Iata in sfarsit, unul care stie ce vrea! In randul tarilor cu pretentii, iata ca RUSIA se diferentiaza si baga la puscarie pe toti acesti derbedei, acesti islamisti care ii freaca la icre pe cei din tarile care i-au primit! Si iata ca nu e Hollande (presed. Frantei) care face asa ceva! Bravo PUTIN!
??????????? ???????-???????? ?? ?.?????? ?? ????????? ???????

La 4 februarie 2013, Vladimir_PUTINE s-a adresat Parlamentului rus in legatura cu tensiunile care exista cu minoritatile in Rusia :

In Rusia traiesc rusi! Orice minoritate, de oriunde, daca vrea sa traiasca si sa munceasca in Rusia, trebuie sa vorbeasca limba rusa si sa respecte legile rusesti! Daca prefera Charia* atunci ii sfatuim sa se duca in tarile lor,  unde  aceasta este legea lor. Rusia nu are nevoie de minoritati. Minoritatile au nevoie de Rusia iar noi nu le acordam privilegii speciale care sa raspunda cerintelor lor oricat de tare ar striga ei ca sunt „discriminati”. Daca vrem sa supravietuim ca natiune trebuie sa invatam din suicidul pe care il practica SUA, Anglia, Franta, Olanda. Obiceiurile si traditiile ruse nu sunt compatibile cu lipsa de cultura si cu primitivismul obiceiurilor celor mai multe dintre aceste minoritati. Cand acest onorabil corp legislativ discuta noi legi, trebuie sa nu ignore interesul national, sa nu uite ca  minoritatile nu reprezinta pe rusi.

Oamenii politici l-au ovationat, in picioare, timp de 5 minute pe Putin.

*Charia = legea islamica

LIVIU TRAIAN POENARU

??????????? ???????-???????? ?? ?.?????? ?? ????????? ???????