O NOUĂ ERĂ ISTORICĂ BATE LA UȘĂ.

QUO VADIS ROMANIA?

 

 

Cred că sânt puțini români (și nu numai) care știu că un cercetător Iranian pe nume Mehran Kavakoli Keshe a făcut o descoperire epocală care i-a permis crearea unei tehnologii, a unei aparaturi care nu necesită combustibil fosil, nici altă sursă de energie creată de om, ci se bazează pe energia magnetică și gravitațională a pământului care se găsește oriunde în Univers și este prin urmare infinită. Mehran Keshe nu este doar un mare inventator, ci și un teoretician al acestor fenomene. A scris și publicat trei cărți în care dezvăluie aceste principii teoretice. Cu toate că le-am căutat pe amazon.com și în alte site-uri de pe net, ele nu se (mai) găsesc, deși pe Amazon găsești practic orice chiar și cărți (aparent) mult mai controversate. Motoarele construite de acest inventator se bazează pe folosirea energiei plasmei, iar vehiculele care funcționează pe acest principiu se pot deplasa în spațiu cu viteze mai mari decât viteza luminii, iar pe pământ, în câteva minute te poți deplasa, să zicem de la București la New York. Aceste detalii aruncă în derizoriu ipoteza lui Einstein care susține că viteza luminii este cea mai mare viteză din Univers. Acest lucru m-a dus cu gândul la basmele românești unde calul năzdrăvan îl întreabă pe Făt-Frumos cum vrea să ajungă la o anumită destinație ca vântul ori ca gândul și nu mi se pare să fie o simplă coincidență. În concepția sa plasma (cândva se numea eter) este energia primordială, nediferențiată din care a fost creată materia cunoscută de noi în cele trei de agregare ale sale: solidă, lichidă și gazoasă. Dezbaterile teoretice a ceeace este șau nu este plasma sânt multe, dar nu intrăm în detalii. Acest tip de energie este infinită, întrucât se găsește peste tot în Univers și se poate accesa în mod gratuit de către oricine, dacă dispune de un astfel de motor (dispozitiv). Este energia care face corpurile cerești să se miște pe orbită timp de miliarde și miliarde de ani.

Deși foarte puțini fac legătura cu dispozitivele inventate de Tesla, am înțeles de la bun început că ambii inventori s-au bazat pe aceleași principii (legi) ale Universului. Puțini știu, de asemenea, că Tesla ridiculiza de câte ori avea ocazia teoria relativității a lui Einstein. În terminologia de atunci, ceea ce Keshe numește azi plasmă, Tesla numea eter. Mulți savanți (dar nu toți) din perioada interbelică nu credeau în existența eterului ceea ce i-a impiedicat să înțeleagă legile primordiale (mecanismele de funcționare) a Universului. Cum bine știm Nikola Tesla a fost ostracizat pentru invențiile sale. Laboratorul său a fost de mai multe ori distrus (sau ars) până când i s-a interzis de către FBI să-și mai continue cercetările. La moartea sa toate documentele lăsate de el au fost confiscate și nu au fost niciodată făcute publice. În acea perioadă, când s-a aflat de descoperirile epocale ale lui Tesla, Rockefeller a zis că un mecanism care folosește un tip de energie care nu poate fi măsurată și apoi vândută, nu trebuie să fie ”inventat” și nu s-a ”inventat” până… nu cu mult timp în urmă. Această aserțiune absolut nemernică explică de ce Tesla a fost ostracizat și de ce descoperirile sale au rămas secrete, deși unii consideră că multe din ”realizările” de la Area 51 sânt de fapt descoperile lui Tesla ajunse să fie folosite doar cu scop strategic și militar.

Însă toate acestea aparțin trecutului. Să vedem ce se întâmplă azi. Ca o primă concluzie, putem spune că norocul lui Keshe este acela că s-a născut Iranian și nu a emigrat în America cu toate că a propus NASEI (NASA) să aplice teoria sa legată de acest tip de energie, dar desigur că a fost refuzat (cu toate acestea studiile universitare și le-a făcut în Anglia). Asta se întâmpla prin anii ’80 ai secolului trecut, dar Keshe și-a continuat cercetările în patria sa natală și în Europa. Grație acestui fapt Iranul are cea mai avansată tehnologie în acest sens, iar Keshe a fondat, de asemenea, o agenție spațială care lasă în urmă bâlbâilile NASA (bănuiesc că unii cititori nu vor fi de acord cu această afirmație, dar acesta este de fapt adevărul). Mehran Keshe arată că această formă de energie are aplicații absolut multiple. Vehiculele care folosesc energia plasmei pot fi telepurtate (inclusiv ceva de tipul OZN), întrucât au posibilitatea să contracareze gravitația, precum și ca armă, în medicină și altele, dar nu intrăm în detalii din lipsă de spațiu.

Mai mult, în anul 2012, Mehran Keshe a invitat amabasadele tuturor guvernelor lumii să participe la conferințele organizate de Keshe Foundation, în Belgia (în aprilie și septembrie din acel an). La aceste conferințe, domnul Mehran Keshe a invitat toate guvernele lumii să preia, în mod gratuit, invențiile sale și să le folosească fiecare după nevoile sale. Mulți au declinat invitația, dar mulți alții au răspuns pozitiv. La scurt timp după aceste conferințe Keshe și organizația sa au început să fie persecutate în Belgia, pănă într-acolo că viața sa și a familiei sale ajunseseră să fie în pericol. La scurt din după aceea, în anii 2013-2014 Keshe Foundation s-a mutat definitiv în Italia unde se găsește și acum. Marele inventator și om de știință spunea într-unul din interviurile sale (care se găsește pe youtube) că guvernele a cca 65% din populația globului au fost de acord să preia invențiile sale, pe când guvernele celorlalte 35% nu au benevoit să facă la fel. Printre cei care au acceptat se numără: China, India, Rusia, o mare parte din țările africane, mai multe țări din America de sud, iar dintre țările europene (apropiate nouă) se numără Italia, Polonia, Republica Cehă și se pare că mai recent și Bulgaria. Din câte îmi dau seama România se numără printre perdanți și nu înțeleg de ce aceste țări europene pot să o facă, iar România nu. De aceea, am considerat că este de datoria noastră să informăm poporul român cu privire la aceste descoperiri epocale, din moment ce guvernanții români fac jocul unor interese obscure, fapt confirmat și de această dată. Asta se întâmpla pe vremea lui Băsescu, dar ce se întâmplă pe vremea lui Johannis? Se pare că nimic nou. În același an, 2012, președintele Obama, a semnat un decret prin care interzice folosirea tehnologiei Keshe. Majoritatea țărilor din Europa stau încă în expectativă să accepte sau nu propunerea mai mult decât generoasă a savantului iranian. Organizația sa, împreună cu guvernul iranian, au înaintat, de asemenea, guvernului american un tratat de pace, dar americanii nu au dat (încă) curs acestei propuneri. Cu toate că America refuză să folosească tehnologia Keshe a aderat totuși la Programul Spațial al Fundației Keshe, asta înseamnă că americanii își dau seama totuși de importanța decoperirilor Mehran Keshe.

Aceeași tehnologie a făcut posibilă crearea unor arme (defensive) care distrug orice mecanism electonic aparținând dotării tehnice a inamicului. Rușii au preluat această armă de la iranieni. În urmă cu vreun an și ceva navelor americane aflate în Marea Neagră (din câte știu în apele teritoriale românești) le-a fost distrusă de către ruși toată aparatura electronică, făcându-i pe americani să se retragă de urgență în portul Constanța. Toți ofițerii americani aflați la bordul acestor nave au cerut imediat fie demisia, fie trecerea în rezervă. Mai recent rușii au alungat prin aceleași metode navele americane și engleze din marea Nordului, iar Iranul a reușit să răpească două avioane americane speciale fără pilot care patrulau la granița dintre Afganistan și Iran, fapt care i-a pus pe gânduri pe americani. Din păcate, mass-media românească nu a spus aproape nimic despre acest dezastru din Marea Neagră care ne privește direct și pe noi. Cred că la fel a procedat și clasa politică din România cu privire la propunerea Fundației Keshe de a prelua tehnologia Keshe în folosul poporului român. Prin urmare, atât cei din mass-media cât și clasa politică românească se fac vinovați de crime împotriva poporului român, se fac vinovați de înaltă trădare și vor trebui să plătească mai devreme sau mai târziu. Dacă acum sânt arestați corupții, mâine va trebui să fie pedepsiți trădătorii.

Este evident cred, din cele prezentate aici, că grupurile de interese occidentale se opun cu îndârjire la implementarea unor astfel de tehnologii, din moment ce ei se vor trezi peste noapte fără marile lor surse de venit (știa Rockefeller ce știa), dar în același timp goana sălbatică pentru resurse care bulversat în ultimul timp și poporul român se va mai tempera, dar nimeni nu poate opri progresul științific.

Pe de altă parte, cu mai puțin de 2 săptămîni în urmă, a avut loc la Lausanne o întâlnire între cele mai mai puteri economice din lume pe de o parte și Iran pe de altă parte, adică cele cinci deținătoare ale bombei atomice, SUA, China, Anlgia, Franța și Rusia (care au și drept de veto la ONU) plus Germania. Întâlnirea a fost cerută de China pentru Iran, iar ceilalți s-au simțit obligați să onoreze invitația. La această întâlnire cele 6 mari puteri au fost de acord ca să ridice embargoul economic impus Iranului. În plus Iranul poate să aibă un reactor nuclear pentru scopuri pașnice. Prin urmare, Iranul a obșinut cam tot cea dorit de la acest meeting, cu adevărat istoric. Este de la sine înțeles că Iranul nu (mai) urmărește să aibă arma atomică din moment ce deține o tehnologie militară unică la ora acutală pe planetă. Tratatul între aceste puteri și Iran se va semna în iunie al acestui an. În urma acestei înțelegeri Iranul va putea extrage și pune pe piața mondială un milion de barili de petrol în fiecare zi, în plus Iranul deține rezerve de gaz metan la fel de mari ca și Rusia, pe lângă rezerve imense de minereuri foarte căutate. Prin urmare, Iranul deține cele mai multe bogății naturale de pe glob. Cu alte cuvinte Iranul are un potențial economic (și militar) uriaș (să nu uităm nici tehnologia Keshe), pe lângă 80 de milioane de cetățeni destul de bine educați, astfel că poate deveni o mare putere mondială în următoarele decenii. Imediat după această întâlnire Iranul a devenit membru (fondator) al Bancii Asiatice de Investiții în Infrasctrutură (AIIB) care își propune să ajute țările în curs de dezvoltare să-și dezvolte infrascturile economice. Ridicarea embargoului pentru Iran a făcut pe politicienii israelieni să se plângă că Iranul va deveni un pericol grav pentru Israel, nu numai ca putere militară, dar și economică. De aceea, Israelul a decis de foarte curând, să devină membru al AIIB. Banca a fost fondată de China, pe 25 octombrie, 2014, chiar înaintea alegerilor prezidențiale din România. Cele mai mari puteri economice din Europa, Germania, Anglia, Franța și Italia au devenit membre ale acestei bănci, în luna martie, 2015, ca membre fondatoare, întrucât pentru a te numi membru fondator al acestei bănci trebuia să devii membru până la 31 martie, 2015. Deci toate marile puteri economice din Europa au dat buzna la chinezi. Oare cât le pasă acestora de bunul mers al Uniunii Europene pe care tot ei au ținut să ia ființă (în special Germania și Franța)? Răspunsul este simplu: prea pușin, aproape deloc. De aceea după părerea mea Uniunea Europeană nu are niciun viitor din moment ce toate aceste mari puteri își văd mai degrabă viitorul conlucrând cu China, nu în sânul UE. Dintre marile puteri ale lumii doar America și Japonia au refuzat (deocamdată) să devină membre ale AIIB (Asian Infrastructure Invesment Bank). Cu toate acestea economiști de marcă americani spun că SUA trebuie să devină membre ale acestei bănci, întrucât este mai bine să fie înăuntru decât în afară. Este evident că această bancă va înlocui în timp FMI și Banca Mondială și odată cu asta America va pierde mult din controlul mondial.

Este cred evident, că asistăm la mutare a centrului de putere mondial din Occident (America și Europa Occidentală) în Orient (China, India, Iran) în acest secol 21. Ce înseamnă asta pentru România? Odată cu slăbirea influenței țărilor occidentale vor slăbi (până la dispariție) EU și NATO de ale căror constrângeri România va scăpa încet, dar sigur. De aceea, politica românească trebuie să se orienteze în această direcție, adică spre răsărit. Este calea pe care o vom umra mai devreme sau mai târziu, dar cred că cu cât mai devreme cu atât mai bine. Din păcate cred că Johannis nu se va grăbi să facă asta, dar cel puțin să-și termine misiunea istorică de a termina cu corupția din țară. Dacă nu va alinia România în direcția cuvenită, nu cred că este benefic pentru țară să-i acorde un nou mandat. Cu alte cuvinte România va trebui să devină membră a AIIB și să înceapă să implememteze tehnologia Keshe cât mai curând. Românii nu trebuie să uite niciodată că Ceaușescu a dorit să inființeze o bancă similară împreună, culmea, chiar cu China, Iran și Libia acum peste 25 de ani, fapt pentru care a fost pedepsit, și că România este încă respectată în aceste țări, dar în Europa România este mai mult sau mai puțin un paria. Politicienii români trebuie să profite cât pot de mult de acest capital de încredere. Istoria se răzbună crunt !! De fapt, după compromiterea totală a clasei politice actuale din România, va fi reclădită o nouă clasă politică care să ducă România mai departe, de asemenea, cu cât mai repede cu atât mai bine, altă alternativă, nici nu cred că există.

Mulțumesc pe această cale profesorului Ion Coja care, în urma unei discuții telefonice, mi-a cerut să scriu un text pe această temă pe care să-l publice pe site-ul domniei sale ceea ce am și făcut, întrucât mi se pare imperios necesar ca poporul român să știe toate aceste detalii și să decidă în cunoștiință de cauză, în ce direcție va merge, cu cât mai devreme cu atât mai bine. În ultimă instanță, Marea Ocultă va pierde lamentabil (pentru ei) și asta le vine tocmai de la poporul pe care l-au ostracizat în mod continuu de peste 30 de ani. Cu toate acestea iranienii se dovedesc infinit mai generoși.

 

Mihai Vinereanu, PhD