienților, care au devenit deodată victimele nevinovate ale acestui virus oribil, în curând etichetat ca HIV.

Douăzeci și cinci de ani mai târziu, ipoteza HIV/SIDA a eșuat în totalitate pentru a atinge trei obiective majore, în ciuda finanțării uriașe de cercetare exclusiva direcționate către proiecte bazate pe aceasta.
– Nici un leac SIDA a fost găsit vreodată; nu s-au făcut niciodată previziuni epidemiologice verificabile;
– și niciun vaccin HIV nu a fost niciodată pregătit cu succes.
În schimb, extrem de toxice (dar nu curative) medicamente au fost cel mai iresponsabil utilizate, cu frecvente efecte secundare letale.
Cu toate acestea, nici o singură particulă HIV nu a fost observată vreodată prin microscopie electronică în sângele pacienților despre care se presupune că au o încărcătură virală mare!
Și ce dacă?

Toate ziarele și revistele cele mai importante au afișat imagini atractive computerizate, colorate de HIV, care toate provin din culturi celulare de laborator, dar niciodată de la un singur pacient SIDA. În ciuda acestei omisiuni uimitoare dogma HIV/SIDA este încă solid înrădăcinată. Zeci de mii de cercetători și sute de mari companii farmaceutice continuă să facă profituri uriașe pe baza ipotezei HIV. Și nici un singur pacient cu SIDA nu a fost vindecat…
Da, HIV/SIDA este emblematic un caz de corupție de cercetare a virusului, care este remarcabil și tragic, documentat în această carte.
(Nota: de unde apar peste tot imagini cu virusi colorati, care nu sunt vizibili decat cu microscopul electronic, dar care nu reda imaginile decat in alb si ngru?)

Programele de cercetare privind hepatita C, BSE, SARS, gripa aviară și politicile actuale de vaccinare, toate sunt dezvoltate de-a lungul aceleiași logici, cea de maximizarea profiturilor financiare.

Ori de câte ori vom încerca să înțelegem modul în care unele politici terapeutice extrem de discutabile au fost recomandate la cele mai înalte niveluri de autorități de sănătate publică (OMS, CDC, RKI etc), vom descoperi frecvent, fie conflicte jenante de interese, sau lipsa de experimente de control esențial, și întotdeauna respingerea strictă a oricărei dezbateri deschise cu oameni de știință cu autoritate care prezintă opinii disidente ale proceselor patologice.

Manipulările statisticilor, falsificarea studiilor clinice, evitarea testelor de toxicitate medicamentoasă au fost documentate în mod repetat. Toate au fost rapid acoperite, și nici unul nu au fost în măsură, până în prezent, să perturbe logica cinică a afacerii de astăzi de cercetare a virusului.
Acoperirea neurotoxicității mercurului, care este conținut in conservantul thimerosal, ca o cauză foarte probabilă a autismului în rândul copiilor vaccinați se pare că a atins cele mai înalte niveluri ale guvernului SUA. (a se vedea articolul „DeadlyImmunity” de Robert F. Kennedy Jr. în capitolul 8 al cartii)

Virus Mania este o boală socială a societății noastre foarte dezvoltate.
Pentru a vindeca aceasta va necesar sa cucerim frica, frica fiind virusul cel mai mortal, contagios si cel mai eficient transmis de … către mass-media.
Errare humanum est sed diabolicum preservare…

Traducerea: CD
Sursa: https://www.globalresearch.ca/virus-mania-how-the-medical-industry-continually-invents-epidemics-making-billion-dollar-profits-at-our-expense/5712252
Articolul acesta este o excelenta completare la articolul “Ce este OMS” trimis saptamana trecuta.

*******

Nota redacției: N-am primit nici un articol „Ce este OMS”.