CD
1.203 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

„TEHNOLOGIA ARNm TOCMAI A INTRAT ÎNTR-O FAZĂ CU TOTUL NOUĂ, MULT MAI ÎNTUNECATĂ”

Dr. Peter McCullough, critic deschis al mandatelor și atacurilor COVID-19, a dezvăluit un studiu științific alarmant venit de la cercetătorii chinezi Quan Zhang și colab. inofensiv intitulat: „Un vaccin oral pentru SARS-CoV-2 RBD mRNA-exozomi derivați din lapte de bovine induce un răspuns de anticorp neutralizant in vivo”.

În calitate de persoană care a tratat pacienții cu miocardită în prima linie, avertismentele Dr. McCullough despre acest lucru ar trebui ascultate cu atenție:
„Copiii ar putea fi vizați cu doze de vaccin oral ușor de administrat sau pot obține ARNm prin lapte la prânzurile școlare și alte mese nesupravegheate. Pentru cei care au luat unul dintre vaccinurile COVID-19, a avea vaccinuri cu lapte ca o ofertă EUA ar permite încărcare și mai multă a organismului cu ARNm sintetic care s-a dovedit rezistent la ribonucleaze și poate locui permanent în corpul uman.

Tehnologia ARNm tocmai a intrat într-o fază cu totul nouă, mult mai întunecată de dezvoltare. Așteptați-vă la mai multe cercetări și rezistență la ARNm în aprovizionarea noastră cu alimente. Chinezii tocmai au făcut primul dintre ceea ce probabil vor fi mult mai periculoși pentru lume.”
Într-adevăr, multe alte rapoarte au apărut recent despre fermieri din SUA și UE care folosesc vaccinuri pe bază de ARNm pe animalele lor pentru a „ajuta la protejarea împotriva bolilor”.

Din fericire, vă puteți proteja indiferent de sursa ARNm. Potrivit Dr. McCullough, cea mai cunoscută apărare împotriva proteinelor spike purtătoare de ARNm este o doză zilnică de nattokinază fără prescripție medicală:
„Nattokinaza este o enzimă produsă prin fermentarea boabelor de soia cu bacteriile Bacillus subtilis var. natto și a fost disponibil ca supliment oral. Degradează fibrinogenul, factorul VII, citokinele și factorul VIII și a fost studiat pentru beneficiile sale cardiovasculare. Dintre toate terapiile disponibile pe care le-am folosit în practica mea și dintre toți agenții de detoxifiere propuși, cred că nattokinaza și peptidele înrudite dețin cea mai mare promisiune pentru pacienți în acest moment.”

Dacă dvs. sau cineva drag doriți să încercați Nattokinaza (enzima dovedit a dizolva proteina spike), este bine sa alaturati si alte suplimente ca:
• Seleniu (ajută organismul să se repare și să se recupereze)
• Rădăcină de păpădie (poate împiedica legarea proteinei în vârf de celule)
• Extract de sativa neagră (poate facilita repararea celulară)
• Extract de ceai verde (oferă apărare suplimentară la nivel celular prin eliminarea radicalilor liberi)
• Mușchi de mare irlandez (ar putea ajuta la reconstrucția țesuturilor și mușchilor deteriorați)

Sursa: https://www.zerohedge.com/sponsored-post/dr-mccullough-discovers-alarming-study-out-china-mrna-technology-has-just-entered

Traducerea: CD