Mihai
72 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.237.133

 

J.F. Kennedy a fost nevoit sa-si insceneze moartea ca sa nu fie omorat de Cabala.
Fostul presedinte stia de la amanta sa Marilyn Monroe, agenta khazara CIA, ca CIA il va asasina.
Pentru ca l-a avertizat, M.M. a fost ucisa cu o supradoza de catre CIA.
Asasinatul public al presedintelui pus la cale de CIA, care putea fi facut discret ca si in cazul fostei amante,
a avut ca scop avertizarea celor care impreuna cu J.F.Kennedy voiau sa desfiinteze Rezerva Federala si sa dea in vileag planul reptilianului Rockefeller: ,,Cine va face ca el ca el va pati ! ”.

Presedintele Kennedy a murit la varsta de 103 ani, la sfarsitul lui 2021, si a fost inmormantat in semi-secret cu onoruri militare prezidentiale.

Mormantul sau este inconjurat de un zid alb de mica inaltime, care de sus privit descrie litera ,,Q”.

Fiul sau, J.F.Kennedy jr. si-a inscenat moartea din acelasi motiv, sa nu fie asasinat cum a fost tatal sau si apoi unchiul sau, ,,prabusindu-se cu un avion” de mici dimensiuni pe care il pilota.
El era cu sotia si cumnata ta.Toti trei traiesc.

Si Printesa Diana a stiut ca va fi asasinata de Printul Charle, cel care a fost executat acum doi ani pentru mai multe capete de acuzare, inclusiv asasinarea printesei.
Dar Printesa a gasit pe cineva care sa-i semene si sa apara in public cu arabul, ca intre timp sa poata parasi Anglia. Nu si-a inchipuit ca atat de repede urma sa fie asasinata.

Exista inca martori vii care au spus ca in momentul cand au ajuns la locul accidentului Printesa ( sosia ) traia, avand doar picioarele prinse sub bord.
Dupa ce au aparut serviciile secrete, a fost urcata in ambulanta si pana la spital a fost declarata moarta.
Printesa traieste si va aparea in public cand va fi momentul potrivit.

Si alti oameni care s-au simtit amenintati de Cabala si-au inscenat moartea si acum se pregatesc sa ,,invie” pentru public: Micckael Jakson, Steve Jobs, si altii al caror nume nu mi le amintesc.

Stiu ca pare SF pentru multi, dar viata bate filmul.