Gates, Fauci și Daszak sunt acuzați de genocid în dosarul instanței

de Justus R. Hope, MD 20 decembrie 2021 Actualizat acum 8 ore

Într-un dosar uluitor de 46 de pagini adresat Curții Penale Internaționale pe 6 decembrie, un avocat îndrăzneț și șapte reclamanți i-au acuzat pe Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III și alți doisprezece de numeroase încălcări ale Codului de la Nürnberg.Acestea au inclus diverse crime împotriva umanității și crime de război, așa cum sunt definite de Statutul de la Roma, articolele 6, 7, 8, 15, 21 și 53.

Pe lângă cei patru chei de conducere, alți doisprezece au fost numiți, inclusiv directorii executivi ai corporațiilor de vaccinuri de top și liderii din domeniul sănătății trași la răspundere pentru Regatul Unit.Albert Bourla, CEO al PfizerStephane Bancel, CEO ModernaPascal Soriot, CEO al Astra ZenecaAlex Gorsky, CEO Johnson and JohnsonTedros Adhanhom Ghebreyesus, directorul general al OMSBoris Johnson, premierul Marii BritaniiChristopher Whitty, consilier medical șef al Regatului UnitMatthew Hancock, fost secretar de stat al Regatului Unit pentru sănătate și asistență socialăSajid Javid, actualul secretar de stat al Regatului Unit pentru sănătate și asistență socialăJune Raine, director executiv al Regatului Unit pentru medicamente și produse medicaleDr. Ravid Shah, Președintele Fundației RockefellerKlaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial .

Dr. Ravid Shah, care lucrează pentru Fundația Gates din 2001, a fost numit un Forum Economic Mondial „Tânăr Lider Global” în 2007. Acum prezidează Fundația Rockefeller, un grup care finanțează ID2020 împreună cu Fundația Gates. https://norberthaering.de/en/power-control/id2020-immunization-passes/ https://youtu.be/r32OutVAPiw Klaus Schwab, un german răutăcios, poate diabolic, cu duble diplome de doctorat în Economie și Inginerie, este fondatorul Forumului Economic Mondial, un club pentru cea mai bogată percentilă a elitei corporative și politice din lume. Este un agent de putere care a îngrijit mulți președinți, prim-miniștri și directori generali de tehnologie, care acum îl privesc cu reverență și loialitate neclintită. Schwab, un economist și tehnocrat, s-a împrietenit cu multe națiuni, în special cu Xi Jinping din China, care a ținut un discurs cheie la Davos. El și-a lăudat viziunea despre o Nouă Ordine Mondială. Pe 25 ianuarie 2021, Klaus Schwab și-a jurat sprijinul pentru Xi Jinping cu aceste cuvinte: „Dl. Președintele (Xi Jinping) Cred că acesta este cel mai bun moment pentru a ne reseta politicile și pentru a lucra, împreună, pentru o lume pașnică și prosperă. Îi salutăm cu toții acum, excelenței sale, Xi Jinping, președintele Republicii Populare Chineze.” Vezi Marcu 2:26. Davos https://youtu.be/fp0HXMlStBA Mulți consideră că Schwab este creierul din spatele mișcării actuale către criptomonede, identificare universală și un guvern unic (fascist) care să fie condus împreună, în mod totalitar, cu China. https://conservapedia.com/Klaus_Schwab Avocatul Hannah Rose și șapte reclamanți au introdus acțiunea de la Nürnberg în numele victimelor, a întregii populații a Regatului Unit. Ea a intentat procedura la Curtea Penală Internațională de la Haga. Haga se remarcă prin istoria sa îndelungată în a ajuta victimele să caute despăgubiri pentru crimele de război și în definirea unor orientări etice adecvate pentru conduita în timpul războiului. În urma atrocităților naziste comise în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, procesele pentru crime de război au avut loc la Nürnberg, Germania.

În urma acestora, a fost elaborat un set de principii, care au dus în cele din urmă la elaborarea Codului de la Nürnberg. Aceste principii însemnau în esență că oricine, oricât de bogat sau de puternic, chiar și un șef de stat, nu era deasupra legii. Faptul că legea națiunii lor natale le-ar permite acțiunea nu ar scuti persoana de dreptate conform dreptului internațional. În special, experimentele medicale desfășurate de medicii naziști au condus la reguli și principii etice stricte cu privire la viitoarele studii științifice umane, inclusiv doctrina consimțământului în cunoștință de cauză și a lipsei de constrângere sau amenințare în supunerea la droguri experimentale.

După cum știm cu toții, înainte de a primi o procedură chirurgicală, există o cerință legală și etică ca pacientul să fie informat cu privire la orice risc potențial semnificativ, inclusiv infecție, sângerare, leziuni ale nervilor sau chiar moarte.
Pacientul semnează de obicei formularul de consimțământ în urma acestei explicații. Și după cum știm cu toții, ori de câte ori primim medicamente pe bază de rețetă, suntem anunțați despre riscurile potențiale pe un prospect și, de obicei, o discuție cu farmacistul. Vaccinurile nu ar trebui să fie diferite, dar sunt. Persoanei care urmează să primească jab-ul i se spune rareori că există riscuri de cheaguri de sânge, sângerare, tromboză cerebrală, miocardită și moarte, totuși aceste riscuri există. Vezi marcajul de la 12:58 la 17:40. https://rumble.com/vg6dcd-peter-mccullough-interview.html https://ukfreedomproject.org/resources/open-letter-to-dr-june-raine-chief-executive-mhra/ https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/beyond-ivermectin-censoring-medical-journals/article_b1089af2-4279-11ec-b491-5bcaf600d33c.html https://www.totalhealth.co.uk/blog/are-people-getting-full-facts-covid-vaccine-risks Avocatul Hannah Rose notează, la punctul 40 al rezumatului ei, că standardele etice ale Codului de la Nürnberg reprezintă o obligație a medicilor și producătorilor de produse farmaceutice de a respecta principiile acestuia.
În consecință, orice medic sau cercetător de știință care s-a dovedit a fi încălcat oricare dintre cele zece principii ale Codului de la Nürnberg ar putea răspunde penal. https://docdro.id/WUjv6iw Ea notează la punctul 42, „Primul principiu al Codului de la Nürnberg este dorința și consimțământul informat al persoanei de a primi tratament și de a participa la un experiment. Persoana ar trebui să activeze libertatea de alegere fără intervenție, fie prin forță, înșelăciune, fraudă, amenințare, solicitare sau orice alt tip de legare sau constrângere.” https://docdro.id/WUjv6iw
La punctul 43, ea argumentează: „Când șefii Ministerului Sănătății, precum și prim-ministrul au prezentat vaccinul în Regatul Unit și au început vaccinarea rezidenților Regatului Unit, cei vaccinați nu au fost sfătuiți că, în practică, vor fi participarea la un experiment medical și că acordul lor este necesar în temeiul Codului de la Nürnberg. Acesta este, de fapt, un experiment medical genetic pe ființe umane
https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/gates-fauci-and-daszak-charged-with-genocide-in-court-filing/article_76c6081c-61b8-11ec-ae59-7718e6d063ed.html