Victor Ponta face tot felul de promisiuni cu privire la viitorul lui Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei. Premierul il vrea la inchisoare si nu se lasa pana nu dobandeste acest lucru, spune el.

Potrivit ziarului eNational, Victor Ponta a facut o serie de declaratii in care nu s-a abtinut sa rosteasca vorbe grele. El i-a adus lui Traian Basescu mai multe acuzatii grave, pe care sustine ca le va deomnstra.

„Acest nemernic care este Basescu, ca atat am inghitit de la acest individ, santaj, imi asculta telefoanele. () Basescu este cel mai mincinos din istoria Romaniei, macar Ceausescu nu mintea. Acest om are o treaba cu poporul roman. Nu voi coabita in niciun fel cu Traian Basescu. Este un scorpion, ii ucide pe cei care stau in jurul lui. Nu va ramane in functie”, a afirmat premierul, scrie ziarul eNational.

„Basescu isi joaca viata si libertatea. Blejnar ii ducea lui Basescu bani, putem demonstra asta dupa 29 iulie. Basescu este bolnav de putere si a doua miza ca stie ce a facut cu Videanu cu energia, stie ce a facut ca sa ajunga Elena Basescu europarlamentar, stie ca va ajunge in fata justitiei pentru lucruri grave”, a mai spus Ponta.