Stefan Bostaca
3 aprobate

stefanbostaca@yahoo.com
84.117.27.29

 

Despre noua pandemie, cea a variolei maimutei:

Virusul variolei maimutei a fost produs tot in laborator, ca si SARS-COV-2. Evreii au nevoie de o noua pandemie pentru ca pandemia COVID-19 a durat prea putin (Dumnezeu a stins-o prea repede prin varianta Omicron) si atunci s-au trezit ca nu mai aveau instrumentul principal prin care sa realizeze atat un control total in Occident (Occident pe care il paraziteaza de 2000 de ani), cat si o slabire la maxim a Orientului (Orient pe care sa-l cucereasca apoi, printr-un ultim razboi mondial). Variola maimutei este, insa, mult mai slaba decat COVID-19 (a fost facuta in graba, ca o solutie disperata pentru continuarea implementarii planului de acaparare a intregii planete), si atunci protestele foarte puternice care vor fi generate in Vest de catre criza monstru care vine (proteste care ii vor alunga pe evrei la ei acasa in Israel) nu vor putea fi oprite…

PS: Cum mi-am mai luat inca o sanctiune de 30 de zile pe Facebook ? Printr-un comentariu dat pe pagina trupei Holograf, la postarea prin care membrii acestei formatii anuntau videoclipul piesei World Full of Lies (o lume plina de minciuni). Comentariul a fost urmatorul:

Cea mai mare minciuna este chiar asa-zisa „identitate nationala ucrainiana”, o minciuna conceputa in urma cu 100 de ani de catre golanii lui Lenin si perpetuata astazi de catre golanii lui Zelensky (toti acesti golani avand mostenirea genetica a ucigasilor de Dumnezeu alungati de catre rusi din Khazaria acum vreo mie de ani; de ce au fost alungati ? pai nu se mai putea cu ei, aveau un comportament ultra-mizerabil, iar acest comportament ultra-mizerabil se poate vedea si astazi, in planul lor nenorocit de acaparare a intregii planete; ce contine acest plan ? doua etape: 1) pandemia COVID-19, care sa le aduca atat un control total asupra Occidentului pe care il paraziteaza, cat si o slabire la maxim a Orientului, si 2) al treilea razboi mondial impotriva acelui Orient foarte slabit). Minciuna va cadea insa foarte curand, pentru ca foamea adusa de puternicul efect de bumerang al sanctiunilor date Rusiei de catre golanii respectivi va functiona ca un post care-i va trezi in masa pe occidentali. Acestia vor iesi cu milioanele in strada, iar ucigasii de Dumnezeu care paraziteaza (inca) Vestul vor fi nevoiti sa fuga inapoi in tara aceea mica si jegoasa din care au plecat in urma cu 2000 de ani (unde vor fi incercuiti si distrusi definitiv de catre armatele combinate ale tuturor celorlalte popoare de pe Glob).
PS: Hei, Holograf, banii vorbesc, nu-i asa ?

*

NR – Dacă nu mă înșel, cazurile semnalate au apărut numai la cuplurile homosexuale!