CD
51 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

O stire destul de vaga bazata pe prezumtii si fara a se arata sursa.
In fapt China a oferit tuturor parternerilor comerciali inca de acum 5 ani posibilitatea de a plati in Yuani in loc de Dollari. Este o snsa mare pentru tarile subdezvoltate sau in curs de dezvoltare care nu detin capitaluri suficiente in Dollari.
Ceea ce s-a intamplat recent insa este aparitia CriptoMonedei „eYuan” pe piata libera, criptomoneda ce se poate cumpara in orice moneada/currency spargand astel monopolul de plati comerciale international detinut de DollarIn felul acesta Sua nu mai poate snctiona in mod abuziv pe concurentii economici.
Iata stirea cea mare:

eYUANUL

China spulberă piața criptomonedelor cu o lovitură îndelung pregătită și care urmărește ca eYuanul să domine întreaga industrie, cu Bitcoin în frunte!
„În sfârșit s-a întâmplat”, scrie Forbes, cu trimitere la decizia Chinei de a anunța eYuanul drept noua monedă națională a țării! Este o mișcare fără precedent, aceasta prin care o superputere de nivelul Chinei anunță că adoptă oficial o anumită criptomonedă ca monedă oficială.

China a ales deja o firmă care comercializeze noua monedă, eYuan, YuanPay Group, iar vânzările au început deja.

Liu Kun, ministru adjunct al Finanțelor, a anunțat că noua monedă oficială a Chinei (eYuanul) are valoarea de 0,12 yuani. Da, ați citit bine, moneda virtuală chineză este incredibil de ieftină, în comparație cu cele mai multe dintre criptomonedele de pe piață, dar se reevalueaza ca pret la fiecare 15 minute si valoarea urca vertiginous.
Cine investeste devreme castiga enorm.

Cunoscutul magnat și jucător pe piața valutară, Richards Branson, miliardarul din spatele gigantului „Virgin Group”, și-a exprimat părerea cu privire la mutarea Chinei: „De fiecare dată când o mare corporație anunță chiar și un mic parteneriat legat de criptomonede, valoarea acelei criptomonede crește artificial. Eu abia aștept să văd ce se va întâmpla atunci când un guvern va adopta oficial o criptomonedă. Părerea mea, când China va lansa oficial eYuanul și-l va impune în toate tranzacțiile, mulți oameni vor deveni milionari peste noapte”.

Jurnaliștii de investigație au mers mai departe, ducând la un alt nivel curiozitatea. Astfel, au cercetat dacă se pot cumpăra câteva monede virtuale eYuan, pe care în mod cert China le vrea impuse pe piața tranzacțiilor cât mai curând posibil.
Spre surprinderea tuturor, a fost destul de ușor să obțină monedele, întregul proces necesitând doar câțiva pași:

– Primul pas este legat de completarea unor detalii despre datele personale, până aici, nimic complicat;
– Al doilea pas deschide calea spre portofelulul YuanPay Group, unde cei interesați își aleg brokerul specific țării din care provin pentru a putea cumpăra noua monedă oficială a Chinei;
– Pasul trei este și ultimul, te duce spre pagina de tranzacționare (cumpărare), unde din nou trebuie completate o serie de detalii, inclusiv suma dorită a fi achiziționată.

La viteza la care Beijingul se mișcă, e tot mai clar că eYuanul reprezintă viitorul pe piața criptomonedelor.

Nu uitati ca criptomoneda este emisa de Banca Centrala a Chinei si deci tranzactiile nu sunt secrete, conturile nu se pot sustrage platii taxelor catre statele unde isi au rezidenta investitorii, dar este totusi un „cos cu oua”, separat de cel cu Dollari sau cel cu Euro.

Vizitati: https://yuanpaygroup.com

https://www.investopedia.com/understanding-chinas-digital-yuan-5090699

https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3120955/china-digital-currency-beijing-suzhou-confirm-latest-trials-e

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Asia-Insight/China-s-New-Year-digital-yuan-tests-hasten-Asia-e-currency-race