Vaccinul Tuturor Pericolelor – Microcip Inclus
Redacția Internatională
Incorect Politic
Iunie 20, 2020

Vaccinul Tuturor Pericolelor
Siringa cu presupusul vaccin anti-COVID-19 este umplută din fabrică şi sigilată, prevăzută cu microcipul RFID/NFC, care permite repertorierea vaccinaţilor, cu ziua, ora, minutul, locul injectării otrăvii şi toate cele conţinute, inclusiv presupusul Semn al Fiarei, despre care se vorbeşte.
VACCINUL TUTUROR PERICOLELOR
Vaccinul ar fi disponibil încă din martie, când a început prima fază a testării (martie-mai) pe « 45 de persoane tinere, sănătoase ». Apoi, în mai, a început « faza a doua », mai-septembrie, pe « 600 de persoane sănătoase » şi anunţarea anunţarea rezultatelor « pozitive », ale primei faze. În prezent, ne-am afla în ajunul « fazei a treia », ce va începe în iulie, va dura până în septembrie şi va consta în infectarea cu COVID-19 a unui lot de 30 000 de voluntari, dintre care un anumit număr vor fi injectaţi cu placebo.

Surse: https://www.latribune.fr/enterprises-finance/industrie/chimie-pharmacie/moderna-annonce-que-son-projet-de-vaccin-semble-declancher-une-reponse-immunitaire-848086.html

Wikipedia şi https://www.lesechos.fr/industrie/services/pharmacie-sante/moderna-optimiste-sur-son-vaccin-contre-le-covid-19-1209277

Vaccinul Tuturor Pericolelor

Potrivit informaţiilor din Tribune şi alte publicaţii, vaccinul experimental contra Covidului-19 este un produs biotehnologic al Uzinei americane de vaccinuri MODERNA, cofinanţată de guvernele americane trecute, de foarte cunoscutul binefăcător al omenirii, tovarăşul Bill Gates şi alţi « filantropi ». Cea de a treia fază va începe deci curând, pe 30 000 de voluntari. Nu se ştie cine vor fi voluntarii, nici unde şi cum anume se va desfăşura faza a treia! Se ştie însă de pe acum că rezultatele excelentisime vor fi anunţate ca cea mai mare bunăvestire a lumii, de la Isus Cristos încoace. Totuşi, pentru cei ce nu şi-au pierdut minţile şi nu se lasă îndoctrinaţi de mass-mediile mincinoase şi de guvernele sclavagisto-criminale, putem face câteva observaţii.

Mai întâi, cei bine informaţi ştiu că nu există, nu a existat şi nu poate exista un vaccin unic şi bun pentru cele şapte miliarde de pământeni. Întrucât medicina oficială nu recunoaşte acest adevăr, cunoscut de peste un secol, se vorbeşte tot mai mult de medicina criminală, după unii, sau doar compromisă, după alţii. Oricum, în acest început al celui de al treilea mileniu din era actuală, « Medicina este cea mai bolnavă şi suferindă dintre toate ştiinţele ».

În al doilea rând, asistăm la suspecta şi nejustificata rapiditate în infectarea întregii omeniri cu acest « NU SE ŞTIE CE, CARE ESTE BOTEZAT VACCIN ANTI-COVID-19 ». Potrivit poveştilor cu care suntem îndoctrinaţi de mult, foarte lăudatul vaccin, inexistent oficial şi pe deplin, nu putea fi fabricat într-un termen atât de scurt, de către medicina suferindă, pe care unii o numesc criminală iar alţii numai suspectă, coruptă, vândută…

Vaccinul Tuturor Pericolelor

După chiar spusele mai vechi ale apostolului vaccinalist Bill Gates, fabricarea unui vaccin poate dura cinci ani, termen care, după cercetătorii şi savanţii ce trăiesc din fabricarea acestor otrăvuri, poate să se lungească până la zece ani! Aşa stand lucrurile, cum a putut fi testat atât de rapid un « vaccin » fabricat prin tehnologie disruptivă sau explozivă, a cărei eficacitate şi inocuitate nu pot fi dovedite niciodată sigur, la modul absolut. Nici măcar cei mai prestidigitatori dintre arahaţii, tătarii, rafilopaţii, cercelomanii şi cerceluşii muribundei medicini româneşti actuale nu pot garanta inocuitatea vreunui « vaccin », oricare ar fi acesta! Cum ar putea actualii pontifi ai medicinei oficiale actuale să garanteze, în scris, pe propria răspundere penală, inclusiv cu viaţa (căci viitoarele victime ar putea fi răzbunate apropiaţii lor; Bill Gates fiind departe, părinţii şi rudele viitorilor autişti îl vor lua la scărmănat pe Arahat, de exemplu, care nu va găsi gaură de şarpe să se ascundă, mai ales că, în ţara lui de origine, este deja căutat, tot pentru scărmănat…). Lansarea mult trâmbiţatului şi foarte probabilului vaccin criminal, chiar apocaliptic, după unii credincioşi, este deja suspectă. Până de curând se spunea că cercetarea în vederea faimosului Covid-19 abia a început, de câteva săptămâni, o lună, cel mult două! Oricât o fi ea de americană, uzina de vaccinuri MODERNA nu poate fabrica un vaccin de aşa amploare cu rapiditatea preacucernicilor preoţi creştini, în preajma Bobotezei, când se fabrică aghiazma sau apa sfinţită, despre care suntem siguri că nu poate fi dăunătoare pentru nimeni!

Se vorbeşte tot mai insistent de un vaccin pe bază de secvenţe sau compozanţi genetici
Contrar dezminţirilor celor interesaţi, uzina de vaccinuri MODERNA lucrează pe bază de acid ribonucleic mesager (ARNm), « copie simplă, cantitate infimă, lineară de ADN, compusă din ARN, mai exact dintr-o zonă a acestuia ce codifică/criptează o proteină, aflată într-o zonă mai vastă ce nu codifică/criptează nimic[1]. ARNm-ul este sintetizat sub formă de precursor, în nucleul celulei, în cadrul unui proces numit de transcriere sau transcriptază (Wikipedia, Mirco Beljanski, etc). Fiind vorba de un vaccin ce conţine secvenţe genetice, rezultatul vaccinării nu poate fi decât transformarea persoanei vaccinate în « PERSOANĂ MODIFICATĂ DIN PUNCT DE VEDERE GENETIC ! ».

Între altele, Tribune şi alte publicaţii spun că vaccinul a fost construit în uzina MODERNA THERAPEUITCS, prin cofinanţare guvernamentală USA, omiţând să numească ceilalţi asociaţi, dintre care, ca martie, din Postul cel Mare, Bill Gates nu poate lipsi!

Sursă: https://www.fiercepharma.com/vaccines/bill-gates-plans-to-help-fund-factories-for-7-covid-19-vaccines-but-expects-only-2-will

UZINELE MODERNA THERAPEUTICS

Înfiinţate în 2011, Uzinele MODERNA par să fie cea mai rapidă mafie în născocirea drăcoveniei de vaccin contra omenirii, nu a bietului Coronavirus, unul dintre cei peste douăzeci de invizibili botezaţi astfel, fără să se ştie prea bine unde se termină unul şi unde începe altul… Fără să exagerăm, MODERNA pare mai rapidă ca viteza pe secundă la pătrat, dacă nu la cub, de vreme ce vaccinul ei minune a ajuns la testarea pe om, în câteva săptămâni!

Cine poate avea însă încredere în banditismul vaccinalist, mai ales după tragedia sutelor de mii de autişti americani, după recenta şi mizerabila afacere THE LANCET ? Iată ce spune despre asta profesorul EVEN, într-un interviu ce poate fi vizionat pe Youtube:

« Ministerul American al Sănătăţii s-a confruntat, în ultimii ani, cu vreo douăzeci de procese contra intreprinderilor producătoare de vaccinuri. În faţa tribunalelor, intreprinderile respective au fost obligate să divulge adevăratele rezultate ale studiilor lor, care altfel ar fi rămas secrete. Este vorba de studii privind inocuitatea, eficacitatea vaccinurilor, efectele zise secundare ale medicamentelor din farmacii. Comparate cu rezultatele anterioare, publicate de ele, cele reieşite în faţa tribunalelor arată că inocuitatea şi eficacitatea vaccinurilor, inclusiv a medicamentelor, a fost mult exagerată, efectele zise secundare, ale acestora, fiind trecute sub tăcere. Intreprinderile producătoare de vaccinuri au fost condamnate la amenzi între unu şi douăzeci şi cinci de miliarde de dolari ».

Miliardele acestea nu ajung însă în buzunarele celor ucişi sau doar mutilaţi, nenorociţi de vaccinuri. Marea finanţă este mână în mână cu fabricanţii de vaccinuri, cărora le anulează amenzile prin simpla învârtire a manivelei ce aruncă pe piaţă oricâte miliarde socotesc Înţelepţii Sionului sau marii ILUMINAŢI ce conduc lumea către dezastru. De altfel, amenzile pronunţate sunt plătite chiar de Stat, adică de către contribuabilii care habar nu au! Aşadar atenţie: avem tot interesul să înţelegem, să ne îngrozim şi să ne ferim de otrava conţinută în siringile sigilate!

Oricâtă încredere ar avea naivii în pungăşia vaccinală, vaccinul capabil să manipuleze codul nostru genetic nu poate fi fabricat în câteva săptămâni, nici în câteva luni.

Calendarul fazelor pre-vaccinale şi realizarea celor şapte miliarde de vaccinuri individuale pune multe alte probleme, imposibil de rezolvat cât ai bate din palme.

Vaccinul Tuturor Pericolelor

Miraculosul sau năzdrăvanul vaccin conţine sau nu conţine un cod genetic ?
De la jumătatea lui marte, se ştie că « un vaccin », care nu poate fi decât vaccinul Moderna, ar fi fost testat pe oameni, în Statele Unite. Potrivit Associated Press, la Centrul de Cercetări Kaiser Permanente din Seattle (Washington), patru pacienţi ar fi fost injectaţi la acea dată. Ni s-a mai spus că deşi conţine un cod genetic inofensiv, copiat pe virusul Covid-19, vaccinul în cauză nu poate cauza infecţia Covid-19.

Întrebare: de vreme ce vaccinul conţine codul genetic Covid-19, cum se face că acest cod genetic rămâne inofensiv în cei vaccinaţi? Cine poate să creadă această imposibilitate, mai ales că articolul din Tribune conţine fraza edificatoare: « Tehnologia uzinei Moderna nu s-a dovedit niciodată eficace contra viruşilor de orice fel! ». Pe de altă parte aflăm că, finanţată de National Institutes of Health, prima experienţă pe oameni nu spune nimic despre verificarea ce ar fi trebuit efectuată întâi pe animale, pentru a ne asigura că vaccinul declanşează, cel puţin, răspunsul imunitar al acestora. Totuşi, asta ar fi fost insuficient! În loc să răspundă la jenanta întrebare, Moderna Therapeutics bolboroseşte un fel de Tatăl Nostru iacaşda, pururea şi marea, şocaracucuta, nişte pui de mierla, pe cea mare lată zace-un pui de piatră uscată, şi pe el cloceşte un iepure legat la cap turceşte, şi la cur Doamne fereşte! cum începe cunoscuta rugăciune creştină, pe limba drept-credincioşilor şi mult-evlavioşilor Ţigani, foarte ortodocşi, cu sfinte kalaşnicoave, cum n-a văzut nici Sinodul din Niceea: « Vaccinul a fost fabricat potrivit unei proceduri verificate », la care noi nu mai avem de spus decât « Amin! ». Adică să ne lăsăm otrăviţi, infectaţi, mutilaţi, dizabilizaţi, zombizaţi…

Sursă: https://www.bbc.com/afrique/monde-51959807

Afirmaţia că vaccinul ar fi fost fabricat conform unei proceduri verificate contrazice articolul din Tribune. Rămâne de văzut dacă experienţele pe 30 000 de cobai omeneşti, voluntari, chiar vor avea loc începând cu iulie, în care caz se va pune problema uşurinţei criminale cu care vorbesc de o astfel de experienţă exact cei ce au clasat hidroxiclorochina drept otravă. Ori hidroxiclorochina este un medicament folosit de peste 60 de ani, în întreaga lume. Nimeni nu poate să creadă că acest medicament, cunoscut şi utilizat de bunicii noştri, a devenit toxic peste noapte. E clar: Bill Gates, OMS-ul şi guvernele criminale [1], organizatoare şi profitoare ale falsei pandemii actuale, mint la fel ca Biroul Politic al lui Stalin, ca Vorbeşte Moscova, de altădată…

Sursă:https://www.latribune.fr/entreprises-finance/industrie/chimie-pharmacie/un-vaccin-contre-le-covid-19-sera-teste-sur-30-000-volontaires-a-partir-de-juillet-850037.html?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR26pJMw7Q0AoSR7m2YM5K9IanjlgNSw7ogu1KzgwzPJUVGW2WNufVFoQKI
Niciun cunoscător al vieţii şi activităţii dintr-un laborator-intreprindere nu poate creade că inocuitatea şi eficacitatea unui nou vaccin (produs prin tehnologie disruptivă al cărei caracter morbid este extrem de probabil) pot fi puse la punct şi verificate în câteva săptămâni. Până acum, ni s-a tot spus că punerea la punct a unui vaccin poate dura cinci sau zece ani. Aşadar, de ce atâta grabă? De unde atâta viteză?

Deja suspectă, tehnologia siringilor umplute şi sigilate din fabrică interzice orice verificare din partea personalului medical de bună credinţă, din partea oamenilor sănătoşi cărora li se cere să-şi pună fundul la bătaie, ca şi din partea autorităţilor sanitare, sau de altă natură, presupunând că aceastea chiar se ocupă de sănătatea populaţiei. Rămâne de văzut dacă popoarele chiar se vor lăsa « vaccinate-infectate », ca animalele din grădinele zoologice, fără să pună întrebări ori să protesteze, fără să dea foc spitalului devenit închisoare sau casă de nebuni!

Noile siringi sunt şi ele foarte suspecte, fiind vorba de o nouă şi criminală, probabil chiar ucigaşă tehnologie, deşi nu imediat. Nu s-a mai auzit până acum de siringi ce trebuie umplute automat, astfel încât conţinutul lor să nu poată fi verificat de nimeni! Într-o problemă de sănătate ce priveşte atâtea şi atâtea popoare, conţinutul (adică vaccinul, pe care noi îl considerăm de-a dreptul otravă, produsă de nişte bandiţi ce se cred deasupra legilor şi a moralei) nu poate fi depus şi sigilat în conţinător, fără ca personalul medical (dacă aşa ceva mai există, dacă nu cumva medicii au devenit poliţişti-călăi) şi mai ales oamenii sănătoşi, ce îşi riscă sănătatea, lăsându-şi violată integritatea corporală, să poată verifica exact şi cu precizie ce draci de substanţă, otravă sau neotravă, li se introduce în organism!

Recapitulăm: Presupunând că s-a reuşit punerea la punct a unui vaccin cât de cât ne-ucigaş, fără efecte nocive, după ani şi ani, fără riscuri de dizabilitate şi autism (ceea ce este foarte greu imaginabil), cum oare s-ar putea produce şapte miliarde de vaccinuri? Pe ce fel de maşini? Cu ce fel de pompe vor fi umplute siringile drăceşti? Ucigaşe sau nu, banditeşti sau nu, suspecte sau nu, şapte miliarde de vaccinuri nu se pot fabrica cât ar bate din palme, nici măcar de licheaua internaţională numită Bill Gates sau de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pe care o serie de State şi popoare, inclusive Statele Unite, o suspectează de banditism organizat.