Va fi ultimul miting !

2018-06-07T13:11:46+03:007 iunie 2018|Textele altora|

 ”Va fi ultimul miting”

By | 12:17 | 7 iunie 2018|PoliticUltima Ora
  • Atac devastator din Parlamentul European la Liviu Dragnea. ”Va fi ultimul miting”

Atac devastator din Parlamentul European la Liviu Dragnea. ”Va fi ultimul miting”

Mitingul ce va fi organizat sâmbătă 9 iunie de PSD în București provoacă reacții nu numai în România, ci și peste hotare.

Unul dintre foștii membrii ai partidului condus de Liviu Dragnea, eurodeputatul Cătălin Ivan îl atacă pe fostul său șef și transmite de la Bruxelles un mesaj către români.

”Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza în România în felul acesta, ar trebui să aibă fie urmat de o avalanșă de dosare penale. Am putea spune fără să greșim că mitingul de sâmbătă este un miting penal pentru susținerea celui mai corupt politician din istoria României.
Va asigur, că fost membru al acestui partid care cunoaște realitatea din interior în cele mai mici detalii, că majoritatea covârșitoare a celor care vor participa la miting vor fi aduși cu forță. Veți vedea oameni foarte săraci care beneficiază de ajutor social și care știu că depinde de primar dacă mai primesc sau nu acel ajutor, angajați necăjiți din diferite regii aflate în subordinea primăriilor vor fi obligați să meargă la București. Companiile private care au contracte cu statul vor fi obligate să susțînă cheltuielile și/sau vor trimite oameni.
Cred că mitingul de sâmbătă este unul cu o profundă valoare de simbol. Este imaginea perfectă a regimului Liviu Dragnea. Are toate „ingredientele” pentru a înțelege perfect România lui Dragnea: oameni necăjiți urcați în autocare precum vitele în vagoane și transportați la București, toate companiile care căpușează bugetul statului și îngrașă conturile diferiților politiceni locali sau naționali vor face un efort imens pentru a susține această mascaradă, ordinele de partid se vor transmite prin instituțiile publice controlate politic și vor deveni obligatorii pentru toți cei care au avut, au sau vor avea vreodată nevoie de vreo instituție a statului.
Trebuie să-i mulțumim lui Liviu Dragnea pentru această demonstrație. Dacă era cineva care încă nu a văzut față hidoasă a acestui regim, acum nu o mai poate evita.
După ce acest miting va fi avut loc, va propun o tema de analiză personală. Dacă aveți copii pe care vreți să-i creșteți în România, dacă aveți copii plecați afară pe care îi vedeți foarte rar și va mistuie dorul de ei și de nepoți, dacă ați munict o viață întreagă și nu v-ați imaginat nicio secundă că veți ajunge la milă unor analfabeți (fie ei și doar analfabeți funcțional), dacă vi se pare strigător la cer că resursele acestei țări și toate bogățiile ei să fie date unor gupuri de interese străine, dacă va deranjează că cei care au furat această țară timp de aproape 30 de ani va rad în față în fiecare zi afișând opulență și luxul greu de imaginat la politicienii din orice țară civilizată….pot adaugă un număr foarte mare de „dacă”, atunci este momentul să luați o decizie personală. Este decizia fiecăruia dacă acceptă pasiv, resemnat, această situație sau face ceva. Eu cred că este timpul că românii să ia atitudine. Cred că, după mitingul de sâmbătă, tot mai mulți vom spune că este prea mult.”, spune Ivan.

Liviu Dragnea acuzat că îl șantajează pe Călin Popescu Tăriceanu cu ajutorul UDMR

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top