Cum s-a ajuns ca în loc de “ţigan” să fie folosit termenul “rom”?
No issue detected

surena5 hours ago
.
Ai fost vaccinat? Cu ce crezi că a eradicat doctorul Ion Cantacuzino holera și febra tifoida? Cu rugăciuni și apă de ploaie? Terminați cu aiurelile. În loc să cereți vrem să vaccinam copii cu vaccinuri românești, făcute la Institutul Cantacuzino că avem specialiști, avem o tradiție în imunologie și patologie (merita și doctorul Cantacuzino un Nobel) noi o luăm pe arătură. Există un interes ocult de reducere a populației și cum poți să o faci mai bine decât discreditand vaccinarea și lăsând impună populația. Ai idee Ștefane câți copii au murit în ultima vreme datorită nevaccinarii? Dacă aceste lucruri se întâmplau înainte de ’89 nu se lasă numai cu arestări.
Te-ai întrebat că există situații în care mamele nu au suficient lapte ori că nu pot alăpta cât ar fi normal? Nefiind medici cu specializarea în imunologie și patologie, haideți să nu ne mai dăm cu părerea și să dăm credit doctorilor noștri.
Dacă chinezii mănâncă carne de câine pentru că este benefică pentru sănătate și imunitate, nu cred că ar trebui să ne apucăm și noi. E treaba Israelului cu vaccinarea, haideți să nu ne dărâmăm singuri Institutul Cantacuzino și să distrugem un domeniu medical unde avem tradiție și (încă) specialiști. Nu credeți că am dărâmat prea mult în țară asta?