CD
1.265 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
.
.
OMUL DE ȘTIINȚĂ EVREU CARE A DEZVOLTAT UN NOU VACCIN SI A „A SALVAT LUMEA”
de Karl Haemers

Dr. Drew Weissman (împreună cu colega Katalin Kariko) de la Facultatea de Medicină Perelman a Universității din Pennsylvania a fost lăudat drept „Profesorul Penn care „Salvează lumea” cu cercetarea vaccinului COVID”.
Weissman și Kariko au fost celebrați cu generozitate pentru „descoperirea” lor cu tehnologia ARNm. „La începutul acestui an, Universitatea Brandeis și Fundația Rosenstiel au onorat oamenii de știință cu Premiul Lewis S. Rosenstiel pentru munca distinsă în cercetarea medicală de bază.”

Ceea ce sunt pe cale să relatez este o legătură interconectată între bogăția evreiască, industria farmaceutică mare și conexiunile cu comunitatea academică. Acest lucru merge înapoi cu mult timp în urmă.

Universitatea Brandeis „a fost numită dupa Louis Dembitz Brandeis (1856–1941), primul judecător evreu de la Curtea Supremă a SUA”. L-am văzut pe Brandeis în eseul „Controlul evreiesc al președinților americani #1: Woodrow Wilson”.

Brandeis a fost instalat drept primul judecător evreu de la Curtea Supremă, ca parte a unei înțelegeri încheiate de Wilson cu Samuel Untermeyer, avocat evreu și manipulator al lui Wilson prin șantaj și mită. „În esență, Brandeis este animat de un set de valori care sunt înrădăcinate în istoria și experiența evreiască”. Ea susține „idealul evreiesc de a face lumea un loc mai bun prin acțiunile și talentele cuiva”. Acest lucru amintește de „Science Tikkun” al agresivului promotor evreu de vaccin Peter Hotez.

Lewis S. Rosenstiel a fost un evreu șef al crimei organizate care și-a făcut prima avere in contraband cu băuturi alcoolice ilegale în timpul prohibiției. El a continuat să conducă operațiuni de șantaj pentru violul copiilor înainte de cele ale lui Roy Cohn, avocat al mafiei evreiești din New York, și cele mai recente operațiuni infame de viol asupra copiilor ale lui Jeffrey Epstein.

Weissman și Kariko au câștigat și un Breakthrough Prize in Life Sciences de la Breakthrough Prize Foundation. „În iulie 2012, Yuri și Julia Milner au înființat Breakthrough Prize, unde li s-au alăturat în anul următor Sergey Brin, Priscilla Chan, Anne Wojcicki și Mark Zuckerberg.” În afară de Chan, care este chinez, toți sunt evrei, inclusiv Milner, un „antreprenor israelian de origine sovietică”, a cărui firmă de investiții DST Global („The Quiet Conqueror”) investește în Facebook și care a investit personal în 23andMe, a cărui CEO este Anne Wojcicki.

Wojcicki a fost căsătorită cu Brin, co-fondatorul Google și președintele companiei- mamă Alphabet. Sora lui Anne, Susan Wojcicki, a fost CEO al Youtube, iar Zuckerberg este, desigur, co-fondatorul platformei de socializare pe internet Facebook.

În timp ce interrelațiile dintre atât de mulți evrei care supraveghează cele mai puternice companii de internet și date din lume sunt demne de remarcat, aici accentul nostru este pe interrelațiile evreiești din industria medicală. Pentru o analiză a rolului evreiesc în crearea sistemului medical modern bazat pe produse farmaceutice, vezi „Originile evreiești ale industriei medicale cu scop lucrativ”.

Alți lorzi evrei de nivel înalt al crimei, în afară de Brandeis și Rosenstiel, finanțează, de asemenea, cercetarea și dezvoltarea medicală, așa cum se discută în Covert Covid Culprits: “Oligarhul evreu al crimei organizate și liderul șantajului pentru violul copiilor Leslie Wexner [șeful lui Epstein] a fondat și finanțează Școala de Medicină Wexner. Până în noiembrie 2020, Școala Wexner a efectuat teste de vaccin AstraZeneca covid, pe până la 500 de victime, cu evaluări ulterioare timp de doi ani.”[1]

Mai relevant pentru Weissman, oligarhul miliardar evreu și intrigant financiar Ronald Perelman („odinioară considerat cel mai bogat om al Americii”) este fiul cuplului care în 2011 a oferit grantul imens care dă numele școlii Perelman, unde lucrează Weissman. În „Raymond și Ruth Perelman donează 225 de milioane de dolari Școlii de Medicină a Universității din Pennsylvania”, subtitlul spune: „Cel mai mare cadou pentru o școală de medicină din istoria SUA”.

Articolul Forbes îl numește pe Perelman „unul dintre cei mai de temut atacatori corporativi ai Americii”. De asemenea, „Ronald Perelman este un evreu multimiliardar cu o urmă de corupție și tranzacții murdare – ceea ce intrarea sa din Wikipedia se numesc „controverse”.[2]

Numele lui Perelman se găsește în faimoasa carte neagră a lui Epstein, la pagina 43: „…multi dintre acești „raiders”, în special Ron Perelman… au luat masa cu Epstein la casa lui Epstein de-a lungul anilor 2000 și la a căror strângere de fonduri politice pentru campania de realegere a lui Bill Clinton a participat si Epstein la mijlocul anilor 90…”[3] „Perelman va fi mai târziu enumerat ca fiind un oaspete frecvent la cină de la Epstein.”[4]

Ron Perelman… este un veteran al infamelor atacatori corporativi ai lui Drexel Burnham Lambert din anii 1980. … Se știa că tacticile de afaceri ale lui Perelman erau influențate de temperamentul său vulcanic, fostul CEO al fraților Salomon, John Gutfruend, remarcând odată că „a crede că domnul Perelman nu are intenții ostile este ca și cum ai crede că zâna dinților există.”[5]

Școala de Medicină Perelman are peste 2.600 de membri ai facultății cu normă întreagă, 781 de studenți la medicină, peste 1.400 de rezidenți și bursieri, 967 de pre doctoranzi, 218 de doctoranzi, 782 de post-doctoranzi și peste 6.800 de angajați ai Școlii de Medicină Perelman.

Președintele evreu al lui Universitatii Pennsylvania
Președintele Universității din Pennsylvania, în cadrul căreia se află Școala Perelman, a fost Amy Gutmann, care a ocupat funcția din 2004 până în 2020, când a demisionat pentru a accepta numirea ca ambasador al SUA în Germania. Acest lucru a făcut-o „cel mai longeviv președinte din istoria Universității din Pennsylvania”.

Într-un profil al revistei Princeton (în trecut a fost primul profesor al Universității Laurance S. Rockefeller la Princeton, director fondator al Centrului Universitar pentru Valori Umane și rector), Gutmann a declarat:
“Tatăl meu, Kurt, era cel mai mic dintre cei cinci copii dintr-o familie de evrei ortodocși care locuia lângă Nürnberg când Hitler a venit la putere. La o vârstă remarcabil de fragedă, în condiții incredibil de dificile, a avut înțelepciunea, previziunea și curajul de a acționa pe baza evoluțiilor profund tulburătoare și a decis să evadeze. Decizia lui curajoasă a modelat profund viața mea și a familiei mele. Nu aș fi aici astăzi dacă s-ar fi comportat altfel.”

Trebuie să înțelegem că Amy este un alt supraviețuitor al holocaustului, pentru că tatăl ei a fost.

Percepția ei este distinct evreiască a dreptății rasiale și a „echității” (adică, echitatea prin care toate grupurile obțin același lucru, indiferent de talente și abilități, în încercarea de a ridica profilurile socioeconomice negre și latino). Coautorul K. Anthony Appiah „se bazează pe consensul academic că „rasa” nu are o bază biologică legitimă”.

Eroul Weissman a studiat biochimia și enzimologia la Universitatea Brandeis și a obținut un doctorat în imunologie și microbiologie de la Universitatea din Boston în 1987. După un rezidențiat la Boston, a urmat o bursă la National Institutes of Health, unde a lucrat îndeaproape cu Anthony Fauci (hon. ’18), acum director al Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase al NIH, pe care (Weissman) îl descrie drept „unul dintre marii factori ai interesului meu de cercetare”. [Fauci s-a pensionat la sfârșitul anului 2022 — KH]

Anthony Fauci, în calitate de director al NIAID, a devenit notoriu pe parcursul promovării pandemiei de covid-19 pentru susținerea noilor vaccinuri ARNm – și pentru nicio altă măsură sau intervenție naturală posibilă pentru sănătate, cu excepția măștilor. Trebuie să luăm în considerare că Fauci ar fi putut, de asemenea, să-l fi îndreptat pe Weissman în „interesul său de cercetare”, ceea ce a condus la vaccinuri covid extrem de profitabile.

În februarie, Pfizer și-a anunțat vânzările din 2022 de vaccinuri covid plus noul său medicament oral paxlovid covid au totalizat 56 de miliarde de dolari, cu profituri totale de 31,4 miliarde de dolari. Singurul produs comercial al Moderna a fost vaccinul împotriva Covid, iar vânzările sale brute în 2022 au fost de 18,2 miliarde de dolari.

Au apărut știri care anunțau că Weissman urmărește următorul produs de vaccin fabulos de profitabil, un „vaccin universal”. „Oamenii de știință din Philadelphia în căutarea dezvoltării unui vaccin universal împotriva coronavirusului” de la ABC, care a fost publicat în februarie 2022, citează Weissman:
“Au fost trei epidemii cu coronavirus în ultimii 20 de ani. Problema cu urmărirea variantelor este că, în momentul în care ați făcut un vaccin, varianta a dispărut și apare o nouă variantă. …Avem două vaccinuri care funcționează bine. Facem mai mult pentru că, în cele din urmă, ar putea fi necesar să amestecăm vaccinurile pentru a obține protecția posibilă.”

Vedem cum teoria „variantelor” care apar în mod constant (au fost numite „mutații”) asigură securitatea locului de muncă pentru Weissman și garantează profituri continue pentru producătorii de vaccinuri farmaceutice.

Chiar și fără amestecarea vaccinurilor ARNm, daunele de la un singur vaccin ARNm (ca urmare a numeroaselor doze necesare) au fost uluitoare. Sistemul de raportare adverse pentru vaccinuri (VAERS) al guvernului SUA oferă cifrele din 5 mai:
• 35.324 de decese raportate prin vaccinul COVID
• 199.790 total de spitalizări raportate prin vaccinul COVID
• 1.556.050 de rapoarte privind evenimentele adverse ale vaccinului COVID
Amintiți-vă că „studiul Lazarus… a arătat că mai puțin de 1% dintre evenimente sunt raportate la VAERS”[6] Acest studiu a fost încheiat în 2010, iar agențiile guvernamentale de sănătate nu au făcut nimic de atunci pentru a îmbunătăți raportarea evenimentelor adverse ale vaccinului, făcând în același timp mult pentru a îmbunătăți. promovarea vaccinului.

Weissman nu este descurajat de creșterile uriașe ale morții și daunele de la primele vaccinuri ARNm. Articolul Bostonia (Boston University’s Alumni Magazine) continuă: “[Weissman și Kariko] au fost pionieri în tehnologia ARNm care transformă în mod fundamental peisajul dezvoltării vaccinurilor și viitorul terapiilor genetice. Nu numai că noile vaccinuri ARNm s-au dovedit a fi mai eficiente și mai sigure [!] decât vaccinurile tradiționale, dar pot fi dezvoltate și reproiectate pentru a prelua agenții patogeni emergenti și noi variante cu o viteză uluitoare [adică Warp Speed-KH]. Folosind tehnologia ARNm, Pfizer-BioNTech și-a conceput vaccinul împotriva coronavirusului în câteva ore.

Operațiunea Warp Speed a fost programul președintelui Trump de a accelera vaccinurile covid. A fost un parteneriat public-privat, incluzand Departamentul de Sănătate și Servicii Umane și armata SUA. Avea un buget de 10 miliarde de dolari și din acesta a acordat 6 miliarde de dolari companiilor farmaceutice și altor firme de dezvoltare de vaccinuri. OWS a folosit o companie privată, Advanced Technology International, pentru a acorda granturile, pentru a „ocoli supravegherea reglementară și transparența mecanismelor tradiționale de contractare federale”.

Descoperirea [Weissman și Kariko] a atras atenția a doi nou-veniți în domeniul biotehnologiei, Moderna din Cambridge, Mass., și BioNTech din Germania. Ambele companii au licențiat în cele din urmă brevetele lui Weissman și Karikó. (Karikó a fost angajat de BioNTech în 2013, iar compania va colabora mai târziu cu gigantul farmaceutic american Pfizer pentru dezvoltarea de vaccinuri. Cele două companii sprijină acum și laboratorul lui Weissman.)

Frustrarea sa față de modul în care Statele Unite gestionează pandemia l-a determinat să se concentreze pe accesul la vaccin pentru restul lumii. Weissman lucrează în prezent cu guvernele din Thailanda, Malaezia, Africa de Sud și Rwanda, printre altele, pentru a dezvolta și testa vaccinuri cu costuri mai mici împotriva COVID.

Articolul din Bostonia oferă același citat Weissman ca și articolul ABC, dar merge mai departe:
“Au fost trei epidemii de coronavirus în ultimii 20 de ani”, explică el. „Trebuie să presupunem că vor fi mai multe. Lucrăm acum la un vaccin care va proteja împotriva oricărei variante care va apărea probabil. Gândirea noastră este că o vom folosi ca o modalitate de a imuniza lumea – și de a preveni ca următoarea pandemie să se întâmple în viitor.”

Când Weissman spune că am avut trei epidemii de coronavirus și trebuie să presupunem că vom avea mai multe, ar trebui să-l credem. Ultimele trei și-au dovedit eficiența în controlul comportamentului populației și în generarea de profituri ale companiilor farmaceutice, precum și în finanțarea cercetării pentru eforturile lui Weissman de a „imuniza lumea”.

Dar Weissman cu greu se oprește cu coronavirusuri. Lucrează la aproximativ 20 de alte vaccinuri pentru boli de la malarie la HIV, mai multe fiind trecute în studii clinice. Laboratorul său explorează, de asemenea, noi terapii genetice pentru a trata deficiențe imune, cum ar fi fibroza chistică și bolile genetice ale ficatului.
Între timp, companii de biotehnologie precum Moderna și BioNTech se îndreaptă spre un spectru uluitor de aplicații ARNm, inclusiv vaccinuri personalizate împotriva cancerului și terapii autoimune: „în timp ce privește spre viitor, sună cu adevărat uimitor de potențialul uluitor al tehnologiei ce el și Karikó au inventat: „Este cu adevărat incitant. Este nelimitat.”

Se pare că averea personală a lui Weissman a fost doar relativ îmbunătățită de cei douăzeci de ani de cercetare și dezvoltare a tehnologiei ARNm modificate. Brevetarea tehnologiei a fost o chestiune complexă. Practic, brevetele aparțin lui U Penn și licențele vândute firmelor private și persoanelor fizice. Kariko a devenit director la BioNTech și a primit 2 milioane de dolari de două ori în acorduri de licențiere.

În ceea ce privește Dr. Drew Weissman, MIT Technology Review a raportat la începutul anului 2021:
“Există averi fantastice de făcut în tehnologia ARNm. Cel puțin cinci persoane conectate la Moderna și BioNTech sunt acum miliardari… Weissman nu este unul dintre ei, deși el va primi drepturi de autor pe brevet. El spune că preferă mediul academic, unde oamenii sunt mai puțin probabil să-i spună ce să cerceteze sau, la fel de important, ce să nu facă. El caută mereu următoarea mare provocare științifică: „Nu este că vaccinul este o știre veche, dar era evident că aveau să funcționeze.” Messenger ARN, spune el, „are un viitor incredibil”.

Necredibil este cuvântul. După cum am văzut, dr. Anthony Fauci, în calitate de director al NIAID, i-a spus lui Weissman ce trebuie să cerceteze, iar cercetarea sa a obținut profituri enorme și ar putea culege mult mai mult. Această abundență financiară a venit cu prețul mai multor vieți decât orice vaccin anterior de departe. Semnalele de deces și daune din VAERS și propriile date de „farmacovigilență” ale Pfizer sunt ignorate.

În niciun caz nu era „evident” că vaccinurile „vor funcționa”. Nicio încercare anterioară de comercializare a unui vaccin împotriva coronavirusului nu a reușit; tehnologia ARNm modificată oferită de Weissman a fost încercată, dar nu a fost niciodată utilizată în niciun vaccin înainte, iar o viziune obiectivă a studiilor clinice cu vaccinul covid a arătat că a fost un eșec.

Weissman avansează cu îndrăzneală cu o tehnologie medicală mai modificată a ARNm și, fără îndoială, mai multe redevențe de brevet. Natura lui iudaică și rețeaua lui evreiască îl obligă.

Note:
[1]Haemers, Karl, Covert Covid Culprits: An Inquest Chronicle, SUA, p. 245
[2]Ibid, p. 98
[3]Webb, Whitney, O națiune sub șantaj, vol. 2, Trine Day, Walterville OR, 2022, p. 8
[4]Ibid, p. 216
[5]Ibid, p. 215
[6]Haemers, p. 184

Sursa: https://www.theoccidentalobserver.net/2023/06/05/jewish-scientist-saved-the-world-developing-new-vaccine

Traducerea: CD