Breaking News: Colonelul Vasile Zărnescu este internat la spitalul Floreasca și confirmat pozitiv cu Covid-19

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 7, 2021

Breaking News: Coloneul Vasile Zărnescu este internat la spitalul Floreasca confirmat pozitiv cu Covid-19

Breaking News:

Coloneul Vasile Zărnescu este internat la spitalul Floreasca confirmat pozitiv cu Covid-19

Vasile I. Zărnescu a informat redacția Incorect Politic de faptul că este internat la spitalul Floreasca, la secția de medicină internă, etaj 6, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Acesta nu a reclamat rele tratamente din partea personalului medical.

A contractat virusul gripal pe fondul stresului acumulat pentru redactarea apelului (partea Ipartea II) din procesul penal. Practic s-a îmbolnăvit imediat după primul termen al apelului. Să sperăm că își va reveni ca să continue lupta.

Termenul procesului său era stabilit pe 14 octombrie, care va fi cel mai probabil amânat din cauza carantinei sau prelungirii ei în convalescență. Colonelul Vasile Zărnescu a fost dat în judecată pentru că a publicat studii despre holocaust. Subiectele tabu pe care le-a abordat în spiritul adevărului și cercetării istorice sunt de o importanță colosală pentru a înțelege situația actuală în care se află popoarele europene. Mulți cercetători din occident care au abordat acest subiect au ajuns să fie hărțuiți, purtați prin tribunale-spectacol, arestați și uneori chiar asasinați.

Autrul cărții Holocaustul: Gogorița Diabolică a participat pe 23 septembrie la o conferință organizată de Dragoș Șerban Popovici, unde domnul colonel nu avea simptome. Îndemnul său pentru toți participanții este să fie precauți și să se controleze de simptome.

Coloneul Zărnescu nu a fost vaccinat și ne transmite că nici nu intenționează să se vaccineze, întrucât trecând prin boală va obține anticorpi naturali, confirmați ca fiind mai buni decât cei obținuți prin înțepare.

Adversarii lui caută prilej de a-l lichida, așadar rugați-vă la Dumnezeu pentru sănătatea colonelului Vasile Zărnescu.