caroline gunderode
556 aprobate
google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
THE DEFENDER : PUBLICATIA LUI R.F.KENNEDY JR.
18/10/22
(vedeti mai jos : „Turbo-cancerele” au apărut după lansarea testului COVID)

CDC ascunde datele care arată că decesele cauzate de cancer sunt legate de vaccinurile COVID?

Analiza datelor din Raportul săptămânal al morbidității și mortalității din SUA sugerează că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) filtrează și redesemnează decesele cauzate de cancer drept decese cauzate de COVID-19 din aprilie 2021 pentru a elimina semnalul de cancer.
De
Dr. Joseph Mercola

Abonați-vă la Cele mai bune știri ale zilei de la The Defender . Este gratis.

Povestea dintr-o privire:

Analiza datelor din Raportul săptămânal al morbidității și mortalității din SUA sugerează că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) filtrează și redesemnează decesele cauzate de cancer drept decese cauzate de COVID-19 din aprilie 2021 pentru a elimina semnalul de cancer.
Semnalul este ascuns prin schimbarea cauzei principale a decesului cu cauza principală a morții.
Cancerele incontrolabile cu turbo-încărcare pe care unitatea medicală nu le văzuse niciodată înainte au început să apară doar după lansarea testelor COVID-19.
Înainte de a fi manipulat pentru a elimina semnalul de siguranță, datele din Baza de date epidemiologică medicală a apărării, sau DMED, au arătat că ratele de cancer în rândul personalului militar și al familiilor acestora s-au triplat după lansarea vaccinurilor.
După lansarea testelor COVID-19 în 2021, pacienții cu cancer au devenit mai tineri, cea mai mare creștere având loc în rândul persoanelor cu vârsta între 30 și 50 de ani, dimensiunile tumorilor sunt dramatic mai mari, tumorile multiple din mai multe organe devin din ce în ce mai frecvente și recurența și metastazele sunt în creștere.

Într-o serie de postări pe Twitter, The Ethical Skeptic – autodescris ca fost ofițer de informații și strateg – a prezentat o serie de diagrame care ilustrează modul în care decesele cauzate de cancer sunt etichetate greșit drept decese cauzate de COVID-19.

Suspiciunea este că acesta este un efort de a ascunde faptul că vaccinurile cu COVID-19 au dus la creșterea ratei cancerului.

The Ethical Skeptic face, de asemenea, o scufundare profundă în datele din „ Houston, We Have a Problem , Part 1”, pe TheEthicalSkeptic.com.

După cum s-a menționat în articolul său, șapte din cele 11 coduri de Clasificare Internațională a Bolilor, sau ICD, urmărite de Centrul Național de Statistică a Sănătății din SUA – inclusiv cancerul – au înregistrat creșteri puternice începând cu prima săptămână a lunii aprilie 2021.

„Această dată de înființare nu este o coincidență, deoarece se întâmplă și să coincidă cu un punct cheie de inflexiune privind o intervenție specifică a sistemului corporal în majoritatea populației din SUA”, notează The Ethical Skeptic.

Cu alte cuvinte, aprilie 2021 a fost când mari părți ale populației americane au primit primele lovituri de COVID-19.

Diagnosticele de cancer sunt în creștere

Următorul grafic, evidențiat pe substiva Dr. Jennifer Brown , ilustrează tiparul de val ciclic al diagnosticelor de cancer, din ianuarie 2015 și 1 octombrie.

După cum este menționat în caseta de text din dreapta sus:

„Ar trebui să fim la sau aproape de un nadir sezonier. În schimb, suntem într-un exces constant de CA [cancer] și ne îndreptăm spre sus. Rețineți că există o întârziere substanțială în raportarea CA, astfel încât acest lucru probabil subreprezintă excesul real.”

În niciun moment în ultimii șapte ani nu am văzut această rată de noi diagnostice de cancer.

Sunt vaccinurile COVID-19 de vină?

Probabil, dacă nu putem identifica un alt factor de mediu larg răspândit sau expunere care a fost introdus populației, în masă, la începutul lui 2021, care nu exista înainte.
diagnosticul de cancer în creștereCredit: Dr. Jennifer Brown

CDC înșelează înregistrările deceselor pentru a elimina semnalul de cancer

Conform analizei The Ethical Skeptic a datelor din Raportul Săptămânal al Morbidității și Mortalității din SUA, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au filtrat și redenumit decesele cauzate de cancer ca decese cauzate de COVID-19 din săptămâna 14 din 2021 pentru a elimina semnalul de cancer.

Următoarele două grafice, postate pe Twitter pe 1 și 2 octombrie, ilustrează modul în care mortalitatea prin cancer este suprimată artificial.

După cum a explicat The Ethical Skeptic:

„Dinamica setului este complexă, dar principiul este simplu. Când un certificat de deces listează Cancer ca UCoD [cauza principală a decesului] și COVID ca MCoD [cauza principală de deces] – UCoD și MCoD sunt schimbate, iar COVID este listat ca UCoD 100% (425/săptămână).
mortalitatea prin cancerSursa: The Ethical Skeptic

„Acest lucru are ca rezultat 20% din toate decesele COVID în fiecare săptămână, de asemenea, se întâmplă să fie persoane care mor de cancer – ceea ce este flagrant mai mare decât ar trebui să fie. Aceasta este o supraatribuire clară = echivalează cu exact diferența dintre curbele de decalaj a codului Cancer și toate celelalte ICD-10.”

„Problema cu care se confruntă CDC este… Ce se face atunci când mortalitatea COVID nu mai este suficient de substanțială pentru a ascunde excesul de mortalitate prin cancer?”
abatere de lag față de tendința normalizatăSursa: The Ethical Skeptic

Deci, pentru a reformula, ceea ce spune The Ethical Skeptic este că 20% din așa-numitele decese săptămânale COVID-19 sunt de fapt decese prin cancer, ceea ce este destul de uimitor.

Dar schimbarea cauzelor principale și principale de deces, enumerarea COVID-19 drept cauză principală, ascunde (într-o oarecare măsură) faptul că decesele cauzate de cancer trec prin acoperiș.

Potrivit analizei sale, împușcătura COVID-19 ucide 7.300 de americani pe săptămână .

Între timp, COVID-19 ucide 1.740 de oameni.

Deci, ce va da vina CDC atunci când COVID-19 va dispărea și nu vor mai putea schimba denumirea cauzei principale și principale a morții?

Datele Departamentului Apărării au arătat o creștere masivă a cancerului
Avertizori VAXX: Creșterea avortului spontan cu 279% Creșterea cancerului cu 296

Cancerele incontrolabile cu turbo-încărcare pe care unitatea medicală nu le văzuse niciodată înainte au început să apară doar după lansarea testelor COVID-19.

Datele din DMED expuse de avocatul Tom Renz și senatorul Ron Johnson (mai sus), au arătat că ratele de cancer în rândul personalului militar și al familiilor acestora s-au triplat după lansarea vaccinurilor.

COVID Vaccines Causing Miscarriages, Cancer and Neurological Disorders A…

Attorney Thomas Renz on Monday told a panel of experts that data provided to him by three whistleblowers show CO…

După cum vă rea semnale.

„Turbo-cancerele” au apărut după lansarea testului COVID
Ute Kruger: Vaccinarea COVID și cancerul turbo: dovezi patologice cu subtitrări în engleză

În videoclipul de mai sus, patologul suedez, cercetător și medic principal de la Universitatea Lund, Dr. Ute Kruger, descrie schimbările pe care le-a observat personal în urma vaccinurilor cu COVID-19.

De exemplu, ea a observat:

Pacienții cu cancer devin din ce în ce mai tineri — Cea mai mare creștere este în rândul persoanelor cu vârste între 30 și 50 de ani.
Dimensiunile tumorilor sunt dramatic mai mari – din punct de vedere istoric, tumorile de 3 centimetri au fost de obicei găsite în momentul diagnosticării cancerului. Acum, tumorile pe care le găsesc sunt în mod regulat de 4 până la 12 centimetri, ceea ce sugerează că cresc într-un ritm mult mai rapid decât în ​​mod normal.
Tumorile multiple din mai multe organe devin din ce în ce mai frecvente.
Recidiva și metastazele sunt în creștere – Kruger subliniază că mulți dintre pacienții cu cancer pe care îi vede au fost în remisie de ani de zile, doar pentru a fi afectați brusc de creșterea necontrolată a cancerului și metastaze la scurt timp după vaccinul cu COVID-19.

Aceste „turbo-cancere”, așa cum le numește Kruger, nu pot fi explicate prin depistarea cancerului întârziată din cauza blocajelor și a altor restricții legate de COVID-19, deoarece acele zile au trecut de mult.

Pacienții, în ciuda faptului că au acces la screening-uri medicale ca în anii trecuți, apar cu creșteri tumorale extrem de exacerbate și ea crede că acest lucru se datorează faptului că cancerele sunt „turbo-încărcate” de injecțiile ARNm .

Dr. Ryan Cole a discutat și despre explozia cancerului (vezi videoclipul de mai jos). El crede că injecțiile accelerează în primul rând cancerele deja existente , prin dereglarea sistemului imunitar.

Cancers coming back with a vengeance is very common after the COVID vax

Steve Kirsch

If I had a dollar for every person who has related a story about a friend whose cancer was in remission before t…

El a observat că cancerele care în mod normal ar putea fi controlate și ținute sub control, oferindu-i pacientului câțiva ani de viață de calitate, odată ce au primit virusul COVID-19, cancerul ar scăpa brusc de sub control și va duce rapid la moarte.
Dr. Ryan Cole: Vaccinurile COVID-19 provoacă o creștere alarmantă a cancerelor

Datele sunt atât de corupte, vom ajunge vreodată la adevăr?

Trista realitate este că majoritatea surselor de date au fost în acest moment atât de corupte, încât este puțin probabil să reușim vreodată să aflăm întregul adevăr.

CDC a început să manipuleze datele în 2020 și nu s-a oprit. DMED, care din punct de vedere istoric a fost unul dintre cele mai bune și mai curate, a fost acum modificat. Alte surse de date au suferit aceeași soartă.

Este dincolo de flagrant, iar modelerii de date precum The Ethical Skeptic arată cât de proastă este situația.

Ideea că CDC masează statisticile pentru a ascunde semnale clare de pericol este îngrozitoare și lipsită de etică la extrem, dar asta este ceea ce vedem.

Întrebarea este de ce fac ei atât de mult pentru a proteja un produs atât de letal?

Presupunerea ta e la fel de buna ca a mea.

Publicat inițial de Mercola .

Mercola.com – #1 Natural Health Website

A reliable source of health articles, optimal wellness products, medical news, and free natural newsletter from …

Părerile și opiniile exprimate în acest articol aparțin autorilor și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Children’s Health Defense.
SURSA : THE DEFENDER – TRADUCERE MECANICA

Is CDC Hiding Data Showing Cancer Deaths Linked to COVID Vaccines?

Is CDC Hiding Data Showing Cancer Deaths Linked to COVID Vaccines?

Analysis of U.S. Morbidity and Mortality Weekly Report data suggests the Centers for Disease Control and Prevent…