Va avea loc o FALSĂ INVAZIE EXTRATERESTRĂ pentru ca elitele să obțină CONTROLUL TOTAL AL OMENIRII? / Iată ce spun experții ufologi

Adevăr sau păcăleală ? Experții ufologi avertizează asupra unui eveniment cosmic de tip “steag fals” afirmând că statul va provoca o falsă invazie extraterestră pentru a obține controlul total al omenirii.

În timp ce lumea noastră devine din ce în ce mai stranie, numeroși experți în fenomene OZN avertizează asupra ceea ce poate fi cel mai bizar eveniment din istoria umană: Un steag cosmic fals (o înșelăciune) unde, pretind ei, guvernele disperate ale lumii înscenează o invazie extraterestră masivă cu scopul de a finaliza țelul lor de a asigura obediența totală a omenirii sub pretextul isteriei trucate ”vin extratereștrii!”. Poate sună a nebunie celor neinițiați, dar ascultați experții înainte de a vă pronunța și verificați în Washington Post relatările despre tehnologia care poate face posibil așa ceva.

Experții spun că un așa eveniment poate fi pus la cale printr-o combinație tehnologică: aeronave exotice avansate construite de oameni, tehnologie holografică avansată și mass-media globală complice, deja experimentată în arta elaborării știrilor false (CNN, Washington Post etc.) destinate ascultătorilor creduli. Adevărul este că majoritatea oamenilor cred orice li se spune să creadă, chiar dacă informația nu are nici un argument credibil (ca în cazul minciunii încălzirii globale.).

(Nota lui Adams: din ce am observat până acum din partea omenirii, oamenii nici măcar nu au nevoie de holograme pentru a crede un eveniment de tip steag fals. Cei mai mulți pur și simplu ”halucinează” doar de la imaginile pe care mass media încearcă să le bage în cap, fabricând astfel o memorie vizuală care să corespundă cu succesiunea narativă pe care o expun)

Dr. Stephen Greer, Dezvăluirea Sirius

Unul din cei mai cunoscuți cercetători care vorbesc public despre evenimentul cosmic de tip steag fals este Dr. Stephen Greer, fondatorul dezvăluirii Sirius, o organizație dedicată descoperirii adevărului despre adevărații extratereștri precum și farselor organizate la nivel mondial, menite să inșele masele.

Conform spuselor Dr. Greer, multe (dar nu toate) din fenomenele denumite OZN la care au fost martori din întreaga lume, implică aeronave construite de oameni. Complexul militar industrial se compune dintr-o structură de putere la care nici măcar președintele SUA nu are acces, al cărei interes este planificarea unui eveniment cosmic de tip steag fals pentru a înșela omenirea în a crede că lumea este invadată de extratereștrii.

Mai jos aveți o conferință pe această temă:

Revendicare: o structură de putere globală va urmări depopularea radicală a planetei în viitorul apropiat via ”Scriptul Armaghedonului”

Conform spuselor Dr. Greer, dacă prea mulți oameni de pe întreg pamântul se trezesc și încep să conteste statutul structurii de putere, o invazie extraterestră va fi regizată prin desfășurarea de aeronave extraterestre convingătoare, construite deja, testate și perfecționate de companii ce construiesc arme secrete cum ar fi Northrup, Grumman și Boeing. Cu ajutorul mass mediei mincinoase – CNN, NYT, WashPost si alte „presstituate” – orice minciună poate fi promovată ca un fapt real.

Acum, că se produce o trezire globală în masă ce accelerează zi de zi, înscenarea steagului cosmic fals pare iminentă, avertizează specialiștii.

”Dacă cineva încearcă să regizeze un eveniment, îl vom denumi așa cum este el, mincinos… și nu vom urma ceea ce ei numesc „Scriptul Armaghedonului”, spune Greer. El explică faptul că steagul cosmic fals poate fi acoperirea în a iniția exterminarea parțială a umanității:

”Le-ar plăcea să vadă înghețarea civilizației noastre și exterminarea a 5 miliarde de oameni, intr-un conflict regizat și astfel vor produce Armaghedonul. Aceasta este profunzimea planului ce se implementează încă din anii 50. Acei oameni din serviciile de informații care au habar despre acest lucru … nici nu pot să-mi găsesc cuvintele care să exprime cât de devastați vor fi când vor înțelege cu adevărat. Ei știu cum acești indivizi se folosesc de religie, rasism, extratereștrii, divizare, pentru a menține focul arzând. Dar lovitura cea mare va fi lansarea unui atac regizat asupra planetei care va arăta 100% ca un eveniment extraterestru … dar nu va fi.”

Tehnologia există deja ca să permită organizarea acestui eveniment

Tehnologia există deja pentru a pune la cale un atac extraterestru masiv care ii va convinge pe cei mai mulți de autenticitatea sa. Mark Dice explică în videoul de mai jos că Washington Post a lansat chiar o poveste în 1999 detaliind cum armata SUA a planificat înscenarea unei „apariții a lui Dumnezeu” în Irak pentru a-i face pe oameni să se încadreze în linia ordonată.
https://youtu.be/7NdC4a4tDD4

Acea știre prezentată de Washington Post, care descrie de asemenea cum armata SUA este capabilă să falsifice la perfecție vocea oricui spunând orice doresc ei, este încă publicată la acest link.

De remarcat că acestă tehnologie exista în 1999. Până astăzi au mai trecut 18 ani. Imaginați-vă implicațiile pentru un steag cosmic fals masiv în care să fie falsificată și imitată vocea lui Donald Trump…

Atacul extraterestru de tip steag fals poate fi de asemenea augumentat astăzi, prin tehnologia prooiectării audio care literalmente produce discursuri omenești (și alte sunete) direct în mintea grupurilor mari de oameni, spun alți experți. Este denumit ”efectul auditiv de radio frecvență”. Mai multe aflați aici.

Videoul de mai jos oferă o demonstrație scurtă a funcționării acestei tehnologii ca parte a unei campanii de marketing:

UNACKNOWLEDGED (Nerecunoscut) – documentar în lucru

Dr. Greer lucrează la un nou documentar denumit Nerecunoscut. Este descris ca ”un film inovator ce prezintă cele mai bune dovezi în legătură cu suprimarea energiei gratuite, secretele OZN și activitățile guvernamentale mușamalizate.”

În trailerul de mai jos, el explică: ”Cel mai periculos lucru ce se petrece pe planetă astăzi nu este ISIS, nici Irak, nici Rusia, nici China. Este vorba de un grup de mușamalizare scăpat de sub ochii și controlul congresului, oamenilor, președintelui, ce au dezvoltat aceste tehnologii pe care le folosesc orbește pentru a identifica și ținti vehicule extraterestre.”

Vizionați aici:

Ex-ministrul apărării canadian Paul Hellyer împărtășește propriul avertisment

Într-un avertisment similar, fostul ministru al apărării canadian Paul Hellyer avertizează asupra puterii corporațiilor, serviciilor secrete, producătorii de armament ai armatei SUA ce au penetrat statul în adâncime. ”Puterea lor colectivă este incalculabilă. Planul lor este crearea unui imperiu cum n-a mai existat până acum. Ei o numesc noua ordine mondială ”spune acesta în înregistrarea video. ”Va sfârși orice guvernare condusă de și pentru oameni. Va fi o dictatură… a elitei privilegiate” avertizează acesta.

Vedeți avertismentul său aici, unde descrie steagul fals cosmic ca urmând a se petrece în curând:

Este ceva adevărat în povestea asta? Este decizia ta. Asigură-te că lucrurile în care crezi au o bază reală și nu sunt falsuri elaborate, iluzii sau decepții în care ai fost momit să crezi. Dacă vreunul din avertismentele de mai sus se dovedesc a fi adevărate, discernământul va deveni o aptitudine crucială pentru supraviețuire.