Subject: AMERICANII TURBEAZA

 

> > > AMERICANII TURBEAZA >>dupa ce CUBA a descoperit VACCINUL> > ANTICANCER PULMONAR!!!> > > mai 25, 2015> > >

> > > În urmă cu patru ani, presa din toată lumea scria despre existenţa unui vaccin care> tratează cancerul pulmonar, numit >> Cimavax,> > produs de cubanezi. Oameni de ştiinţă faimoşi au încercat în zadar să afle ce conţine medicamentul şi dacă este eficient, dar nu au reuşit să pună mâna pe nici o mostră.

> > > În Cuba, acest vaccin costă doar un dolar, dar bolnavii au acces gratuit la el – cu rezultate, pare-se, incredibile!

Centrul de Imunologie Moleculară din SUA şi faimosul nstitut Roswell au început deja să analizeze substanţa sperând că se va adeveri că Cimavax e cu adevărat un leac

 

> > > Zilele trecute, la scurt timp după ridicarea embargoului american asupra Cubei, Havana a decis, ca o dovadă de prietenie, să permită expedierea pentru studiu în SUA a produsului Cimavax. Imediat, şi alte state şi-au arătat interesul, dar s-au lovit de un refuz.

> > > “E un proiect colosal, trebuie să descifrăm vaccinul şi apoi să-l recreem şi să  începem testele clinice. Deocamdată, e de neînţeles pentru noi cum un astfel de medicament e atât de ieftin, deşi se spune că face minuni”, a declarat directoarea
Institutului Roswell. – Ea a afirmat că, pentru început, poate dezvălui doar că substanţele conţinute de Cimavax au ca efecte secundare greaţă, frisoane şi uneori febră, dar că nu e deloc toxic. Potrivit mărturiilor din Cuba, terapia cu Cimavax inhibă dezvoltarea tumorilor pulmonare şi stopează metastazarea lor.

> > > Se bazează pe proteina EGF? =  O proteină pe care corpul uman o produce – EGF  (factor de creştere epidermal) – ar fi baza Cimavax, medicamentul la care ar putea avea acces milioane de bolnavi
> > de cancer pulmonar din întreaga lume, în viitorul apropiat.
> > > EGF se găseşte în sânge şi stimulează creşterea celulelor, numai că tumorile, atunci când apar, stimulează organismul să producă prea multă EGF. Proteina în exces hrăneşte celulele canceroase, iar  boala atacă virulent.

> > > Transformată în vaccin (în combinaţie cu compuşi ţinuţi deocamdată secreţi), EGF acţionează exact invers: după injectarea în venele bolnavului, stimulează sistemul imunitar să producă anticorpi, care, culmea, suprimă efectele obişnuite ale proteinei. Astfel, tumorile nu se mai dezvoltă. Însă nici nu dispar.

> > > Un «Sfânt Graal», care ar salva lumea de boli

> > > Zgârciţi în declaraţii, oamenii de ştiinţă care sunt implicaţi în proiectul recreerii Cimavax speră să confirme veridicitatea leacului şi chiar să creeze, plecând de la el, altele, pentru restul tipurilor de cancer.

> > > “Cuba ar putea fi deţinătoarea unui «Sfânt Graal » care să salveze omenirea de bolile incurabile. Nu ne hazardăm, dar de ce să nu sperăm? Cert e însă că un astfel de medicament nu va fi deloc ieftin”, a menţionat directorul Centrului de  Imunologie Moleculară din SUA. – libertatea.ro

> > > Reiau ultima fraza din articol „Cert e însă că un astfel de medicament nu va fi deloc ieftin”, a menţionat directorul Centrului de Imunologie Moleculară din SUA

> > > Cum adica nu va fi ieftin cand cubanezii il vand la pret simbolic???
> > > Pai cum ar mai castiga nenorocitele de companii farmacetice daca nu si-ar mai vinde gunoaiele de citostatice??? Dar, pana la cat va costa, e interesant de vazut daca il vor face si public americanii, pentru ca in multe alte cazuri cand alti oameni de stinta au descoperit leacuri impotriva aceste boli crunte au fost pusi cu botul pe labe de catre FDA(Food and Drug Administration).

> > > Sa ne aducem aminte de cazul doctorului american de origine poloneza Stanislaw Burzynski, un doctor care a tratat cu succes cazuri de cancer intr-un procent foarte ridicat conform statisticilor cat si sutelor de pacienti care au depus marturie in favoarea sa in lungul proces cu FDA-ul  Proces care s-a soldat cu amenintari cu moartea, distrugerea si sustragerea de probe din clinica doctorului Burzynski de catre oameni platiti de aceasi organizatie, bineinteles care lucreaza in interesul mai marilor companii farmaceutice, cu scopul clar de a stopa orice incercare de a scoate pe piata un tartament eficent, ieftin si totodata fara efecte secundare cum era cel propus de doctorul polonez: Iar daca neputand sa
> > opresca raspandirea noului vaccin, datorita faptului ca deja cubanezii l-au facut public, si il vor scoate pe piata(cu toate ca ma indoiesc), fiti siguri ca va costa enorm, dupa cum au si sugerat deja acesti criminali.

> > > Aceste imense companii farmaceutice in schimb nu stiu sa scoata decat vaccinuri foarte scumpe, care in loc sa ajute  dauneaza de fapt sanatatii, totul numai pentru a castiga cat mai mult bani.

> > > Aceasta industrie farmaceutica este de fapt cea care aduce cei mai multi bani si la bugetul statului american, astfel tot  au acelasi interes: PROFITUL.