carolina gunderode
30 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

 

UUUUURGENT !
Asociația Americană a Inimii îi avertizează acum pe americani „Vaccinurile provoacă atacuri de cord”

Vaccinul ARNm Covid a fost asociat cu probleme cardiace grave, potrivit unui avertisment urgent al Asociației Americane a Inimii adresat publicului.

Între ianuarie 2021 și februarie 2022, 16 adolescenți și adulți tineri cu miocardită post-jab au fost internați la Massachusetts General Hospital sau Boston Children’s. Participanții au prezentat „cantități semnificativ mai mari de proteine ​​​​de lungime completă” în sângele lor, care au fost „nelimitate de anticorpi”, conform studiului publicat de AHA în revista Circulation.

Raportează Beckernews.com : Cercetătorii medicali afiliați spitalelor, totuși, nu au găsit antigene cu vârfuri care plutesc liber la cei 45 de „subiecți de control vaccinați sănătoși, asimptomatici, de vârstă”, în ciuda profilului de anticorpi „esențial indistinguibili” și a celulelor T. răspunsuri între grupuri.

Descoperirile studiului medical au izolat antigenele spike libere la subiecții tineri care au dezvoltat inflamație cardiacă post-împușcare.

„Imunoprofilarea adolescenților și adulților tineri vaccinați a dezvăluit că răspunsurile imune induse de vaccin ARNm nu diferă între indivizii care au dezvoltat miocardită și cei care nu au făcut-o”,  notează cercetătorii . „Cu toate acestea, antigenul spike liber a fost detectat în sângele adolescenților și adulților tineri care au dezvoltat miocardită post-vaccin ARNm, ameliorând o perspectivă asupra potențialei sale cauze de bază.”

Studiul stabilește o legătură suplimentară între injecțiile de ARNm și un risc crescut de miocardită la tineri, oferind un potențial mecanism cauzal biomedical.

În octombrie, ofițerul de sănătate de stat din Florida și chirurgul general Joseph A. Ladapo, MD, a emis  îndrumări  care recomandă ca injecțiile cu ARNm să fie administrate adulților sănătoși cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani.

„Departamentul de Sănătate din Florida (Departamentul) a efectuat o  analiză  printr-o  serie de cazuri autocontrolate,  care este o tehnică dezvoltată inițial pentru a evalua siguranța vaccinurilor”, a anunțat Ladapo printr-un comunicat de presă.

„Această analiză a constatat că există o creștere cu 84% a incidenței relative a deceselor cauzate de inimă în rândul bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani în decurs de 28 de zile de la vaccinarea ARNm”, se arată în anunț. „Cu un nivel ridicat de imunitate globală la COVID-19, beneficiul vaccinării este probabil depășit de acest risc anormal de mare de deces cauzat de inimă în rândul bărbaților din această grupă de vârstă. Nu s-a descoperit că vaccinurile non-ARNm prezintă aceste riscuri crescute.”

„Cei cu afecțiuni cardiace preexistente, cum ar fi miocardita și pericardita, ar trebui să fie deosebit de precauți atunci când iau această decizie”, a sfătuit Ladapo.

Descoperirea științifică vine în mijlocul unor  rapoarte  conform cărora cel puțin 270 de sportivi cărora li s-au administrat injecții mRNA au murit din cauza stopului cardiac sau a altor complicații grave de sănătate, potrivit unei scrisori revizuite de colegi a biologului structural Panagis Polykretis și a cardiologului Dr. Peter McCullough către Scandinavian Journal of Immunology.

More Than 270 Deaths in US Athletes After Vaccination: Peer-Reviewed Letter

Over 270 athletes and former athletes in the United States have died from cardiac arrests or other serious …
sursa:
American Heart Association Now Urgently Warning Americans “Vaccines Are Causing Heart Attacks”

American Heart Association Now Urgently Warning Americans “Vaccines Are …

A.M. Smith

The mRNA Covid vaccine has reportedly been connected to serious cardiac problems, according to an urgent warning…
American Heart Association Now Urgently Warning Americans “Vaccines Are Causing Heart Attacks”

3 days ago