Șeful postului CIA, în retragere, dezvăluie modul în care democrații au furat alegerile din SUA și îi avertizează pe agenții MI6 că sunt „walking dead”

Gene McVay's tweet - "@monicaonairtalk @LLinWood Brad Johnson CIA: Rome,  Satellites, Servers: an Update More evidence of vote manipulation uncovered  in Europe by the Italian Press. Brad retired as a Senior Operations

Șeful retras al stației CIA, Brad Johnson, aruncă o bombă articulată, dar masivă, asupra implicării guvernelor Italiei și a Regatului Unit în manipularea rezultatului alegerilor din SUA. Au fost știri importante în Italia de la începutul lunii decembrie, însă niciunul dintre australieni și puțini din mass-media SUA nu au menționat-o. Johnson a spus că alegerile au fost o farsă. Unde sunt agențiile internaționale de știri AAP și Reuters?

Wow, în mod normal, Australian Broadcasting Corporation ar publica acest lucru în fiecare buletin de știri și emisiuni de actualitate timp de săptămâni. Deoarece ABC desfășoară o campanie „Războiul împotriva Trump” de când a fost ales, locutorul național socialist nu va publica niciodată o știre de mare importanță precum cotidianul major italian, La cruna dell’ago

AICI : Italiagate, partea a II-a: Obama și Renzi sunt acuzați că sunt creierii fraudei electorale din SUA

Acesta este un interviu tăios și devastator care dezvăluie detalii sordide despre manipularea prin internet a votului masiv al lui Trump, despre care a spus că a fost o victorie covârșitoare pentru președinte.

Johnson a lansat un sever avertisment către cei doi agenți MI6 care au creat algorythims și ale căror fotografii, făcute de guvernul italian, apar în filmările aeroportului plecând de la Roma: „Am un mesaj pentru voi doi băieți, sunteți morții vii. Te vor ucide … Nu știu nici măcar dacă Departamentul de Justitie te poate salva. Trebuie să te pui în mâinile forțelor de ordine aici cât mai curând posibil, ești un frate mai mic și ei te vor anihila … „

Aici este pentru ca toți să vadă. Trump are tot dreptul de a întreprinde orice acțiune necesară pentru a-și salva alegerile, iar grupul de colaboratori Cairnsnews se roagă să invoce Ordinul de Insurecție pe care l-a pus în aplicare în 2018.

Acest mare american, Bradley Johnson, merită o medalie pentru interviul său în care a povestit tot și sperăm și să ne rugăm pentru ca viața lui să nu fie în pericol.

SURSA Cairnsnews.org