nicu cohen
18 aprobate

nickcohen777@gmail.com
199.175.128.10
De la un rus , fost ofiter in Armata Rosie , de origine din Donetsk, am auzit urmatoarea naratiune . Daca e reala sau numai speculatie , ramane de vazut , dar eu zic ca are sanse mari sa fie reala .Miza razboiului este izgonirea slavilor .Cica acest razboi ar fi parte dintr-o conspiratie numita codificat Planul Solomon.
Putin , Zelenski si Biden ar fi cazut la intelegere sa dezlantuie un razboi care sa dezradacineze milioane de slavi din Ukraina si paminturile abandonate de ei sa fie vindute pe doi bani de catre autoritatile locale , evreilor , care cica nu prea ar mai avea loc in Israel.
Numai asa se explica acest razboi de uzura , in care Putin nu se grabeste , Zelenski sacrifica populatia slava fara mila , iar Biden pune paie pe foc din belsug .

*

N.R. E foarte plauzibil și probabil! Sunt multe semne, de mai mulți ani, cu privire la acest plan. Au avut în vedere și România, cu ani în urmă. Au ales Ucraina căci este pe teritoriul vechii Kazarii și cică ar avea acolo drepturi. Bașca contenciosul kazaro-slav atât de încărcat. E vorba și de o răzbunare.

În rest, am multă încredere în ce ne trimite Nicușor Cohen. Sănătate și Șalom!